Kerstmarkten
Stedentrips
Feestdagen
dagen

Minicruise tijdens kerstperiode van Wenen naar Boedapest en Bratislava incl. vlucht en volpension

MS Fidelio - afvaart Wenen
Wenen, Wenen, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet van een heerlijke 5-daagse minicruise van Wenen naar Boedapest en Bratislava incl. vlucht, volpension en meer extra's

Hoe romantisch wil je het hebben deze kerstperiode! Samen hand in hand op het bovendek genietend van de lichtjes die aan je voorbij glijden. En dan stop je ook nog eens in misschien wel de meest romantische steden van Europa. De Parel van de Donau: Boedapest, De verborgen parel van Europa: Bratislava én het elegante Wenen! Aan boord van de MS Fidelio zal het je met de vele faciliteiten aan niets ontbreken. Je verblijft op basis van volpension dus zelfs aan het eten is gedacht. Geniet tijdens deze mini vakantie van elkaar, de omgeving en de "holiday spirit".

Kerstmarkten
Stedentrips
Feestdagen
dagen

Minicruise tijdens kerstperiode van Wenen naar Boedapest en Bratislava incl. vlucht en volpension

MS Fidelio - afvaart Wenen
Wenen, Wenen, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Wenen vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol of Brussel International Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Thee of koffie bij het ontbijt
  • Dagelijks lunch
  • High-tea in de middag: thee, koffie en gebak of snack
  • Dagelijks diner
  • Dagelijks entertainment en live muziek aan boord
  • Bagageservice aan boord
  • Inclusief havengelden
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Je reis van dag tot dag

Dag 1: aankomst in Wenen
Vanaf 16:00 uur kun je inchecken op MS Fidelio die de volgende dag om 17:00 uur uitvaart naar Boedapest

Nadat je bent ingecheckt en een eerste indruk van het schip hebt gekregen geniet je van een welkomstcocktail en wandel je nog even op je gemakje door Wenen.

Dag 2: Wenen
Na het ontbijt wacht je een mooie rondleiding langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad per bus en te voet. Wenen ademt geschiedenis uit elk gebouw en elke straat. Het Schönbrunn-paleis met zijn weelderige tuinen neemt je mee terug naar de grandeur van vervlogen tijden, terwijl de majestueuze Stephansdom trots boven de stad uitsteekt. De Hofburg, met zijn rijke geschiedenis als voormalige keizerlijke residentie is een getuigenis van de pracht en praal uit het verleden. En natuurlijk is er de Staatsopera van Wenen, waar de muzikale erfenis van Mozart, Beethoven en Strauss voortleeft in adembenemende uitvoeringen. Tijdens de kersperiode is de hele stad versierd met duizenden lichtjes en kun je diverse kerstmarkten bezoeken. Een bezoek aan wenen zou niet compleet zijn zonder een van de weelderige koffiehuizen te bezoeken en te genieten van een heerlijk kopje koffie met natuurlijk...Sachertorte!

Dag 3: Boedapest
Om 9:00 uur komt het schip aan in Boedapest en vertrekt weer om 18:00 uur

Boedapest: Het lijkt wel een sprookjesstad dat rechtstreeks uit de geschiedenisboeken is gesprongen! Buda zich heeft vermengd met de wereld van nu, Pest. Gelegen aan de oevers van de Donau heeft deze betoverende stad een unieke mix van architectuur, cultuur en sfeer. Een van de meest iconische bezienswaardigheden van Boedapest is het imposante Parlementsgebouw, dat aan de oevers van de rivier schittert als een prachtige kroon op de stad. Met zijn weelderige architectuur en glinsterende koepels lijkt het bijna alsof je een koninkrijk uit een sprookje bent binnengestapt. En laten we de betoverende Kettingbrug niet vergeten, die 's nachts verandert in een fonkelende lijn van licht en de rivier overspant als een magische poort naar de andere kant van de stad. De stad is ook beroemd om zijn ontspannende thermale baden, waar je je kunt onderdompelen in warme, genezende wateren en tegelijkertijd kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de skyline van Boedapest. Tijdens een een rondleiding per bus en te voet kom je langs al het moois dat deze stad te bieden heeft. De kerstmarketen in Boedapest zijn misschien wel extra leuk omdat je hier nog veel traditioneel handwerk ziet en zo dus een mooi en origineel cadeautje mee naar huis kunt nemen.

dag 4: Bratislava
Om 12:00 uur komt het schip aan in Bratislava en vertrekt weer om 20:00 uur

Te voet ga je vandaag op avontuur in Bratislava! Wandelend door de geplaveide straten van de oude binnenstad, voel je je als een ontdekkingsreiziger die een goed bewaard geheim heeft onthuld. De kleurrijke gebouwen met schuine daken geven de stad een sprookjesachtige sfeer. En houd de camera maar in de aanslag want elk hoekje lijkt wel een ansichtkaartwaardige foto op te leveren. Het imposante Bratislavský Hrad, oftewel het Bratislava-kasteel, staat trots op een heuveltop en biedt niet alleen een panoramisch uitzicht over de stad, maar ook een flinke dosis geschiedenis. De tour brengt je tevens langs het Nationaal theater, de kathedraal van San Martín en het oude stadhuis van de stad. 's Avonds geniet je van een gezellig Captains diner aan boord.

Dag 5: terug in Wenen
Om 6:00 uur komt de MS Fidelio weer aan in Wenen

Helaas zit na het ontbijt je romantische trip er al weer op. Geniet thuis nog samen na van de heerlijke tijd die je hebt gehad.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MS Fidelio - afvaart Wenen
Reichsbrucke,
Wenen, Oostenrijk
Kaart
Reichsbrucke, Wenen, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Welkom op MS Fidelio. Dit comfortabele en luxe schip heeft maar liefst 3 bars, een wellnessruimte met sauna, jacuzzi, fitnessruimte én zwembad! Alle maaltijden worden geserveerd in het gezellige restaurant "Panorama" vanwaar je heerlijk over het water kunt wegkijken. De hutten zijn comfortabel en smaakvol ingericht en zijn voorzien van een douche, toilet, TV en airconditioning.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Cruise faciliteiten

  • Bar
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Lift
  • Live entertainment
  • Buffetrestaurant
  • A la carte restaurant
  • Fitnessruimte

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Exclusief transfers van en naar de haven van inscheping / ontscheping
  • Exclusief excursies
  • Exclusief fooien (aanbevolen €7,00 per persoon per dag)
  • Exclusief wifi

Informeer bij onze klantenservice voor optionele excursies

Let op, beperkte mobiliteit:

  • Op Crucevita is er een lift tussen het hoofd- en promenadedek (195 cm hoog * 80 cm breed * 135 diep), er is ook een liftstoel tussen de promenade en het zonnedek (buiten).
  • De constructie van de schepen, de hutten, de gangboorden en de kades zijn niet aangepast om het vervoer van mensen met mobiliteitsproblemen mogelijk te maken.
  • Het ontwerp van het schip en de trappen zijn niet geschikt voor passagiers met mobiliteitsproblemen.
  • Houd er bovendien rekening mee dat bij de meeste excursies aan wal een aanzienlijke hoeveelheid wandelen nodig is; de rondleidingen zijn echter niet gehaast, maar kunnen wel klimmen en trappen omvatten.
Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro