Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Appartement in een resort in natuurrijk Vorarlberg

Alpin Resort Montafon
Gargellen, Vorarlberg, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
338,55
per appartement
Voor deze vanaf-prijs zijn 52 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen van de natuur in Vorarlberg vanuit een resort o.b.v. logies

Natuurliefhebbers opgelet! Een heerlijke vakantie met het gezin in de natuur? Zoek niet verder en ga naar Alpin Resort Montafon. Hier verblijf je in een modern en ruim appartement met het hele gezin! Gelegen te midden van de adembenemende bergen van Vorarlberg. Trek je wandelschoenen aan en verken de prachtige wandelpaden die zich door de groene valleien slingeren. Adem de frisse berglucht in terwijl je langs kabbelende beekjes, kleurrijke alpenweiden en dichte bossen loopt. Voor de natuurliefhebbers is een bezoek aan de idyllische Latschau-stuwmeer een must. Voor een adrenalinekick maak je een ritje met de Alpine Coaster Golm. Kortom, een heerlijke, ontspannen vakantie in de natuur.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Appartement in een resort in natuurrijk Vorarlberg

Alpin Resort Montafon
Gargellen, Vorarlberg, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Verblijf in een modern appartement met een smaakvol interieur
  • Inclusief gebruik van electriciteit, gas en water
  • Inclusief keukenspullen zoals theedoek, keukenrol
  • Panoramische ligging midden in de bergen van de Hochmontafon
  • Directe toegang tot het wandelparadijs Gargellner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ervaar de spectaculaire Alpine Coaster Golm in Vandans
Wat is er te doen in de omgeving?

Alpine Coaster Golm
De Alpine Coaster Golm is een van de langste zomerrodelbanen in Europa en biedt een onvergetelijke rit vol snelheid en plezier. Het bijzondere aan deze achtbaan is dat je zelf de controle hebt over je snelheid. Je kunt het gaspedaal indrukken om naar beneden te racen en de adrenaline door je aderen te voelen stromen, of je kunt het rustiger aan doen en genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving. De baan slingert door het prachtige landschap van de bergen en biedt een mix van snelle bochten, opwindende hellingen en adembenemende afdalingen. Het is een avontuur voor alle leeftijden en een geweldige activiteit om samen met je familie of vrienden van te genieten.

Klimplezier voor jong en oud
Breng een dag vol avontuur door in het Waldseilparl-Golm, een spannend klimpark dat plezier biedt voor zowel jonge kinderen als volwassenen. Het park beschikt over verschillende klimroutes en obstakels op verschillende hoogtes, waaronder touwbruggen, klimnetten en tokkelbanen. Het is een geweldige gelegenheid om je behendigheid en teamwork te testen terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op de omringende bergen.

Mountain Beach Gaschurn
Op warme zomerdagen is Mountain Beach Gaschurn de perfecte plek om te ontspannen en plezier te hebben met het hele gezin. Dit openluchtzwembad biedt glijbanen, duikplanken, een kinderbad en een ruim zonneterras. Daarnaast zijn er verschillende sportfaciliteiten zoals beachvolleybalvelden, voetbalvelden en tafeltennis. Het is een geweldige plek om samen te genieten van waterpret en activiteiten in een prachtige bergomgeving.

Alpin Resort Montafon
Gargellen 67a,
Gargellen, Oostenrijk
Kaart
Gargellen 67a, Gargellen, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Alpin Resort Montafon ligt in het mooie Vorarlberg, in het romantische bergdorpje Gargellen. In de directe omgeving vind je veel wandel- en mountainbike mogelijkheden. De appartementen zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken om jou een geweldig verblijf te bezorgen. Vanuit het resort heb je een prachtig uitzicht op de bergen. 's Winters natuurlijk een uitstekend gebied om te skiën. 's Zomers kun je onder meer zwemmen in het meer of in het openluchtzwembad, naar de golfbaan, tennissen, paardrijden en meer!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, 1 auto per appartement
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€45,- per huisdier per verblijf, €90,- bij 14 nachten
Wi-Fi
Ja

Faciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Silvretta Hochalpenstraße

Natuur & Parken
Silvretta-Bielerhöhe

Deze panoramische route is een must voor liefhebbers van mooie autoritten. De weg slingert zich door de Alpen en biedt spectaculaire uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij de Silvretta-stuwmeer voor een picknick of een korte wandeling. Vergeet niet om regelmatig te stoppen bij de uitkijkpunten voor enkele onvergetelijke foto's.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

Nauders

Outdooractiviteiten, Steden
Reschen Strasse 334 - 354

Nauders is een typisch Oostenrijks dorpje dat z'n oorspronkelijkheid bewaard heeft. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen en rodelen en er is een 'Kinderland'.

Serfaus

Outdooractiviteiten, Steden
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn verplicht:
Eindschoonmaak:

  • Type B: €74,-
  • Type G: €94,-
  • Type H/K/L: €104,-
  • Type I: €119,-
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€45,- per huisdier per verblijf, €90,- bij 14 nachten

Parkeren

Ja, 1 auto per appartement

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 13.20 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro