Fietsvakanties
dagen

Ontdek het Gardameer tijdens een fietsvakantie incl. ontbijt

E-bike fietsvakantie Gardameer
., Gardameer, Italië bekijk op kaart
4-, 5- of 8-daagse fietsvakantie bij het Gardameer op een e-bike incl. ontbijt

Bereid je voor op een avontuurlijke e-bike fietsvakantie rond het betoverende Gardameer! Er wordt minimaal een 3-sterrenhotel voor je geregeld waar elke ochtend een ontbijt voor je klaarstaat. Verken schilderachtige dorpjes, adembenemende uitzichten en prachtige natuur. Ontdek charmante plaatsen zoals Sirmione en Riva del Garda. Geniet van Italiaanse lunches aan het water en laad op voor de volgende etappe. Dankzij je e-bike kun je moeiteloos de heuvelachtige landschappen bedwingen en genieten van de verfrissende bries van het meer. Vergeet niet te stoppen bij lokale wijngaarden voor een heerlijke wijnproeverij. Sluit de dag af met een duik in het Gardameer en ontspan met een smakelijk Italiaans diner. Een onvergetelijke fietservaring boordevol schoonheid en culinaire geneugten wacht op je!

Fietsvakanties
dagen

Ontdek het Gardameer tijdens een fietsvakantie incl. ontbijt

E-bike fietsvakantie Gardameer
., Gardameer, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen in een hotel rondom het Gardameer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Wijnproeverij in de heuvels rondom het Gardameer
  • E-bike huur incl helmen, kettingslot, kaart, assistentieservice
  • Verzekering e-bike; Medisch tot €1000, aansprakelijkheid tot €30.000
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe je fietsvakantie er uit zou kunnen zien

4-Daagse fietsvakantie
DAG 1 DONDERDAG: GARDA MEER - WIJN ERVARING (20 KM)
Aankomst bij het Gardameer, inchecken in het hotel en vrije tijd om de omgeving te verkennen. Bezoek aan een wijngaard in de heuvels, inclusief een wijnmuseum en proeverij van 3 wijnen.

DAG 2 VRIJDAG: GARDA MEER - SIRMIONE (40 KM MET E-BIKE)
Ontbijt in het hotel en start van een e-bike tour naar Sirmione. Boottocht van 25 minuten rond het schiereiland. Verkenning van Sirmione met bezienswaardigheden zoals thermale baden, Villa Callas en Grotten van Catullos. Vrije tijd om Desenzano te bezoeken of de Lugana-wijngaarden te verkennen.

DAG 3 ZATERDAG: GARDA MEER - MANTOVA (45 KM MET E-BIKE)
Ontbijt in het hotel en e-bike tocht langs het Peschiera-Mantova fietspad. Onderweg verkenning van plaatsen zoals Valeggio sul Mincio, Borghetto en Castellaro Lagusello. Bezoek aan het Parco delle Bertone en aankomst in Mantova, een stad vol kunst en cultuur.

DAG 4 ZONDAG: VERTREK & "ARRIVEDERCI"
Ontbijt in het hotel en uitchecken. Einde van je fietsvakantie. Grazie e arrivederci!

5-Daagse fietsvakantie
DAG 1 ZONDAG: GARDA MEER - WIJNBELEVING (20 KM)
Op dag 1 arriveer je aan het Gardameer en verblijf je in een gereserveerd hotel. Je hebt vrije tijd om de omgeving te verkennen. Daarna maak je een korte rit van 20 km naar een wijnmakerij in de heuvels van Zuidelijk Gardameer. Hier maak je kennis met het wijnmuseum en geniet je van een proeverij van drie wijnen.

DAG 2 MAANDAG: GARDA MEER - SIRMIONE (40 KM MET E-BIKE)
Na het ontbijt ontvangt je de e-bike en begin je aan de fietstocht van 40 km naar Sirmione. Onderweg geniet je van prachtige landschappen en maak je een boottocht rond het schiereiland. In Sirmione kunt je de thermale baden, Villa Callas en de Grotten van Catullo verkennen.

DAG 3 DINSDAG: GARDA MEER - MANTOVA (45 KM MET E-BIKE)
Vandaag fietst u ongeveer 45 km naar Mantova via het schilderachtige Peschiera-Mantova fietspad. Onderweg passeer je Valeggio sul Mincio, Borghetto, Castellaro Lagusello en Grazie di Curtatone. In Mantova kun je genieten van de rijke kunst en architectuur.

DAG 4 WOENSDAG: GARDA MEER - LAZISE - BARDOLINO - GARDA (50 KM MET E-BIKE)
Vandaag fietst u ongeveer 50 km langs de oostkant van het Gardameer. Je bezoekt Lazise, Bardolino en Garda, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten en lokale bezienswaardigheden.

DAG 5 DONDERDAG: VERTREK & "ARRIVEDERCI"
Na het ontbijt check je uit en eindigt uw reis. Je neemt afscheid van het Gardameer en keert huiswaarts met mooie herinneringen. Grazie e arrivederci!

Indien je kiest voor de 8-daagse fietsvakantie, worden de 4- en 5-daagse fietsvakantie gecombineerd

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
E-bike fietsvakantie Gardameer
.,
., Italië
Kaart
., ., Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek tijdens deze fietsvakantie het Gardameer met een verrassingshotel als jouw thuisbasis. Begin elke ochtend met een smakelijk ontbijt en ga daarna op pad met je comfortabele E-bike. Verken de adembenemende landschappen, geniet van de lokale keuken en laat je betoveren door deze onvergetelijke fietsvakantie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Mogelijke kosten
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
Hoogtepunten

Rocca Scaligera

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Castello 34

Rocca Scaligera is een kasteel in Sirmione aan het Gardameer. Het kasteel wordt omringd door een slotgracht en bevindt zich op het smalste stukje van het schiereiland Sirmione.

Sirmione

Steden
Via Caio Valerio Catullo 7

Dit gezellige dorp is één van de drukst bezochte plaatsjes aan het Gardameer. Het is gelegen op een schiereiland. Bezoek Castello de Sirmione en klim naar de top voor een prachtig uitzicht.

Grotten van Catullus

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Orti Manara 4

U vindt er geen grotten zoals de naam doet vermoeden, maar de overblijfselen van een grote Romeinse villa gelegen in een enorme olijfgaard.

Castelvecchio

Cultuur
Corso Castelvecchio 2

De burcht gebouwd met rode bakstenen stamt uit de veertiende eeuw na Christus en ligt aan de Adige. Een groot deel is ingericht als museum, waar vooral veel kunst te bewonderen is.

Scaligero Brug

Bezienswaardigheden, Cultuur
Corso Castelvecchio 2

Een prachtige oude brug, die je naar het oude gedeelte van de stad brengt .

Verona

Steden
Corso Porta Nuova

Bezoek in Verona bijvoorbeeld de Arena van Verona, Casa di Giulietta (het huis van Julia, de hoofdpersonage uit ‘Romeo & Julia’) of ga lekker winkelen in de Via Mazzini!

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:
Houd er rekening mee dat de faciliteiten van het geboekte hotel kunnen variëren. Bovendien kan de toeristenbelasting per hotel verschillen.

Parkeren

o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Mogelijke kosten

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro