Winterzon
6, 8 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontspannen in een 4*-hotel in de winterzon op Lanzarote incl. vlucht, transfer en ontbijt

Vitalclass Lanzarote Sports & Wellness Resort
Costa Teguise, Lanzarote, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
659,-
totaal: 1350,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontspan 6, 8, 11 of 15 dagen van een heerlijke winterzonvakantie in sportief 4*-hotel op Lanzarote incl. vlucht, transfer en ontbijt

Als ontspanning en welzijn je prioriteit zijn, ben je bij Vitalclass Lanzarote aan het juiste adres. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon in vorm wilt blijven, je zult zeker iets vinden dat bij je past. Het resort beschikt over een ultramoderne fitnessruimte, tennisbanen en paddle-tennisbanen, een multifunctioneel sportveld en zelfs een binnenzwembad. Hier kun je je energie kwijt en genieten van je favoriete sporten, ongeacht het weer. Het resort beschikt ook over een uitgebreid wellnesscentrum waar je kunt genieten van een scala aan verjongende behandelingen en faciliteiten. Laat de stress van het dagelijks leven achter je terwijl je geniet van ontspannende massages, verkwikkende schoonheidsbehandelingen en revitaliserende spa-therapieën.
Voor degenen die op verkenning willen gaan, ligt Vitalclass Lanzarote in de buurt van prachtige stranden en andere bezienswaardigheden. Costa Teguise staat bekend om zijn prachtige zandstranden, perfect om te zonnebaden en te ontspannen onder de warme winterzon. Breng een bezoek aan het nabijgelegen Nationaal Park Timanfaya en bewonder de spectaculaire vulkanische landschappen van Lanzarote. Kortom, de ideale setting voor een ontspannen winterzonvakantie op Lanzarote.

Winterzon
6, 8 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontspannen in een 4*-hotel in de winterzon op Lanzarote incl. vlucht, transfer en ontbijt

Vitalclass Lanzarote Sports & Wellness Resort
Costa Teguise, Lanzarote, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Lanzarote vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel beschikt over een tennis- en padelbaan
  • Zwembad, fitness en fysiotherapie aanwezig
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Kom! we gaan...

Naar...
Jameos del Agua. Dit is misschien wel dé bezienswaardigheid van Lanzarote. Dit ondergrondse meer is onderdeel van een enorm grottenstelsel dat aan de noordkant van het eiland ligt. De tunnels zijn ontstaan door vulkaanstromen, is kilometers lang en loopt van de binnenlanden tot aan de kust. Uit de tunnels is Cueva de los Verdes ontstaan. Dit grottenstelsel met een lengte van 6 kilometer loopt van de krater van de vulkaan tot aan de kust. Op sommige plaatsen is hij wel vijftig meter hoog en vijftien meter breed. Vroeger werden de grotten gebruikt om te schuilen tegen de piraten en andere vijanden. Daar waar Cueva de los Verdes uitkomt vind je misschien wel het meest bijzondere aan deze bezienswaardigheid namelijk een bepaald type kreeft dat bijna nooit te zien is aan de wateroppervlakte, de blinde albinokreeft! Tenzij je diep de oceaan in gaat, tref je deze bijzondere diertjes nergens anders ter wereld aan. Een must see!

Lekker
Op wijnreis in het gebied La Geria. De manier van wijnbouw zoals ze dat hier doen is namelijk vrij uniek. De druiven worden verbouwd in vulkanische kommen, die de vruchtjes tegen de wind beschermen. Ook zorgen de kommen voor een unieke manier van bevochtigen. Bij de diverse bodega's kun je de wijnen proeven en natuurlijk ook als souvenir kopen om thuis nog eens van na te genieten.

Op bezoek bij
César Manrique, deze kunstenaar heeft een enorme stempel gedrukt op het eiland. Door zijn toedoen zijn de meeste gebouwen niet hoger 4 verdiepingen. Hij heeft een aantal verschillende gebouwen en projecten aan het eiland geschonken die nu tot de belangrijkste bezienswaardigheden behoren. Voorbeelden zijn het uitzichtpunt Mirador del Río en cactustuin Jardín de Cactus. Om César Manrique en zijn werk beter te leren kennen kun je zijn voormalige woning bezoeken genaamd Fundación César Manrique. Na zijn overlijden is dit omgetoverd tot een museum. Voordat je het eiland verlaat, zou je eigenlijk tenminste één van zijn ontworpen bezienswaardigheden gezien moeten hebben.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Vitalclass Lanzarote Sports & Wellness Resort
Avenida Las Palmeras, 15,
Costa Teguise, Spanje
Kaart
Avenida Las Palmeras, 15, Costa Teguise, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit ruim opgezette hotel is een paradijs voor sportliefhebbers! Met het sportcentrum van ruim 4000 m² hoef je hier geen workout te missen. Zo is er een zwembad, fitnessruimte, fysiotherapie, tennis en padelbanen. Ook kun je terecht voor gepersonaliseerde trainingen en voedingsadviezen. Mocht je na alle inspanning zin hebben in ontspanning, dan kan dat hier ook. Breng een bezoekje aan een van de spa faciliteiten, en laat je lekker in de watten leggen. Alle frisse lichte kamers zijn voorzien van een balkon of terras met zitje, airco, gratis Wi-Fi en tegen betaling een kluisje. De meeste kamers hebben een kitchenette met koelkast, broodrooster en waterkoker. Ook aan de innerlijke mens is gedacht. In het buffetrestaurant worden diverse warme en koude gerechten geserveerd. Ook verzorgen de chefs "show cooking" met heerlijke vlees en vis gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Pooltafel
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Teguise

Steden
Teguise

Dit dorp is in Andalusische stijl vormgegeven. Op zondag wordt hier de drukbezochte markt gehouden waar je o.a. streekproducten, tassen en zonnebrillen aantreft.

Jardin de Cactus

Bezienswaardigheden
Guatiza

Deze grote groene oase is een fantastische rustplek op het eiland Lanzarote. Meer dan 2.000 verschillende soorten cactussen staan onder de 6.000 exemplaren verspreid.

Rancho Texas Lanzarote Park

Recreatie en spellen
Alcalde Cabrera Torres

Je kunt in dit familiepark meedoen met verschillende activiteiten zoals ponyrijden, zwemmen met zeehonden, kanoën of zoeken naar goud. Ook zijn er vele dieren van dichtbij te bewonderen.

Guinate Tropical Park

Dierentuinen en aquaria
Calle La Majadita 14

In dit kleinschalige doch mooi aangelegde dierenpark staan vooral veel tropische vogels centraal. Daarnaast zijn er een aantal andere dieren te vinden zoals stokstaartjes, otters en eekhoorns.

Corralejo

Steden, Bezienswaardigheden
Corralejo

In het noordoosten van Fuerteventura liggen de allermooiste witte stranden. De grote stranden (Grandes Playas) maken deel uit van het grotere natuurpark dat je hier vindt. Deze stranden van Corralejo worden veel bezocht door surf en kite liefhebbers.

El Cotillo

Steden, Bezienswaardigheden, Stranden
El Cotillo

De oude haven van het vissersdorp El Cotillo was vroeger zeer belangrijk als exporthaven van Fuerteventura. Tegenwoordig heeft het dorp twee havens, namelijk de oude en nu een nieuwe ‘Puerto Commercial’.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro