Rondreizen
dagen

11-daagse groepsrondreis door Israël en Jordanië incl. vlucht, ontbijt en vele extra's!

Groepsreis 'Highlights van Israël & Jordanië'
Tel Aviv, Tel Aviv, Israël bekijk op kaart
Groepsrondreis door Israël en Jordanië in 11 dagen inclusief vlucht, ontbijt, transfer en vele extra's

Een onvergetelijke reis naar het beloofde land Israël en het prachtige Jordanië, dat is wat je krijgt tijdens deze groepsrondreis! Je begint de reis in Tel Aviv, waarna je doorreist naar Jeruzalem, Galilea, Amman en Petra. Zowel Israël als Jordanië zijn een land vol met geschiedenis, een mix van oosterse en westerse culturen en een daar bijhorende unieke sfeer. Hier vind je veelbelovende bezienswaardigheden, zoals Romeinse opgravingen, ruige natuur, een woestijnlandschap en de Dode Zee. Je zult je hele reis naar de bestemmingen gereden worden en begeleid worden met een Engelssprekende gids. Dit wordt een fascinerende reis!

Rondreizen
dagen

11-daagse groepsrondreis door Israël en Jordanië incl. vlucht, ontbijt en vele extra's!

Groepsreis 'Highlights van Israël & Jordanië'
Tel Aviv, Tel Aviv, Israël bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
 • 10 overnachtingen in verschillende toeristenklasse of first class hotels
 • Retourvlucht naar Tel Aviv vanaf Amsterdam Schiphol Airport
 • Retourtransfer luchthaven – hotel
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
 • Inclusief 2 diners in het hotel in Tiberias/Galilea
 • Inclusief sightseeing in een moderne touringcar met airconditioning
 • Inclusief erkende (Engelssprekende) gids op alle tour dagen
 • Inclusief toegangsprijzen voor bezienswaardigheden tijdens de tour
 • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Je reis van dag tot dag

Dag 1: aankomst Tel Aviv
Je verblijft de komende nacht in een toeristenklasse of first class hotel in Tel Aviv (inclusief ontbijt)

Bij aankomst op de luchthaven staat er iemand op je te wachten om je te assisteren met de transfer naar je eerste hotel. Na het inchecken heb je de avond lekker voor jezelf.

Dag 2: Tel Aviv - Masada - Dode Zee - Jeruzalem
Je verblijft de komende 3 nachten in een toeristenklasse of first class hotel in Jeruzalem (inclusief ontbijt)

Na je eerste ontbijtje tref je de gids en vertrek je vanuit Tel Aviv naar Masada, Israëls belangrijkste archeologische park. Het oude fort staat op de top van een rotsachtig plateau waar je met de kabelbaan naar boven wordt gebracht om van het prachtige uitzicht op de Romeinse kampen en de Dode Zee te genieten. Wie waren de Joodse Zeloten die dit woestijnfort bewoonden en hoe verliep de strijd tegen de Romeinen? Je komt meer te weten over de opgravingen, de paleizen van Herodes, de synagoge en het badhuis. Je gaat verder naar de laagste plek op aarde: de Dode Zee! Geef jezelf een lekkere modderpakking en ervaar hoe het is om rond te drijven in het zoute water van de Dode Zee. Langs de prachtige oase van Ein Gedi rijd je door de Judea-woestijn naar Jeruzalem waar je de komende nachten zult verblijven.

Dag 3: Jeruzalem
Vandaag staat er wederom een mooie dag op het programma! Je begint de dag in het Israel Museum's Shrine of the Book waar je de Dode Zeerollen kunt bewonderen. Het unieke ontwerp van het museum vertegenwoordigt de betekenis van de Dode Zeerollen. De vorm van het gebouw lijkt op een witte koepel die de deksel symboliseert van de kleipotten waarin de rollen werden ontdekt. Bekijk ook de prachtig gerenoveerde maquette van de Herodiaanse stad Jeruzalem, daterend uit de tijd van de Tweede Tempel. Aan de voet van de berg Hertzl kun je bij Yad Vashem het officiële gedenkteken voor de Joodse slachtoffers van de Holocaust bezoeken. Geniet van het pittoreske dorpje Ein Karem in de zuidwestelijke buitenwijken van Jeruzalem. Een bijzondere plek want volgens de traditie is hier Johannes de Doper geboren! Voordat je terugkeert naar je hotel stop je nog in Bethlehem, de geboorteplaats van Jezus in de Geboortekerk. Het is een fascinerende plek om te bezoeken of je nu geïnteresseerd bent in religie, cultuur of geschiedenis.

Dag 4: Jeruzalem
Wandel vandaag de oude stad van Jeruzalem binnen waar je de westelijke muur en de eigenlijke plek van de Tweede Tempel ziet, de Tempelberg. Je kunt, als je dat wilt, de kruisweg lopen. Deze weg loopt van de Via Dolorosa naar Golotho en de kerk van het Heilige Graf. Hier bevinden zich zowel de traditionele plek van de kruisiging als het graf van de verrijzenis. De kamer van het laatste avondmaal kun je bezoeken bij de berg Sion. Het bevindt zich net buiten de oude stad in het zuidwesten waar je eveneens het graf van Koning David kunt vinden. Vanaf de top van de Olijfberg heb een waanzinnig uitzicht op Jeruzalem. Breng ook een bezoek aan de tuin van Getsemane, waar Jezus zijn laatste nacht doorbracht en werd verraden door Judas. In het hart van de stad kan een stop bij Mahane Yehuda niet ontbreken. Hier ervaar je alle smaken, kleuren en de verkooptechnieken van de verkopers in de grootste openlucht markt van Israël!

Dag 5: Jeruzalem - Beit Shean - Nazareth - Safed - Galilea
Je verblijft de komende 2 nachten in een toeristenklasse of first class hotel in Galilea (inclusief ontbijt)

Je verlaat Jeruzalem en rijdt noordwaarts langs Jericho, de oudste stad ter wereld. Reis door de Jordaanvallei en de nieuwe nederzettingen naar Beit Shean en bezoek de opgravingen van deze prachtig bewaard gebleven Romeinse stad. Op naar Nazareth om de Kerk van de Aankondiging en christelijke heilige plaatsen te bezoeken. Hierna ga je verder naar Safed, de stad van de Kabbalah en het centrum van de Joodse mystiek, om de prachtige straten van de kunstenaarskolonie te bezoeken. Je verblijft de komende 2 nachten in een Kibbutz hotel incl. ontbijt en een diner.

Dag 6: Galilea

Vandaag rijd je naar de Golanhoogten langs Banias, de bron van de rivier de Jordaan, voormalige Syrische vestingwerken en de Druzendorpen. Geniet van een Israëlische wijnlandervaring, met wijngaarden omgeven door adembenemende uitzichten. Maak kennis met de verzameling fijne en zeldzame wijnen tijdens een rondleiding, wijnproeverij en begrip van het wijnproductieproces. Daal af naar de oever van het Meer van Galilea en ga verder naar Kafarnaüm, om de ruïnes van de oude synagoge te bezoeken, de Berg der Zaligsprekingen, de traditionele plaats van de 'bergrede' en Tabgha, de traditionele plaats van het 'wonder van de broden en de vis'. Verder naar Tiberias, het oude centrum van de joodse leer. Optioneel is een boottocht te boeken over het Meer van Galilea om de rust en het landschap te ervaren dat de afgelopen 2000 jaar weinig is veranderd (afhankelijk van voorwaarden en tegen betaling).

Dag 7: Galilea - Tel Aviv
De komende nacht verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Tel Aviv incl. ontbijt

Na het ontbijt rijd je door de heuvels van Galilea, westwaarts naar Acre (Akko) voor een bezoek aan het oude, beroemde kruisvaardersbolwerk en middeleeuwse vestingwerken. Ga verder naar Haifa, beklim de berg Karmel voor een panoramisch uitzicht over de stad, inclusief het Baha'i-heiligdom, de Perzische tuin en de baai van Haifa. Ga langs de Middellandse Zeekust naar Caesarea om het Romeinse theater en het kruisvaardersfort te bezoeken bij wat bekend staat als het "meesterwerk van Herodes de Grote". Sluit de dag af met een korte stadstour door Tel Aviv en de oude haven van Jaffa.

Dag 8: Tel Aviv - Sheikh Hussein Brug - Jerash - Amman
De komende nacht verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Amman incl. ontbijt

Jordanië komt langzaam in zicht vandaag. Vanuit Tel Aviv rijd je naar de Sheikh Hussein grensovergang, en volgt daar de benodigde procedures om Jordanië binnen te komen. Jerash is een van de best bewaarde Grieks-Romeinse steden in het Midden-Oosten. De zuilenstraat, de poort van Hadrianus en de 2 Romeinse theaters zijn de belangrijkste bezienswaardigheden die je zult ontdekken op deze vruchtbare Gilad bergen. Eenmaal aangekomen in Amman volgt een panoramische stadstour door de hoofdstad van Jordanië. Bezoek onder andere de indrukwekkende citadel op de hoogste heuvel. De Citadel bestaat uit een aantal ruïnes met als hoogtepunt de tempel van Hercules, waarvan nog een aantal immense pilaren overeind staan! Een van de bekendste bezienswaardigheden van Amman is het Romeinse amfitheater. Het stamt uit de 2e eeuw na Christus en is gigantisch! Er is plek voor zo'n 6000 toeschouwers en wordt af en toe nog gebruikt voor concerten en voorstellingen. Mocht je nog wat energie over hebben, klim dan zeker naar boven om de grootsheid van het theater en de stad te bewonderen. Dit kun je op eigen gelegenheid doen en is niet bij de panoramische tour inbegrepen. Als je nog wat souvenirs nodig hebt, is downtown Amman dé plek om dit te doen. Het is een mix van smalle steegjes, gezellige cafés en kleurrijke winkeltjes.

Dag 9: Amman - Petra
De komende nacht verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Petra incl. ontbijt

Na een vroeg ontbijt verlaat je het hotel en reis je zuidwaarts op de weg naar Wadi Musa, het moderne dorp Petra. Rijd te paard naar de "Siq" (canyon) en vervolgens te voet naar Petra, bekend als de rode rotsstad, de oude hoofdstad van de Nabateeërs van de 3e eeuw voor Christus tot de 2e eeuw na Christus Bezoek de meest interessante monumenten zoals de schatkamer, El Khazneh (een graftombe van een Nabateese koning) dan het veld van graven, obelisken, het altaar, (Al Madhbah) - vanaf dit punt kun je de hele rotsstad bekijken. Keer terug naar het dorp Wadi Musa

Dag 10: Petra - Madaba - Tel Aviv
De komende nacht verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Tel Aviv incl. ontbijt

Rijd noordwaarts naar Madaba om de overblijfselen van de Byzantijnse kerk te bezoeken met zijn oude mozaïekvloerkaart, de oudste nog bestaande originele cartografische afbeelding van de mozaïekkaart van het Heilige Land en Jeruzalem. Vervolg ongeveer 10 km. naar de berg Nebo, vanwaar Mozes het Beloofde Land zag. Vanaf daar zie je de Jordaanvallei, Jericho en de Dode Zee. Je rijdt naar de grens en keert weer terug naar Tel Aviv, waar je ook je laatste overnachting zult hebben.

Dag 11: terugreis
Dan is het einde toch echt aangebroken van deze onvergetelijke reis. Na het ontbijt wordt je met transfer naar het vliegveld van Tel Aviv gebracht en kun je nagenieten van deze unieke ervaring.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Groepsreis 'Highlights van Israël & Jordanië'
Ben Gurion,
Tel Aviv, Israël
Kaart
Ben Gurion, Tel Aviv, Israël
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze mooie groepsreis bezoek je de meest indrukwekkende plekken van Israël en Jordanië. Zo bezoek je onder andere Israëls belangrijkste archeologische park en drijf je weg op de Dode Zee. Bezoek de vermeende geboorteplaats van Johannes de Doper om vervolgens via de valleien naar het indrukwekkende Petra te rijden. Je verblijft in comfortabele hotels waar je na een enerverende dag lekker kunt bijkomen en 's morgens kunt genieten van een lekker ontbijtje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn niet inclusief en dienen ter plaatse te worden voldaan:

 • Fooien voor reisleider, chauffeur, hotelmedewerkers etc.
 • Eventuele visumkosten.
 • Grensbelatingen en grenspendeltransfers Israël-Jordanië (ca. US$60 per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen.

 • Let op!: Het betreft een 'Seat In tour'. Wat inhoudt dat het een groepsrondreis is met ook andere reizigers van verschillende nationaliteiten.

Belangrijk bij reizen naar Jordanië:
Het paspoort waar je mee reist moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn op het moment van de reis, tevens is een visum nodig.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro