Kerstmarkten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Beleef de kerstmagie in hartje Düsseldorf vanuit een 4*-hotel incl. ontbijt en gratis toegang tot wellness

Adina Apartment Hotel Dusseldorf
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
65,-
totaal: 155,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 35 aankomstdagen beschikbaar!
Vier de Kerst in het hart van Düsseldorf en verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel incl. ontbijt en gratis toegang tot wellness

Wil je de magische kerstsfeer van Düsseldorf ervaren? Boek dan een 4*-verblijf in het Adina Apartment Hotel Düsseldorf. Geniet van versgebakken lekkernijen en proef de authentieke Duitse Glühwein. Het mooiste? Na het genieten van de glühwein hoef je niet meer naar huis te rijden, want je verblijft op loopafstand van het Centraal Station van Düsseldorf! Tijdens de kerstperiode transformeert deze mooie stad in een betoverend winterparadijs, waar elke straathoek en elk plein je uitnodigt om de magie van kerst te ervaren. Of je nu komt om te winkelen, te smullen van lekkernijen, of simpelweg om de feestelijke sfeer op te snuiven, de kerstmarkten van Düsseldorf zullen je zeker betoveren en in de kerstsfeer brengen. Trek je warmste winterkleding aan en kom naar Düsseldorf voor onvergetelijke dagen vol plezier, verwondering en hartverwarmende momenten!

Kerstmarkten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Beleef de kerstmagie in hartje Düsseldorf vanuit een 4*-hotel incl. ontbijt en gratis toegang tot wellness

Adina Apartment Hotel Dusseldorf
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis toegang tot de wellness (zwembad, sauna en fitnessruimte)
  • Het hotel is in het centrum gelegen
  • Ontdek de betoverende kerstwereld van Düsseldorf!
  • Het hotel ligt op 150 meter van het Centraal Station van Düsseldorf
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een ritje in het reuzenrad!
Kerstmarkt in Düsseldorf

De Düsseldorfer Weihnachtsmarkt
De Düsseldorfer Weihnachtsmarkt is een verzameling van zeven unieke thematische werelden, elk met zijn eigen charme en aanbod. Begin je avontuur op de Marktplatz, gelegen bij het historische stadhuis. Hier vind je een traditionele kerstmarkt met prachtig versierde houten kraampjes vol handgemaakte cadeaus, van sieraden en kunstwerken tot kerstdecoraties en speelgoed. De majestueuze kerstboom op het plein is een perfecte plek voor een foto! Vervolg je weg naar de beroemde Königsallee, een luxe winkelstraat die tijdens de kerstperiode wordt omgetoverd tot een winterwonderland. Hier kun je genieten van exclusieve producten en delicatessen, ideaal voor het vinden van bijzondere kerstcadeaus. Heinrich-Heine-Platz biedt een gezellige en intieme sfeer met veel eet- en drinkkraampjes. De prachtige verlichting en decoraties maken het een betoverende plek om te bezoeken, vooral in de avond. Op Flinger Straße, een van de drukste winkelstraten in Düsseldorf, vind je een levendige kerstmarkt met een divers aanbod aan traditionele Duitse lekkernijen en internationale specialiteiten. Bij Gustaf-Gründgens-Platz vind je naast de kerstmarkt een grote schaatsbaan, waar je kunt genieten van een winterse schaatservaring. Overal in de stad zijn de straten en pleinen prachtig versierd met lichtjes en kerstdecoraties, wat zorgt voor een magische sfeer. Proef lokale specialiteiten zoals Bratwurst, Reibekuchen (aardappelpannenkoeken), en natuurlijk de beroemde Glühwein!

Let op:
De kerstmarkten in Düsseldorf zijn geopend van 21 november tot en met 30 december 2024. De kerstmarkten zijn op Dodenzondag gesloten.

Maandag t/m donderdag: 11:00 - 20:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 11:00 - 21:00 uur
Zondag: 11:00 - 20:00 uur

De ijsbaan bij Gustaf-Gründgens-Platz is dagelijks geopend van 11:00 tot 21:00 uur, en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 22:00 uur.

Adina Apartment Hotel Dusseldorf
Harkortstraße 10,
Düsseldorf, Duitsland
Kaart
Harkortstraße 10, Düsseldorf, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Direct naast het station van Düsseldorf vind je het Adina Apartment Hotel Dusseldorf. Door deze ideale locatie ben je binnen no-time bij de trekpleisters van de stad. Het hotel beschikt over een wellnesscentrum met een binnenzwembad en sauna. Kom hier volledig tot rust of zet je sportief in, in de fitnessruimte. De studio's zijn standaard voorzien van een airconditioning, keuken met koffie- en theefaciliteiten, een magnetron met ovenfunctie, vaatwasser, gasfornuis, en koelkast. Ook is er een eethoek en een eigen badkamer met een douche, wastafel, toilet en föhn. Zelfs een wasmachine met was-droogcombinatie staat erin! Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid (tegen betaling) beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 30,00 per 24 uur
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Combimagnetron
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Little Tokyo in Düsseldorf

Wijken
Immermannstraße

Nergens in Europa vind je zoveel Japanners in dezelfde wijk als in Düsseldorf. In Little Tokyo vergeet je dan ook even dat je in Duitsland bent. Krijg een uniek inkijkje in hun cultuur bij de supermarkten en boekenwinkels in de wijk. Schuif aan bij Takumi voor een goede kom ramen. Eindig je avontuur met een goede sake bij één van de vele izakayas: Japanse pubs.

Heinrich-Heine Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Heinrich-Heine-Platz

Een plein die vernoemd is naar één van de belangrijkste Duitse dichters is de Heinrich-Heine Platz. Dit mooie plein met het Jan-Willem monument is elk jaar het decor voor een kerstmarkt.

Düsseldorf Aldstadt

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Heinrich-Heine-Allee

Düsseldorf Altstadt is het prachtige oude centrum van Düsseldorf. Mooie oude huisjes en kleine straatjes met unieke boetiekjes waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt
Düsseldorf

Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. Zes verschillende stijlen in één stad dat maakt deze kerstmarkt zo bijzonder.

Sint-Lambertuskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stiftspl 7

De bijzondere toren van deze St. Lambertus kerk is inmiddels het symbool van de stad. Dit komt door zijn bijzondere gedraaide dakconstructie.

Rheinturm

Bezienswaardigheden
Stromstraße 20

Voor een prachtig uitzicht over de stad is het aan te bevelen om een bezoek te brengen aan de Rheinturm. De toren heeft een hoogte van bijna 241 meter.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 30,00 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro