Autovakanties
dagen

Geniet van de natuur in het Harzgebergte nabij Goslar o.b.v. halfpension

Hotel restaurant Walpurgishof
Goslar, Saksen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 8 dagen van het Harzgebergte nabij Goslar o.b.v. halfpension

Geniet van een rustige omgeving omringd door bossen en schilderachtige heuvels bij het Walpurgishof Hotel en Restaurant. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje en kom 's avonds terug voor een diner dat bereid is met verse, lokale ingrediënten voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Bovendien is het hotel ideaal gelegen voor het verkennen van de prachtige natuurreservaten van de Harz, waar je kunt genieten van adembenemende wandelingen en fietstochten. Ontdek de rijke geschiedenis van de regio door een bezoek te brengen aan historische bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes in de omgeving.

Autovakanties
dagen

Geniet van de natuur in het Harzgebergte nabij Goslar o.b.v. halfpension

Hotel restaurant Walpurgishof
Goslar, Saksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Flesje water op de kamer bij ontvangst
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner in buffetvorm of 3-gangen diner (keuze van de chef)
  • Gratis gebruik van het OV, en veel kortingen op uitjes met de HATIX holiday ticket
  • 1 x koffie met cake per persoon en verblijf
  • 15% korting op wellnessbehandelingen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren (garage tegen meerprijs mogelijk)
  • Tip: verken Natuurreservaat Nationalpark Harz
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Bezienswaardigheden in de omgeving

Pittoreske dorpjes
Verken charmante dorpjes zoals Quedlinburg en Wernigerode, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Dwaal door de kronkelende straatjes, bewonder de prachtige vakwerkhuizen en maak foto's van de historische kerken die het decor vormen van deze pittoreske plaatsen. Geniet van de lokale lekkernijen in gezellige cafés, snuffel rond in ambachtelijke winkels en dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van deze idyllische plekken.

Natuurreservaat Nationalpark Harz
Verken de uitgestrekte bossen, diepe valleien en bergtoppen van het Nationaal Park Harz. Het park biedt een scala aan goed gemarkeerde wandelroutes die je meenemen door prachtige landschappen. Terwijl je wandelt, kun je je verwonderen over adembenemende uitzichten en met een beetje geluk kun je wilde dieren spotten, zoals lynxen en wilde katten die in dit natuurlijke paradijs thuis zijn.

Berg Brocken
Maak een wandeling naar de top van de Brocken, de hoogste berg in de Harz, of neem de historische smalspoortrein voor een schilderachtige rit naar de top. Eenmaal boven kun je genieten van panoramische uitzichten over het omliggende landschap, met groene bossen, glooiende heuvels en charmante dorpjes die zich ver onder je bevinden. Breng ook een bezoek aan het bezoekerscentrum, waar je meer kunt leren over de rijke geschiedenis en folklore van de regio, die verbonden is met deze iconische berg.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel restaurant Walpurgishof
am bocksberg 1,
Goslar, Duitsland
Kaart
am bocksberg 1, Goslar, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Restaurant Walpurgishof in Goslar is een betoverende combinatie van historische charme en moderne elegantie. Dit sfeervolle etablissement verwelkomt gasten met warmte en gastvrijheid. Geniet van de authentieke architectuur en de zorgvuldig bewaarde details, terwijl je wordt ondergedompeld in de tijdloze schoonheid van deze unieke locatie. De culinaire hoogstandjes in het restaurant zullen je smaakpapillen verrassen, terwijl de comfortabele en stijlvolle kamers zorgen voor een ontspannen verblijf. Een bezoek aan Hotel Restaurant Walpurgishof is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt op een reis door geschiedenis en verfijning.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
€7
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€14 per dier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kranichsee

Outdooractiviteiten
Parkstraße 4

Een groot meer in de buurt van Gosnar. Rustige locatie, een uniek stukje Duitsland. Geschikt om te wandelen.

Keizerlijk Paleis Goslar

Bezienswaardigheden, Musea
Kaiserbleek 6

Het keizerlijke paleis – de Kaiserpfalz – uit de 11e eeuw is een museum. Je kunt hier de originele bronzen keizertroon zien.

Goslar

Steden
Goslar

De stad Goslar in het Duitse Harz gebergte heeft een prachtige historische binnenstad. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoek waard!

Nationaal Park de Harz

Natuur & Parken
Nationaal Park De Harz

Het Nationaal Park Harz is een natuurreservaat en bestaat uit bergen, moerassen, bossen en rivieren. Tevens is het een beschermd gebied waar talrijke diersoorten in het wild leven.

Wernigerode

Steden
Wernigerode

De vakwerkstad Wernigerode werd in de twaalfde eeuw gesticht. Bewonder hier de prachtige vakwerkhuizen.

Blankenburg

Musea, Steden
Friedenstrasse 4

De bekende 20 km lange grillige rotsformatie de Duivelsmuur begint in Blankenburg. Buiten Blankenburg ligt kasteelruïne Regenstein die nu een openluchtmuseum is.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€14 per dier per dag

Parkeren

€7

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro