Winterzon
dagen

Luxe hotel aan de Costa del Sol incl. vlucht en huurauto

Hotel El Puerto Fuengirola by Pierre & Vacances
Fuengirola, Malaga, Spanje bekijk op kaart
8 of 15 dagen genieten van de winterzon aan de Costa del Sol incl. vlucht en huurauto

Genieten met een hoofdletter G! Dat is wat je te wachten staat in dit prachtig gerenoveerde hotel met een adembenemend uitzicht. Neem een heerlijke duik in het zwembad of stap het zandstrand op. Ook 's avonds is er genoeg te beleven in de omgeving. Het hotel is namelijk gelegen midden in het levendige centrum van Fuengirola. Geniet hier van de gezellige haven, leuke winkeltjes en lekkere restaurants! Voor een dagje er op uit bezoek je het veelzijdige centrum van Malaga (34 km). De grote binnenstad kent diverse winkels, terrassen en veel bezienswaardigheden. Kortom: met je verblijf in Costa del Sol hoef je je geen moment te vervelen!

Winterzon
dagen

Luxe hotel aan de Costa del Sol incl. vlucht en huurauto

Hotel El Puerto Fuengirola by Pierre & Vacances
Fuengirola, Malaga, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Malaga vanaf een luchthaven naar keuze
  • 8 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Binnen no time op het strand!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga ook een dagje naar Malaga (34 km)
  • Hotel gelegen direct aan de boulevard
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat is er te doen in de omgeving?

Fuengirola, het strandparadijs
Magie lijkt wel te bestaan, want Fuengirola is van een slaperig vissersdorpje omgetoverd in een bruisende badplaats voor zowel de jonge vakantiegangers als de fervente overwinteraar. Het paradijs ligt hier aan je voeten, met maar liefst zeven heerlijke stranden. Dat is ook niet zo gek met de 8 kilometer ononderbroken lange boulevard ‘El Paseo Marítimo Rey de España’ omgeven met palmen en chiringuito’s (strandtentjes). Flaneer door de straatjes van het oude centrum, richting de levendige vissers- en jachthaven. Net buiten de stad wacht je een indrukwekkend uitzicht over de zee vanaf het Fuengirola Kasteel.

Antequera
In dit mooie prehistorische dorpje stap je zomaar terug in de tijd! Het staat bol van de bezienswaardigheden zoals de hunebedden en de prachtige kerk Iglesia del Carmen, dat in barok stijl is gebouwd. Als je nog wat tijd hebt, moet je ook zeker even een kijkje gaan nemen bij de Termas de Santa Maria. Deze hete baden zijn pas in 1988 bij toeval ontdekt. Je vindt hier prachtige marmeren baden en de mooiste mozaïeken.

Sierra Nevada
Stap in je huurauto en maak een prachtige dagtrip naar de Sierra Nevada. Naast zijn natuurlijke schoonheid heeft de Sierra Nevada ook een rijke culturele geschiedenis. Het gebergte is de thuisbasis van verschillende traditionele bergdorpjes, waar oude gebruiken en tradities bewaard zijn gebleven. Hier kun je kennismaken met de lokale cultuur, genieten van heerlijke traditionele gerechten en de gastvrijheid van de lokale bevolking ervaren. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een kennismaking met de prachtige natuur en cultuur van Spanje, de Sierra Nevada biedt een onvergetelijke ervaring voor elke reiziger.

Málaga
Bewonder het Moorse fort Alcazaba, het Romeinse Teatro Romano en de schitterende neoklassieke Kathedraal van Málaga. Shop in de fantastische winkelstraat Calle Marques de Larios, met aan het einde het mooie Plaza de la Constitucíon. Wie trek heeft gekregen van al dat moois wandelt naar de overdekte foodmarket of zoekt een barretje op voor heerlijke tapas, bijvoorbeeld de bijna 200 jaar oude bodega Casa de Guardia. Net als in Barcelona is hier een Picasso-museum, de beroemde kunstenaar is hier namelijk geboren. Het interactieve muziekmuseum is ook een aanrader. Slenter 's avonds langs de haven en boulevard, of beklim de Gibralfaroberg, waar het gelijknamige kasteel over de stad uitkijkt.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel El Puerto Fuengirola by Pierre & Vacances
Paseo Marítimo Rey de España 32,
Fuengirola, Spanje
Kaart
Paseo Marítimo Rey de España 32, Fuengirola, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel El Puerto by Pierre & Vacances is gelegen op slechts 50 meter van het strand en 300 meter van het bus- en treinstation van Fuengirola. Alle kamers van het hotel hebben een moderne uitstraling en zijn standaard voorzien van airconditioning, kluisje, flatscreen-televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Het restaurant van het hotel heeft een internationaal buffetrestaurant en een bar. Daarnaast biedt het hotel een zwembad met panoramisch uitzicht over de jachthaven.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 14,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Fuengirola

Steden
Fuengirola

Fuengirola aan de Costa del Sol is vooral bekend om haar lange zandstranden en hotels/appartementen met prachtig uitzicht op de Middellandse zee en de kustlijn.

Playa La Carihuela

Stranden
Playa La Carihuela

Eén van de beste stranden van de Costa del Sol is Playa La Carihuela. Helder water, tal van voorzieningen en vol met locals die allerlei lokale lekkernijen verkopen.

La Parque Batería

Natuur & Parken
Av. Del Carmelo

Mis dit centrale park niet: fonteinen, oude kanonnen, wandelpaden en een meertje maken La Parque Bateria een toplocatie voor een rustige middag.

Torremolinos

Steden
Torremolinos

In Torremolinos kunt u genieten van talloze winkels, gezellige restaurants en een heerlijk zandstrand!

Marbella

Steden
Marbella

Marbella is de vakantielocatie van de jet-set, vorsten, miljonairs of mensen uit de show business. Het is tegenwoordig een leuke stad met mooie boulevards, parken en tuinen.

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Voorwaarden huurauto:

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 14,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro