Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel aan het strand in Torremolinos aan de Costa del Sol incl. vlucht, transfer en ontbijt

Ibersol Torremolinos Beach
Torremolinos, Malaga, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
399,-
totaal: 852,95 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen aan het strand in een 4*-hotel in Torremolinos aan de Costa del Sol incl. vlucht, transfer en ontbijt of halfpension

Daar aan de Costa del Sol... Daar wil je heen! Je verblijft in een heerlijke 4*-hotel in Torremolinos, gelegen op ca. 13 kilometer van Malaga. Ibersol Torremolinos Beach beschikt over twee prachtige buitenzwembaden en een kinderbad waar je op de warme dagen kunt afkoelen en plezier kunt hebben in de zon. De kleinsten kunnen spelen in de watersplash, speciaal voor hen ontworpen of worden vermaakt door het entertainmentteam, terwijl de ouders kunnen genieten van een verkoelend drankje aan de poolbar. Dit alles vergezeld van een onovertroffen uitzicht op de zee. In de nabije omgeving van het hotel is ook voldoende vertier te vinden. Ben je een echte paardenliefhebber? Neem dan een kijkje bij El Ranchito (2,5 kilometer van het hotel) voor een prachtige show met Andalusische paarden en ruiters. Voor de echte waterpret moet je bij Aqualand Torrremolinos zijn (3,5 kilometer van het hotel). In dit grootste waterpark aan de Costa del Sol geniet je urenland van verschillende attracties, glijbanen en zwembaden. Kortom: volop genieten gegarandeerd tijdens jouw vakantie naar de Costa del Sol!

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-hotel aan het strand in Torremolinos aan de Costa del Sol incl. vlucht, transfer en ontbijt

Ibersol Torremolinos Beach
Torremolinos, Malaga, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Malaga vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension: inclusief dagelijks dinerbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel direct aan het strand gelegen
  • Tip: ga een dag op stedentrip naar Malaga (ca. 13 km)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Crocodile Park (3,1 km)
In Crocodile Park sta je voor prehistorische monsters die op wonderbaarlijke wijze 200 miljoen jaar evolutie hebben overleefd - carnivoren die de dinosaurussen kenden en dezelfde koude, meedogenloze jachttechnieken gebruiken. Vanaf een afstand van minder dan 2 meter kun je je verwonderen over de gigantische krokodillen door er stil naast te lopen en de geheimen van een van de meest fascinerende wezens van onze wereld te observeren.

San Miguel Street (2,4 km)
Een essentiële straat om het ritme van het leven te kennen dat in Torremolinos wordt ingeademd. Hier vind je onder andere tal van winkels, restaurants en bars. Vergeet niet de wijk Bajondillo en het beroemde strand te verkennen met diverse beachbars.

Marques de Larios Street (12,5 km)
Een winkelstraat in het hart van de stad van Picasso waar je kunt genieten van een ruime keuze aan historische winkels, gezellige bars en prachtige gebouwen uit verschillende tijdperken. De straat Marqués de Larios wordt beschouwd als een van de elegantste straten van Spanje.

Puerto Marina (5,3 km)
Puerto Marina, tweemaal erkend als de beste jachthaven ter wereld, is een prachtige haven in de kustplaats Benalmádena. Neem plaats op een van de terrassen aan het water of shop nog een leuke souvenir in de winkeltjes rondom de haven.

Botanical Garden of Malaga (17,1 km)
Ooit in een jungle geweest? Botanical Garden Malaga brengt je er naar toe! Met zijn unieke en extravagante vegetatie kun je dat tropische junglegevoel krijgen zonder Europa te verlaten. Een must-see voor elke natuurliefhebber, de historisch-botanische tuin van La Concepción (Jardín Botánico-Histórico La Concepción) is een echt juweeltje dat niet alleen in Malaga maar in heel Europa wordt erkend. Deze tuin in Engelse stijl herbergt een indrukwekkende verzameling tropische en subtropische planten verfraaid met meerdere vijvers, watervallen en sculpturen.

Mijas (24,5 km)
Absoluut een bezoek waard is het schattige witte dorpje Mijas! Het staat bekend om de schattige witte huisjes en is prachtig gelegen maar het is ook een toeristisch stadje! Je mag een aantal dingen niet missen als je hier een dagje bent. Een échte must is la Virgen de la Peña. Het is een uit de rotsen gehakte kapel en is een bijzonder plekje. Dwaal door de smalle straatjes en over mooie pleintjes en maak een stop in het park Mijas Pueblo waar je een mooi uitzicht hebt over de kust en de beboste bergen. Ook is Mijas in het bezit van de enige vierkante stierenarena van Spanje! Als je geen zin hebt om alles met de "benenwagen" te doen, kun je ook met een elektrische Tuk-Tuk het stadje gaan verkennen. Je kunt kiezen uit verschillende routes van 25 tot 45 minuten. Tijdens je ritje krijg je via een tablet alle informatie over de bezienswaardigheden.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Ibersol Torremolinos Beach
Calle Pontinental, 2,
Torremolinos, Spanje
Kaart
Calle Pontinental, 2, Torremolinos, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Ibersol Torremolinos Beach is vlakbij het beroemde strand van Bajondillo, aan de prachtige Costa del Sol. Het is onlangs gerenoveerd en heeft zijn faciliteiten verbeterd met een buitenzwembad en diverse restaurants en bars voor ieders smaak. De gerenoveerde kamers worden gekenmerkt door hun moderne en comfortabele stijl, ruimtelijkheid en licht. Ze bieden een gezellige ruimte waar je heerlijk kunt uitrusten en heeft faciliteiten als een balkon/terras, airconditioning, televisie, mini koelkast en Wi-Fi. Bovendien hebben de kamers dankzij de uitstekende ligging een fantastisch (zijdelings) uitzicht op zee. Het hotel is perfect voor koppels en gezinnen die op zoek zijn naar een hotel waar ze kunnen genieten van een welverdiende vakantie in Malaga.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€20,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Torremolinos

Steden
Torremolinos

In Torremolinos kunt u genieten van talloze winkels, gezellige restaurants en een heerlijk zandstrand!

La Parque Batería

Natuur & Parken
Av. Del Carmelo

Mis dit centrale park niet: fonteinen, oude kanonnen, wandelpaden en een meertje maken La Parque Bateria een toplocatie voor een rustige middag.

Playa La Carihuela

Stranden
Playa La Carihuela

Eén van de beste stranden van de Costa del Sol is Playa La Carihuela. Helder water, tal van voorzieningen en vol met locals die allerlei lokale lekkernijen verkopen.

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Calle Marqués de Larios

Bezienswaardigheden
Calle Marqués De Larios

Wie van shoppen houdt, kan hier terecht! Deze prachtige winkelstraat, ook wel Calle Larios genoemd, is gelegen in het historisch centrum van de stad.

Fietsen en Tapas in Málaga

Cultuur, Eten en drinken, Outdooractiviteiten
-

Fiets met een Nederlandse gids langs de hoogtepunten van Málaga. Onderweg stop je bij één van de oudste 'bodega's' van de stad voor een glaasje wijn en geniet je bij een Chiringuito (zo worden de beachbars genoemd) van heerlijke tapas. Mmmmh!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro