Autorondreis
dagen

10-daagse autorondreis Deense Wadden en Kastelen

Rondreis Denemarken: Deense wadden en kastelen
Nørre Nebel, Zuid-Denemarken, Denemarken bekijk op kaart
Geniet van een 10-daagse autorondreis Denemarken: Deense Wadden in Jutland en de kastelen in Funen

Maak kennis met Jutland en Funen tijdens deze reis naar Denemarken. Je verblijft op twee verschillende locaties, vanwaar je de omgeving kunt verkennen. Het eerste deel van de reis breng je door aan de Deense westkust, met de lange zandstranden langs de Noordzee en de Deense Waddeneilanden. Het tweede hotel van deze reis is gelegen aan de zuidkust van het eiland Funen. Vanuit dit hotel kun je de kastelen van Funen ontdekken, maar ook de leuke plaatsen zoals Odense, Faaborg en Svendborg. Beide hotels tijdens deze reis zijn vlakbij het strand gelegen, dus volop gelegenheid nog om te ontspannen tijdens deze reis.

Autorondreis
dagen

10-daagse autorondreis Deense Wadden en Kastelen

Rondreis Denemarken: Deense wadden en kastelen
Nørre Nebel, Zuid-Denemarken, Denemarken bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 9 overnachtingen in 2 verschillende accommodaties
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontdek Jutland en Funen
  • Reis o.b.v. eigen vervoer
  • Tip: breng een bezoek aan Legoland
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo kan je reis er uit zien:

Dag 1: aankomst in Denemarken
Je verblijft de komende 5 nachten bij Nymindegab Kro in Nørre Nebel (of vergelijkbaar)

Je reist op eigen gelegenheid naar Denemarken. Wij raden je aan op weg noordwaarts een stop te maken in de oude stad Ribe en een wandeling te maken door de pittoreske straten met oude vakwerkhuizen. De komende 5 nachten verblijf je aan de Deense westkust, op korte afstand van het Nationaal Park de Waddenzee en de Deense Waddeneilanden.

Dag 2 t/m 5: de stranden van de Deense Waddenkust

Vier volle dagen om de omgeving te verkennen. Je hotel ligt vlakbij het kilometers lange zandstrand. Maak een uitstapje naar het Nationaal Park de Waddenzee en maak een fietstocht over het Waddeneiland Fanø en verken de zandstranden. Het leuke plaatsje Sonderhø is een goede lunchstop. Ook kun je een bezoek brengen aan het vogelreservaat Tipperne. Verken onderweg de regio rondom het Limfjord. Dit is een gebied met prachtige vergezichten, gezellige eilanden en charmante steden. Geniet er van een lunch met heerlijke lokale gerechten, zoals verse oesters.

Dag 6 t/m 9: kastelen en eilanden van Funen
Je verblijft de komende 4 nachten bij Hotel Faabrog Fjord in Faaborg (of vergelijkbaar)

Je passeert de brug over de Kleine Belt en komt op het eiland Funen. De vele kastelen zouden hier de fantasie van Hans Christian Andersen hebben aangewakkerd. De stad Odense is zijn geboorteplaats. Deze oude stad heeft een gezellig centrum met vakwerkhuizen en een museum gewijd aan de beroemde schrijver. Van de vele kastelen op Funen zijn Slot Egeskov en Valdemars Slot absolute aanraders. De mooiste stad op Funen, naar onze mening, is Faaborg; leuke kleine huisjes in allerlei kleuren, gezellige restaurantjes en een klein haventje zorgen hier voor een unieke sfeer. In dit stukje Denemarken waan je je in de middeleeuwen, totdat de hippe restaurantjes je weer terugbrengen in de 21ste eeuw. Vanaf Faaborg kun je eenvoudig de eilanden ten zuiden van Funen ontdekken, zoals Lyø. Het eiland Lyø heeft prachtige zandstranden en het schattige plaatsje Lyø met smalle straten en houten huizen.

Dag 10: einde van de reis

Helaas zit het er weer op. Je verlaat Denemarken en rijdt via Duitsland terug naar huis. Je hebt de tijd aan jezelf. Heb je vakantiedagen over? Maak dan nog een tussenstop in Bremen of Hamburg. Toch liever weer naar huis? Aan jou de keus! Hopelijk kijk je terug op een onvergetelijke reis!

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere (gelijkwaardige) accommodatie.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Denemarken: Deense wadden en kastelen
Vesterhavsvej 327,
Nørre Nebel, Denemarken
Kaart
Vesterhavsvej 327, Nørre Nebel, Denemarken
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een heerlijke reis door Jutland en Funen in Denemarken. Je verblijft aan de westkust van Jutland en op Funen en overnacht in kleinschalige hotels met dagelijks een heerlijk ontbijt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Fredericia

Steden
Egeskovvej

Fredericia is een stad in het zuiden van Denemarken. Fredericia staat bekend om de vele kerken. Breng deze een bezoek of het stadsmuseum

Skørping

Steden
Kildehaven

Vlakbij Skørping bevindt zich het Nationale Park Rebild Bakker. Hier kun je heerlijk wandelen. Het is tevens één van de belangrijkste toeristische attracties van Denemarken.

Slot Gottorf

Kastelen
Schlossinsel 1

Slot Gottorf (Duits: Schloss Gottorf) is het belangrijkste cultuurmonument van de deelstaat Sleeswijk-Holstein in Duitsland. Het kasteel staat in de stad Sleeswijk en dateert uit het begin van de 18e eeuw.

Het Viking Museum in Haithabu

Musea
Am Haddebyer Noor 3

Het Vikings Museum is gelegen in de buurt van Hedeby, een voormalige Middeleeuwse stad in Sleeswijk-Holstein, Duitsland. Ontdek de geschiedenis van de Vikingtijd in de regio.

Het openluchtmuseum Molfsee/Kiel

Musea
Hamburger Landstraße 97

Het openluchtmuseum is gelegen in het zuiden van Kiel. Het openluchtmuseum heeft in het totaal 40 hectare weide, tuinen, dijken en meer dan 70 historische gebouwen, boerderijen en molens.

Køge

Steden
Brogade

Het havenstadje Køge ligt in het noorden van Zuid-Seeland, in de buurt van Kopenhagen. Maak een wandeling door het middeleeuwse centrum en langs de kleurig geschilderde huizen die prachtig bewaard zijn gebleven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro