Winterzon
dagen

Direct aan het strand aan de Costa Blanca incl. vlucht en huurauto

Lloyds Beach Club
La Mata-Torrevieja, Alicante, Spanje bekijk op kaart
Verblijf 8 of 15 dagen direct aan het strand aan de Costa Blanca incl. vlucht en huurauto

Welkom bij een prachtige kustbestemming aan de Costa Blanca in Spanje. Gelegen tussen de steden Torrevieja en Guardamar del Segura, biedt dit gebied een perfecte mix van zon, zee en ontspanning. Dit is wat je kunt verwachten tijdens je vakantie bij Lloyds Beach Club in La Mata-Torrevieja: La Mata Beach, een van de langste stranden aan de Costa Blanca, trekt bezoekers met zijn gouden zand en kristalhelder water. Hier kun je wandelen langs de waterlijn, zwemmen in de verfrissende zee en genieten van het prachtige uitzicht op de omringende duinen en pijnbomen. Naast de stranden biedt La Mata-Torrevieja ook diverse recreatieve activiteiten. Watersportliefhebbers kunnen genieten van zeilen, windsurfen, kajakken en jetskiën. Ook het natuurpark van La Mata-Torrevieja een must-visit. Het park is een beschermd gebied dat bekend staat om zijn zoutmeren, vogels en flora. Maak een ontspannen wandeling door de natuurpaden en bewonder de verscheidenheid aan vogels, waaronder flamingo's, die in het gebied leven. Geniet van heerlijke mediterrane gerechten, proef verse zeevruchten en ervaar de levendige sfeer van de avond. De lokale keuken is gevuld met smaakvolle tapas en paella, die je kunt proeven in de gezellige restaurants langs de kust.

Winterzon
dagen

Direct aan het strand aan de Costa Blanca incl. vlucht en huurauto

Lloyds Beach Club
La Mata-Torrevieja, Alicante, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Alicante vanaf een luchthaven naar keuze
  • 8 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A/Eco)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke plekken om met de huurauto te bezoeken

Murcia (ca. 73 km)
Murcia is een prachtige stad en levendige bestemming met een perfecte mix van geschiedenis, cultuur, gastronomie en natuurlijke schoonheid. Murcia staat bekend om zijn prachtige architectuur en historische erfgoed. Verken de charmante oude binnenstad, waar je wordt verwelkomd door smalle straatjes, kleurrijke pleinen en indrukwekkende historische gebouwen. Bewonder de prachtige kathedraal van Murcia, een meesterwerk van barokke architectuur, en ontdek het Plaza Cardenal Belluga, een van de meest iconische pleinen van de stad. Vergeet niet de beroemde "paparajotes" te proeven, gefrituurde citroenboombladeren bedekt met suiker, een unieke zoete lekkernij uit de regio.

Villajoyosa (ca. 89 km)
Villajoyosa, ook wel bekend als La Vila Joiosa, betekent "Vrolijke Stad" en dat is precies wat je zult ervaren. Wandel door de smalle geplaveide straatjes van de oude stad, waar je kunt genieten van het pittoreske uitzicht op de kleurrijke huizen die rechtstreeks uit een schilderij lijken te komen. Bewonder de traditionele vissershuisjes, bekend als "casas de colores", die felgekleurde gevels hebben en een vrolijke sfeer uitstralen. Een van de grootste troeven van Villajoyosa is de chocoladetraditie. Deze stad staat bekend om zijn chocoladeproductie en herbergt verschillende chocoladefabrieken en musea. Bezoek een van de lokale chocolatiers en leer over de geschiedenis en het productieproces van chocolade. Verwen jezelf met heerlijke handgemaakte bonbons of proef een traditionele "chocolate con churros", een zoete lekkernij die perfect is om van te genieten.

Cartagena (ca. 62 km)
Cartagena is een levendige havenstad en heeft een rijke maritieme geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. Verken de oude binnenstad, waar je kunt dwalen door smalle straatjes en prachtige pleinen, terwijl je wordt omringd door indrukwekkende overblijfselen uit het verleden. Bezoek het Romeinse theater, een goed bewaard gebleven monument dat dateert uit de 1e eeuw voor Christus, en bewonder het imposante fort Castillo de la Concepción, dat een adembenemend uitzicht biedt over de stad en de haven.

Altea (ca. 111 km)
Altea is een schattig dorpje, gelegen op een heuvel. Het is een van de mooiste witte dorpen van de Costa Blanca. Het is hier heerlijk rondlopen langs de witgekalkte huizen met roze dakpannen, pittoreske straatjes en gezellige pleintjes. Het uitzicht vanaf de heuvel waarop Alltea is gebouwd, is adembenemend. Geniet van panoramische vergezichten over de Middellandse Zee en de omringende bergen vanaf de iconische Mirador de Cronistas de España. Het is een perfecte plek om foto's te maken en te genieten van de rustige sfeer.

Alicante (ca 47 km)
Ontdek de rijke geschiedenis van Alicante tijdens een bezoek aan het kasteel van Santa Barbara, dat trots op een heuvel boven de stad uitkijkt. Het kasteel biedt een adembenemend uitzicht over Alicante en de omliggende kustlijn. Verken ook de charmante oude binnenstad. De lokale keuken van Alicante is een lust voor de smaakpapillen. Proef de heerlijke "arroz a banda", een rijstgerecht bereid met vis en schaaldieren en geniet van verse zeevruchten en tapas in de vele restaurants en bars. Vergeet niet te genieten van een glas "horchata", een verfrissend drankje gemaakt van aardamandelen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Lloyds Beach Club
Avenida de los Holandeses, s/n,
La Mata-Torrevieja, Spanje
Kaart
Avenida de los Holandeses, s/n, La Mata-Torrevieja, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Aparthotel Lloyds Beach Club nodigt je uit voor een verblijf in een comfortabel Aparthotel aan het strand van La Mata met een ongelooflijke sfeer en een scala aan diensten en faciliteiten die zijn ontworpen voor jouw comfort, met uitzicht op de Middellandse Zee. De ligging van Lloyds Beach Club, aan de voet van het strand, zorgt voor een ontspannen vakantie met zon, zee en strand. Il Bacio Ristorante & Pizzeria Italiana en Il Bacio Bar & Beach Club staan tot je beschikking, evenals een buitenzwembad naast het strand, zonneterras, en fietsverhuur.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Alicante

Steden
Placa De Los Luceros, 2-4

Alicante wordt ook wel Costa Blanca genoemd. Maar naast de schitterende kustlijn heeft Alicante zo veel meer te bieden! Ontdek deze verrassende stad zelf!

Explanada de España

Bezienswaardigheden
Calle De San Fernando 18

Explanada de España is hét symbool van de stad Alicante. Wandel over de prachtige geplaveide promenade vanaf de haven tot aan Canalejas Park.

Plaza del Ayuntamiento

Bezienswaardigheden
Plaça Ajuntament 6

Een bezoek aan dit bijzondere plein met stadhuis wordt beloond met interessante archeologische bevindingen die er worden tentoongesteld.

Playa del Postiguet

Natuur & Parken
Paseo De Gomiz

Dit strand is ongeveer 900 meter lang en ligt op een prachtige locatie, namelijk aan de voet van de berg ‘Monte Benacantil’.

Basilica de Santa Maria

Bezienswaardigheden
Plaza De Santa María

Basílica de Santa María is de oudste kerk van Alicante. Ooit stond er een moskee en op de resten hiervan is de huidige kerk gebouwd.

Castillo de Santa Bárbara

Bezienswaardigheden
Carrer De Vazquez De Mella 565

Hoog boven Alicante vindt u het kasteel van Santa Bárbara, welke sinds 1963 is deze opengesteld voor publiek. Zeker een bezoek waard!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Voorwaarden huurauto:

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro