Cruises
dagen

16-daagse ontdekkingscruise naar Japan en Zuid-Korea o.b.v. volpension en incl. vlucht

Holland America Line - Ontdekkingscruise Japan (Westerdam)
Yokohama, Tokyo, Japan bekijk op kaart
Ontdek het mooiste van Japan en Zuid-Korea tijdens een 16-daagse cruise o.b.v. volpension en incl. vlucht

Geniet van een luxe cruise langs het land van de rijzende zon: Japan, of zoals de Japanners het zelf noemen: Nippon. Ook zie je een klein deel van Zuid-Korea tijdens deze fantastische reis! Vanaf Amsterdam Schiphol airport vlieg je naar Japan. In Yokohama ga je aan boord van het luxe cruiseschip de Westerdam. Tijdens je reis aan boord zal het je aan niets ontbreken. Je reist namelijk o.b.v. volpension. Tijdens de rondreis bezoek je iconische tempels, dynamische steden en culturele schatten van Japan. Dit wordt een reis om nooit te vergeten!

Cruises
dagen

16-daagse ontdekkingscruise naar Japan en Zuid-Korea o.b.v. volpension en incl. vlucht

Holland America Line - Ontdekkingscruise Japan (Westerdam)
Yokohama, Tokyo, Japan bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 13 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Tokio vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Optioneel bij te boeken: 'Have it All' pakket (incl. drankjes, diner, excursie en meer!)
  • Inclusief havengelden
  • Unieke ervaring!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: vertrek naar Japan

Vandaag vertrek je vanuit Amsterdam naar Tokio. Het is een lange vlucht, dus je zult de komende nacht in het vliegtuig doorbrengen en de volgende dag in Tokio aan komen.

Dag 2: Yokohama (Tokio), Japan
Het schipt vertrekt om 19.00 uur

Vandaag kom je aan in Tokio. Op eigen gelegenheid reis je naar de cruisehaven van Yokohama. Om 19.00 uur vertrekt het schip uit de haven van Yokohama. Je hebt deze middag en avond alle tijd om het schip en de vele faciliteiten aan boord te ontdekken.

Dag 3: op zee

Vandaag heb je alle tijd om het schip verder te ontdekken, je vaart namelijk van de haven van Yokohama naar Miyako. Dit is dus een fantastische gelegenheid om eens echt goed te bekijken wat er allemaal te zien en te doen is. Je zult je ogen uitkijken! Maak gebruik van één van de restaurants, geniet van een cocktail aan de bar of neem plaats met een goed boek op het dek. Zin in entertainment? Bezoek één van de shows of bekijk de live optredens. Natuurlijk kun je jezelf vandaag ook in de watten leggen in het wellnesscentrum. Kortom; je zult je deze dag zeker niet gaan vervelen!

Dag 4: Miyako, Japan
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 17.00 uur

Tussen de eilandengroepen Okinawa en Yaeyama liggen de Miyako Eilanden. Hier vind je de beste stranden van Japan. Miyako ligt tegen een ruig mooie kustlijn en is de thuisbasis van Jodogahama Beach, een pittoresk kiezelstrand met uitstulpingen van rotsen. Neem een verkoelende duik, ga zonnebaden op het strand en geniet van de prachtige omgeving. De koraalriffen zijn erg populair onder snorkelaars en duikers. Voor een smakelijke lunch neem je plaats op het terras bij Miyako Fish Market.

Dag 5: Hakodate, Japan
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 23.00 uur

Hakodate is gelegen nabij het zuidpunt van Hokkaido. Hakodate is een charmante stad die bekend staat om de schoonheid van zijn indrukwekkende nachtelijke uitzichten. Vergeet dus zeker niet om 's avonds het nachtlicht te bewonderen. Vanaf de voet van Mount Hakodate brengt een kabelbaan je in drie minuten naar de top. Daarnaast is Goryokaku een populaire bezienswaardigheid van Hakodate. Een voormalig fort gebouwd aan het einde van de Edo-periode, tegenwoordig is het een open park. Vanaf de 107 meter hoge toren, gelegen naast het park heb je prachtig uitzicht over het park. Vanaf de toren is is de gigantische stervorm van het park goed te zien!

Dag 6: Aomori, Japan
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 20.00 uur

Vandaag kom je aan in de noordelijkste prefectuur van Honshu, Aomori. Aomori betekent letterlijk “Groene Woud” hoewel er momenteel weinig bosrijk gebied in de regio is. Breng tijdens je verblijf aan Aomori mag een bezoek aan Hirosaki. Dit is één van de meest cultureel verfijnde plaatsjes van het noorden met een eigen kasteel, samoerai-district en Japanse tuin. Voor een uniek vulkanischlandschap dat de “poort naar de boeddhistische hel” wordt genoemd reis je naar het uiterste noorden, het Shimokita Santo schiereiland, waar Osorezan (oftwel ‘Fear Mountain’) te vinden is. Een bezoek aan dit indrukwekkende landschap is zeker de moeite waard!

Dag 7: op zee

En nu kan het ontspannen écht beginnen. Je vaart van Aomori, Japan naar Sokcho, Zuid-Korea. Deze fijne dag op zee biedt je de uitgelezen kans bieden om nu echt eens volledig tot rust te komen. Tijdens de zeedagen hoeft niets, maar mag natuurlijk alles. Je ben helemaal zelf in controle van hoeveel of hoe weinig je doet. Als dat niet genieten wordt!

Dag 8: Sokcho, Zuid-Korea
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 16.00 uur

Sokcho maakte deel uit van Noord-Korea tot eind jaren 40 en is nu een bruisend visserscentrum. Ga snel nadat je het schip verlaat door een doolhof van eetgelegenheden en straatverkopers rond de cruisehaven. Proef de vis en schaaldieren in alle mogelijke vormen: garnalen, krab, inktvis en vis, gefrituurd, ingelegd, rauw of gedroogd. Bezoek de centrale markt van Sokcho, een levendige, traditionele marktplaats voor een authentieke smaak van het leven in Sokcho. Als je sundae op het menu ziet staan, verwacht dan geen ijs. Sundae is populair eetkraamgerecht gemaakt van Koreaanse bloedworst. Vegetariërs moeten zachte tofugerechten proberen, een andere specialiteit in de streek. Combineer het allemaal met makgeolli, een melkachtige rijstwijn.

Een indrukwekkend landschap omringt de stad. De serene bossen, grillige granieten pieken en kristalheldere beekjes van het Nationale Park van Seoraksan liggen op slechts 30 minuten met de bus van de cruiseterminal. Wandel over een gemakkelijk wandelpad of ga op een inspannende trektocht van drie uur naar de grottempel van Geum-gang-gul. Als je een meer ontspannen ervaring wilt, maak dan een kabelbaanrit naar de top van Mt. Seoraksan om eindeloos uitzicht op kliffen en kustlijnen te bewonderen. Ga voordat je dag in Sokcho om is naar het strand van Sokcho in de buurt van de haven om te ontspannen omgeven door het goudkleurige zand en turquoise water.

Dag 9: Sakaiminato, Japan
Het schip komt vandaag aan om 10.00 uur en vertrekt om 18.00 uur

Sakaiminato is de thuisbasis van Shigeru Mizuki, maker van GeGeGe no Kitaro (een personage dat overal in het hedendaagse Japan is terug te vinden), en de toegangspoort tot de oude regio Honshu, waar zich het beroemde "Zwarte Kasteel" bevindt.

Dag 10: Sasebo, Japan
Het schip komt vandaag aan om 12.00 uur en vertrekt om 23.00 uur

Toen Japan nog een gesloten domein was, herbergde de havenstad Sasebo een bloeiende Nederlandse handelsfranchise. Voor de kust hebben de Kujuku-eilanden veel traditionele structuren gebouwd door Japanse katholieke vluchtelingen.

Dag 11: Nagasaki, Japan
Het schip komt vandaag aan om 08.00 uur en vertrekt om 17.00 uur

Nagasaki, gelegen in het noordwesten van Kyushu en het op twee na grootste eiland van Japan, is een van de meest kosmopolitische havensteden van het land en beschikt over een aardige toeristische infrastructuur, een fascinerend verleden dat teruggaat tot de vroege 7e eeuw en een pittoreske haven die al sinds de 16e eeuw actief is. Struin het gezellige drukke centrum met een tal van winkels en restaurantjes. Daarnaast vind je in de stad verschillende culturele en historische bezienswaardigheden. Bezoek zeker het vredespark van Nagasaki en het Atoombommuseum, die in het thema staat van de verschikkelijke bombardering van de stad tijdens Wereldoorlog II en een indrukwekkend pleidooi is voor wereldvrede. Voor culinaire hoogstandjes breng je een bezoek aan Chinatown en de de Shianbashi Gourmet-straat.

Dag 12: Kagoshima, Japan
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt om 17.00 uur

Kagoshima is gelegen aan de zuidpunt van Japan en is de hoofdstad van de gelijknamige prefectuur en beroemd om zijn dramatische uitzicht op Sakurajima, een actieve vulkaan die over de baai smeult. Deze vulkaan is één van de meest active vulkaan ter wereld. Neem de veerboot naar Sakurajima en wandel op de 100 jaar oude lavastroom, wat nu met gras begroeid schiereiland is. De stad heeft een lange geschiedenis en de meest recente gebeurtenissen kun ontdekken in het museum. Andere bezienswaardigheden City Aquarium, het Museum van de Meiji-restauratie en het City Museum of Art. Vergeet ook zeker niet om de rijke culinaire cultuur van dit gebied te ervaren. Ontdek gerechten met lokale gevangen vis en regionale specialiteiten, zoals satsuma a'ge (gefrituurde viscake) en shōchū, een traditionele drank die alleen al in meer dan 100 distilleerderijen in Kagoshima wordt gemaakt.

Dag 13: Kochi, Japan
Het schip komt vandaag aan om 10.00 uur en vertrekt om 20.00 uur

Hoog op een heuvel in Kochi ligt het 17e-eeuwse Kochi-kasteel, ooit de zetel van de Yamauchi-heren. Verken deze historische plek en geniet van een panoramisch uitzicht over de stad, en dineer vervolgens op sushi op Hirome Market.

Dag 14: op zee

Tijdens een ontspannen dag op zee, zijn weinig plekken zo verfrissend, ontspannen en verjongend als de Greenhouse Spa & Salon. Dit hemelse toevluchtsoord koestert ieder aspect van jouw welzijn, met vermaarde spa-rituelen en helende aanraking. In de spa, verwen je jouw huid met gezichtsbehandelingen, met premium, natuurlijke ingrediënten. Verzorg ook jouw lichaam, met massagebehandelingen met traditionele massagetechnieken van over de hele wereld. Meer zin in iets actiefs? Waag een poging in het casino. Of je nu de voorkeur geeft aan speelautomaten of blackjack of poker wilt uitproberen, onze dealers en medewerkers zijn beschikbaar om jouw gratis instructies te geven. En daarnaast biedt het schip verschillende spannende mogelijkheden voor toernooien.

Dag 15: Yokohama (Tokyo), Japan

Het schip arriveert om 06.30 uur in de haven van Yokohama. Je reist op eigen gelegenheid naar naar de luchthaven. Hopelijk kijk je terug op een fantastische reis!

Dag 16: aankomst Nederland

Omdat je een nacht in het vliegtuig doorbrengt, zul je op de 16e dag weer in Nederland terugkeren.

Het vaarschema en de ligtijden zijn te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Holland America Line - Ontdekkingscruise Japan (Westerdam)
1-1-4 Kaigandori,
Yokohama, Japan
Kaart
1-1-4 Kaigandori, Yokohama, Japan
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het cruiseschip Westerdam is op een fantastische wijze vernieuwd en beschikt over uitstekende bars, entertainment- en eetgelegenheden en volledig opnieuw ontworpen suites. Westerdam is op zich al een fascinerende bestemming. Geniet aan boord van live entertainment met Music Walk™, zoals Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Geniet tijdens je cruise van regionale kookdemonstraties en proeverijen van eten en wijn met EXC Port to Table. Het cruiseschip Westerdam heeft niet voor niets meerdere Best Cruise Ship Awards gewonnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan
  • Game kamer
  • Speelkamer
  • Wellnessfaciliteiten
  • Lounge
  • Disco / Nightclub
  • Casino
  • Live entertainment
  • Sportschool
  • Sportveld
  • A la carte restaurant
  • Voetbalveld
  • Bubbelbad
  • Kidsclub
  • Bar
  • Specialiteiten restaurant
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Bioscoop
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De cruise wordt uitgevoerd door Holland America Line.

Let op!

  • Het is aan boord niet mogelijk om met een pinpas te betalen, enkel met creditcard of US Dollars. Advies is dan ook om voldoende Dollars in cash mee te nemen.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven.
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.
  • De vlucht heeft mogelijk een tussenstop.
  • De eerste en laatste nacht breng je in het vliegtuig door.
  • Er is mogelijk een visum voor Japan benodigd. Raadpleeg voor actuele informatie deze link.
  • De volgende kosten zijn optioneel maar worden dagelijks in rekening gebracht. Aanpassingen aan het einde van de cruise mogelijk: Crew Appreciation bedraagt US$ 16,00 p.p.p.n.

Hut inclusief Have it All pakket
Je kunt er ook voor kiezen om de kamer inclusief 'Have it All' pakket bijboeken. Dit pakket geeft je o.a. gratis drankjes, 2x diner in een specialiteiten restaurant, 2x een excursie (tot US$ 100 per excursie) en gratis Wi-Fi. Meer informatie vind je op deze pagina.

Bij de reispapieren ontvang je de tijd van inscheping, d.m.v. een tijdslot, gecommuniceerd. Dit om drukte in de terminal te reguleren. Inschepen kan meestal v.a. ca. 11.00 uur.

Let op!
Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op deze pagina.

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf 11:00 uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro