Van der Valk specials
dagen

4*-Van der Valk hotel Emmeloord nabij Giethoorn en N.P. Weerribben-Wieden incl. ontbijt en 3-gangendiner

Van der Valk Hotel Emmeloord
Emmeloord, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in 4*-Van der Valk hotel in Emmeloord nabij Giethoorn en N.P. Weerribben-Wieden incl. ontbijt en 3-gangendiner

Hotel Van der Valk Emmeloord is gelegen vlakbij Giethoorn en Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de omgeving is genoeg te doen! Trek erop uit om één van de nabije plaatsen te bezoeken, zoals Giethoorn, Steenwijk, Vollenhove, Havelte of Urk.

Giethoorn is een dorp met een breed aanbod aan mogelijkheden. Struin langs diverse winkeltjes, musea en galerieën. Maak een unieke foto in klederdracht, ga heerlijk wandelen in de omgeving. Breng een bezoek aan Aviodrome en bekijk de echte Boeing 747 Jumbo Jet van dichtbij.

Op 25 km afstand ligt de Hanzestad Kampen. Al sinds de 13e eeuw bruist het in Kampen. Vissers, ambachtslui en kooplieden zorgden vroeger voor bedrijvigheid in de nautische stad aan de oevers van de IJssel. Die levendige sfeer proef je nog steeds in deze middeleeuwse Hanzestad.

Na een heerlijke dag in de buitenlucht kom je tot rust in het hotel en geniet je van een drankje aan de sfeervolle hotelbar. Vervolgens overnacht je in één van de comfortabele kamers. Na een heerlijk ontbijt is het tijd om de wandelschoenen aan te trekken! Vandaag kun je op ontdekking in Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Je kunt hier prima wandelen, fietsen en varen. Huur een E-bike of fiets bij het hotel en trek de natuur in! In het natuurgebied de Weerribben kun je eindeloos dwalen in de prachtige natuur!

Van der Valk specials
dagen

4*-Van der Valk hotel Emmeloord nabij Giethoorn en N.P. Weerribben-Wieden incl. ontbijt en 3-gangendiner

Van der Valk Hotel Emmeloord
Emmeloord, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt t.w.v. €16,00 p.p.p.d.
  • 1 x 3-gangendiner t.w.v. €44,50 p.p.
  • Hotels.nl awards 2023 beoordeeld tot: Beste Hotel van flevoland 2023!
  • Fietsen (tegen betaling) te huur bij de receptie van het hotel
  • Vlakbij nationaal park de Weerribben - Wieden
  • Smaakvol restaurant en gezellige hotelbar
  • LET OP: je kamer wordt tijdens het verblijf niet schoongemaakt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: huur een sloep en vaar door Giethoorn
Tips in de omgeving

Breng een bezoek aan Giethoorn
Giethoorn is een idyllisch dorpje in Overijssel, waar talloze fraaie rietgedekte boerderijen zijn gebouwd, op kleine veeneilandjes die met karakteristiek houten bruggetjes zijn verbonden. Struin langs diverse winkeltjes, musea en galerieën. Maak een unieke foto in klederdracht, als leuke herinnering of geniet van een heerlijke wandeling in de omgeving. Hou je van culinair eten? Dan ben je in Giethoorn aan het juiste adres! Er zijn verschillende bijzonder goede restaurant, gelegen aan het water, waar heerlijke gerechten voor je worden bereid. Daarnaast mag een rondvaart niet ontbreken! De grachten van Giethoorn worden ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Geniet van een dorpsrondvaart, natuurrondvaart of vaar zelf met een type 'fluisterboot'. Ervaar de rust van Nationaal Park Weerribben-Wieden en geniet van de natuur.

Breng een bezoek aan vissersdorp Urk
Urk is gelegen aan de Zuiderzee en heeft een pittoresk centrum, grenzend aan de gezellige haven. Urk is één van de mooiste vissersdorpen aan het IJsselmeer. In het dorp kom je alles te weten over het rijke verleden van de vissers, de geschiedenis ligt er namelijk op straat. Dwaal door de kleine straatjes en steegjes. En vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Vuurtoren van Urk. In de zomermaanden kun je de vuurtoren beklimmen. Vanaf de toren heb je fraai uitzicht over het dorp en het water.

Bezoekerscentrum De Wieden
Bezoekerscentrum De Wieden bevindt zich in de eerste boerderij aan het Beulakerpad in Sint Jansklooster. Het is een ideaal startpunt voor een dagje uit in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit natuurgebied van ruim 6.000 hectare in de Kop van Overijssel is een oase van ruimte en rust. Vaar mee met de boswachter over de weidse meren (de ‘wieden’), maak een wandeling door de rietlanden of geniet op de fiets van de bloemrijke hooilanden in het gebied.

Van der Valk Hotel Emmeloord
Het Hooiveld 9,
Emmeloord, Nederland
Kaart
Het Hooiveld 9, Emmeloord, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Van der Valk Hotel Emmeloord is gelegen vlakbij Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Je kunt eindeloos fietsen, varen of wandelen in de achtertuin. Overnachten doe je in één van de comfortabele kamers. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, een kluisje en een eigen badkamer die is uitgerust met gratis toiletartikelen, een toilet en een aparte douche. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel. Babybedjes voor kinderen t/m 3 jaar zijn op aanvraag. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per nacht en dienen in het hotel te worden voldaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kanoënd of suppend over de Weerribben-Wieden

Outdooractiviteiten
---

Op de warme zomerdagen is de Weerribben-Wieden de perfecte uitvalsbasis voor waterratten. Huur een kano voor een mooie tocht of test je balans op een supboard. Je kunt ook met de boswachter samen suppen.

Uniek kijkje in de eendenkooi

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
Oeverweg

Eén van de boswachters van de Weerribben-Wieden neemt je mee op een exclusief kijkje achter de schermen (letterlijk) bij één van de eeuwenoude eendenkooien.

Proef de Blokzijler Brok

Cultuur, Eten en drinken
---

Vaar, wandel of fiets je in de buurt van Blokzijl? Een tussenstop voor de authentieke Blokzijler Brok kan dan niet ontbreken! Deze mix tussen kruidkoek en speculaas is ontstaan als bakkersfoutje, maar is daarna uitgegroeid tot een lokale lekkernij, die je tegenwoordig zelfs online kunt bestellen.

Sluiszicht in Blokzijl

Eten en drinken
Zuiderstraat 2

Aan de sluis van Blokzijl zit het gezellige café-restaurant Sluiszicht. Met uitzicht op de sluis en de oude havenkolk is dit de perfecte plek om even op te laden.

't Lokaal in Kalenberg

Eten en drinken
Kalenbergerpad 2

Voor een koffiepauze - mét Blokzijler Brok! - tijdens of na je vaart kan je terecht bij 't Lokaal. Het voormalige kerkje is omgetoverd tot een pittoresk cafeetje. Je vindt het naast recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap.

Pantropica

Dierentuinen en aquaria, Natuur & Parken
Oosterringweg 34

Duizenden verschillende soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke een wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders.

Belangrijke informatie

Let op! Geen tussentijdse schoonmaak inclusief!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro