Autovakanties
dagen

Geniet van een ontspannen vakantie in Allgäu o.b.v halfpension

Allgäu Residenz Natur & Spa
Wiggensbach, Allgäu, Duitsland bekijk op kaart
Geniet van 3, 6 of 8 dagen van een ontspannen vakantie in Allgäu o.b.v halfpension

Natur & Spa Resort Allgäu in Wiggensbach, Duitsland, is een wellnessresort te midden van de prachtige natuur van de Allgäu-regio. Het biedt comfortabele accommodaties met een charmante rustieke uitstraling. De uitgebreide spa-faciliteiten zijn een hoogtepunt van het resort, ideaal voor ontspanning. Verken bezienswaardigheden in de omgeving, zoals de Bodensee met boottochten en pittoreske stadjes, de Zugspitze met panoramische uitzichten en wandelmogelijkheden, en het prachtige Linderhof-paleis dat diende als toevluchtsoord voor koning Ludwig II. Geniet van heerlijke gerechten bereid met verse lokale ingrediënten in het restaurant, en ontspan en proost op een geslaagde dag in de bar en lounge.

Autovakanties
dagen

Geniet van een ontspannen vakantie in Allgäu o.b.v halfpension

Allgäu Residenz Natur & Spa
Wiggensbach, Allgäu, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks cake of gebak in de middag
  • Dagelijks 3-gangendiner of buffet
  • Inclusief Allgäu Walser Card Wiggensbach (borg) voor gratis extra's en kortingen op activiteiten
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten tijdens openingstijden
  • Gratis upgrade naar het volgende kamertype (naar beschikbaarheid)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het charmante stadje Lindau
Bezienswaardigheden in de omgeving

De Bodensee
Het adembenemende meer dat de grenzen van Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk overspant. Met zijn kristalheldere water en betoverende landschappen biedt het meer een omgeving voor ontspanning en recreatie. Bezoekers kunnen genieten van ontspannen boottochten, zeilen, windsurfen en andere watersportactiviteiten. Langs de oevers liggen pittoreske stadjes zoals Konstanz, Lindau en Meersburg, waar charmante architectuur, gezellige cafés en boetieks wachten om ontdekt te worden. Een populaire bestemming is Mainau Island, ook wel bekend als het Bloemeneiland, waar je kunt dwalen door uitgestrekte bloemenvelden en prachtige tuinen.

Breitachklamm
Verken de Adembenemende Schoonheid van Breitachklamm een spectaculaire kloof gelegen in de omgeving van de Allgäuer Alpen. Deze natuurlijke bezienswaardigheid nodigt je uit voor een ontdekkingsreis door indrukwekkende rotswanden, bruisende watervallen en smalle paden die zich een weg banen door de kloof. Terwijl je langs de kloof wandelt, zullen imposante rotswanden hoog boven je uittorenen, terwijl het geluid van stromend water je omringt.

Lindau
Dit charmante eilandstadje is gelegen aan de oostelijke oever van het meer en staat bekend om zijn middeleeuwse oude stad en prachtige haven. Het eiland is bereikbaar via een brug en biedt smalle geplaveide straatjes, kleurrijke vakwerkhuizen en historische bezienswaardigheden zoals de Oude Vuurtoren en het Beierse leeuwenstandbeeld. Slenter langs de promenade en geniet van het uitzicht op het meer en de Alpen, bezoek de levendige marktplaats en proef lokale lekkernijen in gezellige cafés en restaurants.

Allgäu Residenz Natur & Spa
Unterkürnach 2,
Wiggensbach, Duitsland
Kaart
Unterkürnach 2, Wiggensbach, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Natur & Spa Resort Allgäu in Wiggensbach, Duitsland, is een idyllisch wellnessresort dat wordt omgeven door de prachtige natuur van de Allgäu-regio. Het resort biedt een ontspannen en comfortabele accommodatie, met een rustieke charme die goed past bij de omgeving. Een van de hoogtepunten van het resort zijn de uitgebreide spa-faciliteiten. Het resort beschikt over een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten bereid met verse lokale ingrediënten. Er is ook een bar en lounge waar je na een dag de omgeving verkennen kan ontspannen en genieten van verschillende drankjes.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Parkeren is gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€10 per hond per nacht, op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Nee
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Lindau

Eilanden
Friedrichshafener Str. 83

De ligging is uniek. Middenin een helder meer, een zachtgroene omgeving en met sneeuw bedekte bergen ligt het historische eiland van Lindau met zijn unieke charme. Met historische gebouwen, levendige pleinen en schilderachtige stegen

Slot Neuschwanstein

Kastelen
Neuschwansteinstraße 20

Het Disney-kasteel ligt in het dorp Hohenschwangau in de bergen van de groene regio Allgäu in Beieren. De bouw van het idyllische kasteel werd gestart in 1869 in opdracht van de verlegen en excentrieke Koning Ludwig II. Dit kasteel deed dienst als inspiratie voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland.

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

Paalwoningenmuseum

Musea, Natuur & Parken
Strandpromenade 6

Een dorp in de Bodensee: In de zomer van 2010 werden meer dan 100 prehistorische paalwoningen in het Alpengebied door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard.

Imst

Steden
Imst

De historische stad Imst is omgeven door majestueuze bergen en een prachtige natuur. Geniet hier van de mooie uitzichten.

Mainau

Eilanden
Frühlingsallee

Onvergetelijke bloemenzee, eiland van verlangen, majestueuze pracht; het zijn slechts een paar uitdrukkingen om Mainau te beschrijven. De bloemen en planten maken het eiland tot een geliefde plek voor toeristen uit de hele wereld. Ook de vlindertuin, het barokke slot en de kerk zijn populair. Niet voor niets bezoeken meer dan één miljoen mensen per jaar het eiland.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€10 per hond per nacht, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Parkeren is gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro