Fly & Drive
11 dagen
Incl. ontbijt

Prachtige 10-daagse fly & drive door Cuba! incl. vlucht, huurauto, ontbijt en diverse hotels

Fly & drive Cuba
Havana, Havana, Cuba bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
2089,-
totaal: 4210,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 11 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Maak kennis met Cuba tijdens deze 10-daagse fly & drive incl. vlucht, huurauto, ontbijt en all-inclusive in Varadero

Deze fly & drive naar Cuba is een reis naar een andere tijd, waar je kennis maakt met het swingende Havana en de ruige bergen van Viñales. Drink de lekkerste Mojito's op het strand en dans tot de zon opkomt in Varadero! Tijdens de reis heb je de beschikking over een huurauto zodat je op je eigen tempo de omgeving kunt verkennen. De hotels zijn al voor je geregeld zodat je na een avontuurlijke dag altijd een fijne plek hebt om je terug te trekken. De laatste dagen van je reis verblijf je zelfs in een hotel op basis van all-inclusive! Zodra je voet aan land zet zul je al snel merken dat Cuba een land is met passie en dat de Cubanen je met open armen zullen ontvangen.

Fly & Drive
11 dagen
Incl. ontbijt

Prachtige 10-daagse fly & drive door Cuba! incl. vlucht, huurauto, ontbijt en diverse hotels

Fly & drive Cuba
Havana, Havana, Cuba bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen in Havana o.b.v. logies en ontbijt
  • 2 overnachtingen in Viñales o.b.v. logies en ontbijt
  • 2 overnachtingen in Trinidad o.b.v. logies en ontbijt
  • 3 overnachtingen in Varadero o.b.v. all-inclusive
  • Retourvlucht naar Havana vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • 10 dagen huurauto incl. basisverzekering (4x4 UAZ Patriot of gelijkwaardig)
  • Tip: Rol een sigaar in Viñales!
  • Tip: dans in de straten van Trinidad!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe je reis eruit kan zien

Dag 1: het gaat beginnen!
Je verblijft de komende twee nachten in Casa Italia in Havana (of gelijkwaardig) inclusief ontbijt

Vanaf een luchthaven naar keuze vlieg je naar Havana. Nadat je bent aangekomen, kun je je huurauto ophalen op de luchthaven en rij je naar je eerste hotel. Mocht je er nog de energie voor hebben na toch wel een lange reis maak dan nog een wandeling langs de “El Malecon”, de oceanboulevard van Havana. Daar kun je een heerlijk hapje gaan eten in één van de vele paladares, privé restaurantjes, die deze stad biedt.

Dag 2: swingend Havana
Een heerlijke nieuwe dag is aangebroken! Wat dacht je ervan om Havana te gaan ontdekken? Je hebt de mogelijkheid om verschillende excursies te boeken, zoals een walking city-tour door Havana Vieja dat is uitgeroepen tot Werelderfgoed door de UNESCO. Een rit door de stad in een oude Amerikaanse convertible auto, de bekende Oldtimer of een toffe fietstocht. In de avond kun je gaan luisteren naar traditionele Cubaanse muziek, in bijvoorbeeld de Buena Vista Social Club. Of als je meer van eigentijds houdt, dan is de FAC, Fabrica de Arte Cubano, meer geschikt voor je. Deze staat bekend als de beste nachtclub/ bar/ kunstgalerij van Cuba en heeft een unieke combinatie van eten, kunst, muziek en theater.

Dag 3: dikke sigaren en ruige bergen
De komende twee nachten logeer je in Balcon del Ermitano in Viñales (of gelijkwaardig) inclusief ontbijt

Dit is de dag dat je je auto ophaalt, zodat je reis door Cuba nu echt kan gaan beginnen. Je rijdt vandaag ongeveer 183 kilometer naar Viñales, dit is de plek waar de beste tabak ter wereld groeit en volgens vele ook de lekkerste tropische vruchten. De stad met gekleurde huizen is omgeven door bergen, de Mogotes. Het is een bijzonder landschap dat uniek is in Latijn Amerika. Viñales is ook uitgeroepen tot werelderfgoed door UNESCO. Je hebt vandaag en morgen de tijd om deze natuurlijke omgeving te verkennen en bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan één van de grotten die zich in de verschillende Mogotes bevinden. Je kunt ook een tabaksplantage bezoeken en leren hoe sigaren worden gerold, paardrijden, of gewoon heerlijk wandelen.

Dag 4: bezoek het paradijs
Mocht je tijd over hebben, breng dan een bezoek aan Cayo Jutia, een paradijs op aarde! Een prachtig strand van fijn wit zand in combinatie met een prachtige zee. De weg ernaartoe is een uitdaging, maar dat maakt het juist wel weer avontuurlijk en leuk. Eventueel kun je naar Cayo Levisa gaan, een klein prachtig eilandje voor de kust. Het is dan wel noodzakelijk je auto op het vaste land te parkeren en verder te reizen met de boot, een tochtje van ongeveer 30 minuten.

Dag 5: door het Cubaanse landschap naar Trinidad
De komende twee nachten verblijf je in Hostal la Gloria in Trinidad (of gelijkwaardig) inclusief ontbijt

We raden aan om vandaag vroeg op pad te gaan want er staat een lange rit van ongeveer 500 kilometer op de planning. Onderweg kun je eventueel een stop maken bij Soroa waar zich een prachtige kleine waterval bevindt en de grootste orchideeëncollectie van Cuba. Tijdens je rit kun je door de Cienaga de Zapata rijden, een prachtig natuurgebied. In dit gebied ligt "La Aldea Taina", een dorp dat weergeeft hoe de Aborigines in Cuba leefden vóór Cristobal Colon. Daarnaast vind je hier de grootste krokodillenbroedplaats van Cuba. De weg naar de parel van het zuiden, Cienfuegos, is smal en loopt parallel aan de Caribische zee omringd door tropische bossen. Het is het één van de mooiste routes van het eiland, na ongeveer 2 uur rijden kom je aan in Cienfuegos. Vanaf hier is het nog 82 kilometer naar Trinidad dus afhankelijk van de tijd die je nog hebt kun je ervoor kiezen een bezoek te brengen aan Punta Gorda, waar de rijke mensen van vóór 1959 uit de regio woonden. Je kunt het centrale plein bezoeken en verschillende musea in de omgeving. Houd je meer van de natuur? Binnen 30 minuten rijden met de auto van het centrum van Cienfuegos ligt El Nicho. Ontdek de prachtige watervallen en natuurlijke zwembaden, die bereikt kunnen worden via een korte maar relatief steile wandeling.

Dag 6: koloniaal Trinidad
Trinidad is de best bewaarde koloniale stad in Cuba, met meer dan 500 jaar geschiedenis. De vele herenhuizen geven de rijkdom weer uit de 18e eeuw. Samen met de vallei “Valle de los Ingenios” – is het door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard, zeker de moeite waard om te bezichtigen. De schoonheid van de straten, de warmte van de inwoners en de heerlijke typische Cubaanse gerechten en cocktails zoals de “Canchanchara” zullen je verliefd laten worden op deze mooie plaats. Je kunt het beste in de ochtend een rondleiding door de stad nemen met een gids, zodat je de mooie geschiedenis en anekdotes kunt horen. Trinidad is ook een mooie combinatie van stad en strand, aangezien het zeer dichtbij het schiereiland van Ancon ligt, waar zich het beste strand bevind van de zuidkust van Cuba.

Dag 7: op weg naar de kust
De komende 3 nachten verblijf je in Blau Varadero in Varadero (of gelijkwaardig) op basis van all-inclusive

Vandaag rijd je naar de laatste bestemming van je vakantie, Varadero. Een rit van ongeveer 260 kilometer. Onderweg, vlakbij Trinidad, raden wij je aan om een stop te maken bij de Valle de Los Ingenios, een prachtige vallei dat voorheen een suikerplantage was. Stop bij het plaatsje Manaca Iznaga en beklim de oude klokkentoren om het adembenemende panoramische uitzicht te bewonderen. En dan tot slot Varadero, de meest bekende plaats van Cuba, de plek waar je kunt gaan genieten van witte stranden en helderblauwe wateren. Als je het leuk vindt om ook hier iets van de omgeving te zien kun je een bezoek brengen aan Cardenas of Boca de Camarioca, om de echte Cubaanse sfeer te proeven. Ook is het vandaag de tijd om je auto weer in te leveren.

Dag 8: vrolijk Varadero
Ben je nog op zoek naar de laatste souvenirtjes? De markt van Varadero is dé plek om dat doen. De stad is behoorlijk toeristisch en dat maakt dat je op de markt vele kraampjes zult vinden waar men leuke hebbedingetjes verkoopt. Een van de hoogtepunten van Varadero is de adembenemende zonsondergang. Terwijl de zon langzaam in de oceaan zakt, verandert de lucht in roze, oranje en paars, waardoor een betoverend schouwspel ontstaat dat je nooit meer vergeet! Het is het perfecte moment om je liefje eens lekker vast te pakken, een romantische wandeling langs het strand te maken of gewoon te genieten van het moment met vrienden en familie.

Dag 9: lekker luieren
Pak vandaag nog even aan om te genieten van de zee, het strand en even heerlijk tot rust te komen.

Dag 10: terug naar huis

Helaas is het vandaag tijd om afscheid te nemen van het fantastische Cuba...Je levert je huurauto weer in op de luchthaven van Havana. Met een koffer vol nieuwe herinneringen kun je thuis lekker gaan opscheppen over je avonturen!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Cuba
Int'l Airport Jose Marti,
Havana, Cuba
Kaart
Int'l Airport Jose Marti, Havana, Cuba
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In 10 dagen tijd ontdek je de schoonheid van Cuba! Je stopt op de plekken waar jij het de moeite waard vindt omdat je een huurauto tot je beschikking hebt. Je reist van het prachtige, bruisende Havana naar de tabaksplantages en bijzondere bergen, de Mogotes, in Viñales. Van de uitzonderlijk mooie groene natuur in het centrale gedeelte van Cuba tot aan de kleurrijke steden zoals Cienfuegos en Trinidad om uiteindelijk op het witte strand van Varadero even heerlijk na te kunnen genieten. Tijdens je reis verblijf je in heerlijke hotels zodat je elke dag lekker uitgerust op avontuur kunt gaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
  • I.v.m. de beperkte beschikbaarheid van de accommodaties is er een mogelijk dat de definitieve reis in tegengestelde richting plaatsvindt.

Toeristenkaart:
Mail een kopie van je paspoort + je volledige adres gegevens naar ons mail adres van het service center klantenservice@traveldeal.nl. Dit is noodzakelijk voor de toeristenkaart (visum).

Voorwaarden huurauto:

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 18 jaar. Je dient minimaal 1 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn. Er geldt geen maximale leeftijd voor het huren van een auto zolang je in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Young driver
Bestuurders in de leeftijd van 18 t/m 24 jaar jaar zijn verplicht een toeslag te betalen. Deze toeslag betaal je ter plaatse.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro