Kerstmarkten
dagen

Ga kerstshoppen in Antwerpen in een 4*-hotel incl. ontbijt

Mercure Antwerp City Centre
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Ga 2, 3 of 4 dagen kerstshoppen in Antwerpen in een 4*-hotel incl. ontbijt

Kerst in Antwerpen is een betoverende en sfeervolle ervaring. De stad wordt omgetoverd tot een magische plek met prachtige verlichting, sfeervolle kerstmarkten en gezellige activiteiten. Tijdens je verblijf in het 4*-Mercure Antwerp City Centre ben je binnen no-time bij alle bijzondere plekken. De Grote Markt wordt het centrum van de festiviteiten, met een indrukwekkende kerstboom en een schaatsbaan die jong en oud samenbrengt. De kerstmarkten bieden ambachtelijke producten, lekkernijen en unieke geschenken, terwijl de straten gevuld zijn met de geur van warme wafels, glühwein en chocolade. De Antwerpse kathedraal en andere historische gebouwen worden prachtig verlicht, wat een onvergetelijke sfeer creëert. Kortom, kerst in Antwerpen is een periode van gezelligheid, traditie en warmte die bezoekers in de feestelijke stemming brengt.

Kerstmarkten
dagen

Ga kerstshoppen in Antwerpen in een 4*-hotel incl. ontbijt

Mercure Antwerp City Centre
Antwerpen, Antwerpen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Grote Markt voor een unieke ervaring
Kerst in Antwerpen

De kerstmarkten van Antwerpen zijn ieder jaar weer het bezoeken waard. De markten zijn geopend vanaf begin december tot begin januari. De exacte datums zijn nog niet bekend. De kerstmarkten in Antwerpen staan bekend als enkele van de meest adembenemende in het hele land. Ze strekken zich uit over diverse pleinen binnen de historische wijk van de stad. De betoverende kerstmarkten veroveren de Grote Markt, Suikerrui, Handschoenmarkt, Groenplaats en Steenplein, en vormen een magische sfeer rondom het Antwerpse Steenkasteel.

De Grote Markt
Op de Grote Markt staat de grote kerstboom met lichtjes en koop je handgemaakte producten en overheerlijke Belgische gerechten.

De Groenplaats
Voor een onvergetelijke kerstervaring in Antwerpen kun je genieten van schaatsplezier op de ijsbaan op de Groenplaats, gevolgd door genieten van heerlijke gerechten en drankjes bij een van de talrijke stands in de nabijheid.

Suikerrui
Wandel langs de reeks chalets en feestelijk versierde kraampjes, en speur naar authentieke geschenken terwijl je jezelf onderdompelt in de betoverende lichtjes en versieringen langs de rivieroever. Vervolg je weg en sluit je avontuur af met een ritje in het reuzenrad aan de Schelde bij het kasteel. Vanaf daar kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de rivier en de markt.

Mercure Antwerp City Centre
Quinten Matsijslei 25,
Antwerpen, België
Kaart
Quinten Matsijslei 25, Antwerpen, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-sterrenhotel Mercure Antwerpen is gelegen in de Diamantwijk en bevindt zich op een ideale plek in het hart van Antwerpen. Het Centraal Station is op slechts 5 minuten lopen. Het hotel beschikt over gratis Wi-Fi, een fitnesscenter, een loungebar en een restaurant. Alle 127 kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche of bad, airconditioning, een kluisje, een TV, koffie- en theefaciliteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbare parkeergelegenheid nabij het hotel
Parkeerkosten
€ 19,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Oude binnenstad

Bezienswaardigheden
De Keyserlei 29

De prachtige historische binnenstad van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. Laat je door een gids leiden langs het Steen, de Bourla en de Grote Markt.

Vreemdelingenmarkt

Eten en drinken
Oude Vaartplaats

Iedereen kent de Vogeltjesmarkt in Antwerpen. Op zaterdag wordt op dezelfde locatie de Vreemdelingenmarkt gehouden. Hier worden vooral buitenlandse goederen aangeboden.

Centraal Station Antwerpen

Bezienswaardigheden
Antwerpen-Centraal

Eén van de mooiste gebouwen van Antwerpen is het Centraal Station, ook wel Midden-Statie of Spoorwegkathedraal genoemd. Neem zeker een kijkje!

ZOO Antwerpen

Dierentuinen en aquaria
Koningin Astridplein 20-26

De Antwerpse ZOO is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een halve dag uit, want er is voldoende te zien en te beleven. Pinguïns in Vriesland, olifanten en giraffen in een unieke Egyptische tempel en nijlpaarden in de roze villa: je kan hier meer dan 950 soorten en ruim 5.000 dieren bewonderen.

Rubenshuis

Musea
Wapper 15

In het Rubenshuis leefde Peter Paul Rubens, een van de grootste barok kunstenaren, 25 jaar met zijn gezin.

Chocolate Nation

Musea
Koningin Astridplein 7

Chocolate Nation recht tegenover het Centraal station is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld, volledig gewijd aan de Belgische chocolade.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:
De exacte datum van de kerstmarkt is nog niet bekend.

Parkeren

Ja, openbare parkeergelegenheid nabij het hotel

Parkeerkosten

€ 19,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro