Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

5*-hotel in de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana incl. ontbijt en vlucht

Grand Plaza Hotel & Congress Center
Ljubljana, Ljubljana, Slovenië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
517,57
totaal: 1067,61 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana vanuit een 5*-hotel incl. ontbijt en vlucht

Welkom bij het Grand Plaza Hotel & Congress Center in het bruisende Ljubljana! Genesteld in het hart van de stad, ontwaak je elke ochtend met een adembenemend uitzicht op de stad.

Buiten de muren van het hotel wacht de bruisende stad Ljubljana op jou. Verken de geplaveide straten en bewonder de historische architectuur die de stad karakter geeft. Ontdek de charmante boetieks, levendige markten en uitnodigende cafés die bijdragen aan de levendige sfeer van de stad.

De omgeving van Ljubljana biedt ook een schat aan natuurlijke schoonheid. Verken het prachtige landschap dat Slovenië te bieden heeft. Van adembenemende meren tot weelderige bossen en majestueuze bergen, er zijn talloze mogelijkheden voor outdoor-avonturen en ontspanning.

Na een dag vol indrukken en ontdekkingen, kom je terug in het hotel. Ga zeker een keer eten in het verfijnde restaurant van het hotel en ontdek de culinaire hoogstandjes.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

5*-hotel in de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana incl. ontbijt en vlucht

Grand Plaza Hotel & Congress Center
Ljubljana, Ljubljana, Slovenië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Retourvlucht naar Ljubljana vanaf een luchthaven naar keuze
  • Op loopafstand van het centrale treinstation
  • Midden in het centrum gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: geniet van een oase van rust in het Tivoli Park
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat is er te doen in de omgeving?

Het prachtige Tivoli Park
Op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum bevindt zich het adembenemende Tivoli Park, een oase van groen en rust. Dit uitgestrekte park biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van de stad. Wandel door de weelderige tuinen, bewonder de bloeiende bloemen en geniet van de serene meren en fonteinen. Verken de kronkelende paden te voet of huur een fiets om nog meer van dit park te ontdekken. Mis ook niet het indrukwekkende Tivoli-kasteel, dat een prachtig uitzicht biedt over de stad en de Alpen.

Het mysterieuze Kasteel van Ljubljana
Een absolute must-see is het Kasteel van Ljubljana, dat hoog boven de stad uittorent. Dit middeleeuwse fort is een symbool van de stad en biedt een fascinerende reis door de geschiedenis. Neem de kabelbaan naar het kasteel en verken de goed bewaarde torens, gangen en binnenplaatsen. Bewonder de panoramische uitzichten over Ljubljana en leer meer over de rijke geschiedenis van het kasteel via interactieve tentoonstellingen. Geniet van een kopje koffie in het sfeervolle café op de binnenplaats of proef heerlijke lokale gerechten in het kasteelrestaurant.

Het charmante dorpje Šmarna Gora
Op slechts 10 kilometer van Ljubljana ligt het pittoreske dorpje Šmarna Gora, omringd door weelderige bossen en groene heuvels. Hier kan je de uitdaging aangaan om de top van de gelijknamige berg te bereiken, een populaire bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. Terwijl je naar de top klimt, passeer je kapelletjes en geniet je van panoramische uitzichten over de stad en het omliggende landschap. Op de top word je beloond met een prachtig uitzicht en een gezellig bergrestaurant waar je kunt genieten van lokale specialiteiten.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Grand Plaza Hotel & Congress Center
Slovenska cesta 60,
Ljubljana, Slovenië
Kaart
Slovenska cesta 60, Ljubljana, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het vijfsterren Grand Plaza Hotel & Congress Center is een modern hotel en congrescentrum gelegen in het hart van Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië. Het hotel is ideaal gelegen met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en het zakelijke district. Het hotel heeft uitstekende eetgelegenheden. Het restaurant van het hotel serveert heerlijke lokale en internationale gerechten, bereid met verse ingrediënten. Er is ook een gezellige bar waar je kunt genieten van een drankje en ontspannen na een drukke dag. Wil je ontspannen en tot rust willen komen, dat kan in de fitnessruimte en sauna. Elke kamer van het hotel is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder airconditioning, gratis Wi-Fi, een minibar en een flatscreen-tv.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, op aanvraag
Parkeerkosten
Op aanvraag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Eetcafé
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Franciscaner Annuciatiekerk

Bezienswaardigheden
Prešernov Trg 4

Deze kerk in Ljubljana valt op door zijn roze kleur. Helaas is de kerk niet geopend voor bezoek, maar het is zeker de moeite waard om even langs te gaan!

Centrale Markt

Eten en drinken
Adamič-Lundrovo Nabrežje 7

De markt is dagelijks te vinden in Ljubljana. Een deel van de markt is overdekt. U vindt er o.a. streekproducten, delicatessen en vele kruiden.

Drakenbrug

Bezienswaardigheden
Zmajski Most

De drakenbrug is één van de vele bruggen die de delen van de stad met elkaar verbindt. De brug is gebouwd van ijzer en beton, en was één van de eerste bruggen in zijn soort in Europa.

Tromostovje

Bezienswaardigheden
Stritarjeva Ulica

De Tromostovje is door zijn bijzondere vorm de bekendste brug van Ljubljana. Het wordt ook wel de driedubbele brug genoemd, omdat de brug later is uitgebreid met twee voetpaden.

De kathedraal van Ljubljana

Bezienswaardigheden
Dolničarjeva Ulica 1

Deze opvallende kathedraal mag u niet missen. Door de grote platina koepel en de typische gele kleur kan dat ook bijna niet. De kathedraal is dagelijks geopend voor bezoek.

TaBar

Eten en drinken
Ribji Trg 6

Voor wie niet wil kiezen maar delen. Bij TaBar eet je moderne, Sloveense tapas en drink je lokale wijn. Bestel je favorieten van de kaart en laat chefkok Jakob Pintar, die eerder werkte in restaurant Maze van Gordon Ramsay, de rest doen. Reserveren is aanbevolen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Parkeren

Ja, op aanvraag

Parkeerkosten

Op aanvraag

Inchecken

Vanaf 15:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.13 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro