Autovakanties
dagen

Verblijf in Tirol incl. ontbijt en wellness

Hotel 24 Steps
Ischgl, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 3, 5 of 8 dagen in de mooie omgeving van Tirol incl. ontbijt en wellness

Zoek jij een uitstekende uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in de adembenemende bergen van Tirol? Ga dan naar 24 Steps in Ischgl! Omringd door majestueuze bergen en adembenemende natuur, is onze locatie een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Begin jouw dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Maak je daarna klaar om de vele activiteiten te ontdekken die Ischgl te bieden heeft. Of je nu van wandelen of mountainbiken houdt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Verken de uitgestrekte wandelpaden en voel de frisse berglucht. Tijdens wandelingen geniet je van panoramische uitzichten. Ontdek ook de rijke cultuur en tradities van de regio. Bezoek pittoreske bergdorpjes en maak kennis met de gastvrije lokale bevolking. Proef heerlijke gerechten in traditionele restaurants en geniet van de gezellige sfeer die hier heerst. Na een actieve dag kan je heerlijk ontspannen in de wellness van het hotel. Eén en al genieten!

Autovakanties
dagen

Verblijf in Tirol incl. ontbijt en wellness

Hotel 24 Steps
Ischgl, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 4 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Inclusief Silvretta card Premium voor leuke extra's en kortingen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. beschikbaarheid
  • Tip: bezoek het Boerenmuseum in Mathon
Wat is er te doen in de omgeving?

Landeck
Gelegen in het westen van Tirol, ligt de culturele plaats, Landeck. Ontdek hier de historie en cultuur dankzij verschillende bezienswaardigheden zoals het Landeck kasteel, dat gelegen is op een rots boven de stad. Flaneer door de authentieke binnenstad of maak prachtige wandelingen via de vele routes. Ontdek de geheimzinnige kloof Zammer Lochputz, een wonderlijk stukje natuur bij Landeck.

Naturparkhaus Kaunergrat
Het natuurpark Kaunergrat is een uitgestrekt natuurpark van maar liefst 5332 hectare groot gebied, welke voornamelijk een typisch hooggebergte landschap is. Niet zonder reden voelt de steenbok zich dan ook erg thuis in deze regio. Het kan dus zijn als je een wandeltocht maakt één of meerdere steenbokken tegen kunt komen. Er zijn er maar liefst ruim 1000 van in het natuurpark!

Hotel 24 Steps
Silvrettaplatz 3,
Ischgl, Oostenrijk
Kaart
Silvrettaplatz 3, Ischgl, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een van de opvallende kenmerken van Hotel 24 Steps is de locatie. Het hotel is genesteld in het hart van Ischgl, omringd door de majestueuze bergen van de Oostenrijkse Alpen. Op korte loopafstand vind je bezienswaardigheden zoals het Keizerlijk Paleis en de Kaiservilla. In het hotel is een restaurant waar heerlijke lokale en internationale gerechten worden geserveerd, bereid met verse ingrediënten. Je kunt ook ontspannen in de gezellige bar of genieten van een verfrissende duik in het binnenzwembad. Daarnaast is er een spa en wellnesscentrum waar je kunt genieten van ontspannende behandelingen en massages.

De kamers....

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
o.b.v. beschikbaarheid
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje
Hoogtepunten

Ischgl

Bezienswaardigheden, Steden
Angerli 5

Ischgl is een actieve, sportieve en trendy wintersportplaats. Voor échte wintersporters heeft het dorp alles te bieden namelijk, veel pistes, sneeuwzekerheid, een authentiek dorp en uitstekende après-ski.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Silvretta Hochalpenstraße

Natuur & Parken
Silvretta-Bielerhöhe

Deze panoramische route is een must voor liefhebbers van mooie autoritten. De weg slingert zich door de Alpen en biedt spectaculaire uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij de Silvretta-stuwmeer voor een picknick of een korte wandeling. Vergeet niet om regelmatig te stoppen bij de uitkijkpunten voor enkele onvergetelijke foto's.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per nacht

Parkeren

o.b.v. beschikbaarheid

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro