Stedentrips
Minicruise
8 dagen
Incl. ontbijt

8-daagse riviercruise o.b.v. all-inclusive naar verschillende steden in Nederland en België

MS Crucevita - afvaart Noord Holland
., Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1369,-
totaal: 2767,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontspannen 8-daagse riviercruise naar Rotterdam, Gent, Brussel, Antwerpen en Dordrecht o.b.v. all-inclusive

Een riviercruise brengt je weg van de drukte van het dagelijks leven. Terwijl je langzaam over het kalme water van de rivier vaart, kun je genieten van de omgeving en de natuurlijke schoonheid om je heen. Het kabbelende water en het rustgevende geluid van de rivier creëren een heerlijk gevoel van ontspanning. Tijdens deze minicruise bezoek je de gezelligste steden van Nederland en België. Je vaart met een van de meest elegante en indrukwekkende rivierschepen van West-Europa waardoor het je aan niets zal ontbreken deze reis.

Stedentrips
Minicruise
8 dagen
Incl. ontbijt

8-daagse riviercruise o.b.v. all-inclusive naar verschillende steden in Nederland en België

MS Crucevita - afvaart Noord Holland
., Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
 • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
 • Thee of koffie bij het ontbijt
 • Dagelijks lunch
 • High-tea in de middag: thee, koffie en gebak of snack
 • Dagelijks diner
 • 24-uurs koffiestation
 • Dagelijks kraanwater in de hut en tijdens de maaltijden
 • Dagelijks entertainment en live muziek aan boord
 • Bagageservice aan boord
 • Inclusief havengelden
 • Welkomst- en afscheidscocktails van de kapitein (1 drankje per persoon)
 • Welkomst- en afscheidsdiner met speciaal menu
 • Inclusief onbeperkt diverse drankjes, o.a. fris/wijn/bier/sap/koffie/thee (09.30 – 23.00 uur)
 • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Je reis van dag tot dag

Dag 1: aankomst
Vanaf 16:00 uur mag je inchecken op het gezellige schip de MS Crucevita. Pak rustig je koffer uit en ga eens rondkijken wat je drijvende hotel je allemaal te bieden heeft. Neem een drankje in de bar en geniet 's avonds van een heerlijk diner!

Dag 2: vertrek
Om 23:00 uur vertrekt het schip richting Rotterdam

Vandaag heb je de tijd om de stad te gaan verkennen of lekker te ontspannen aan boord want het schip vertrekt pas om 23:00 uur vanavond.

Dag 3: Rotterdam
Het schip komt aan om 07:00 uur en vertrekt weer om 19:00 uur

Welkom in Rotterdam! Vandaag kun je de stad gaan ontdekken tijdens een optionele city tour. Rotterdam staat ook wel bekend als "de havenstad" en is een levendige moderne stad met een rijke geschiedenis en opvallende architectuur. Rotterdam heeft zich in de loop der jaren hersteld van de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog en is nu een stad met een prachtige skyline. Bezoek de iconische gebouwen zoals de Erasmusbrug, de markthal met zijn kleurrijke plafondkunst en de kubuswoningen. Ook zijn er diverse musea te bezoeken, waaronder het Museum Boijmans van Beuningen en het Maritiem Museum waar je inzicht krijgt in de rijke maritieme geschiedenis van de stad.

Dag 4: Gent
Het schip komt aan om 10:00 uur en vertrekt weer om 20:00 uur

We laten Nederland achter ons en komen vandaag aan in het altijd vriendelijk België. De eerste stad die je mag gaan ontmoeten is het historische Gent. Deze gastvrije stad is doordrenkt van geschiedenis waar je vele middeleeuwse architectuur zult tegenkomen. De meest opvallende zijn de imposante Sint-Baafskathedraal en het majestueuze Gravensteen-kasteel. Door de kronkelende grachten en de historische huizen langs de oevers krijg je spontaan zin om lekker te gaan wandelen en op ontdekking te gaan. Het gezellige centrum met geplaveide straten en volle pleinen bruisen van de activiteit. Hier kun je genieten van een lekker Belgisch biertje en lokale delicatessen. Maar ook voor de liefhebbers van musea is Gent een prachtige plek. Het SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) en het STAM (Stadsmuseum Gent) zijn populaire bestemmingen voor kunstliefhebbers.

Dag 5: Brussel
Om 9:00 uur komt het schip aan in Brussel en vertrekt weer om 20:00 uur

Tijdens een optionele bus tour en wandel tour kom je erachter wat de stad Brussel zo bijzonder maakt. Doordat vele internationale organisaties zich hebben gevestigd in Brussel is de stad een smeltkroes van verschillende culturen geworden. Brussel staat bekend om zijn musea met prachtige kunstcollecties, de kunstmarktjes in de Zavelbuurt en het meer dan uitgebreide winkelaanbod op de chique Avenue Louise en in Rue Neuve. Maar een bezoek aan de stad is natuur niet compleet zonder een bezoekje te brengen aan: Manneken Pis! Om de hoek in de Stoofstraat tref je het wereldberoemde beeld Manneken Pis. Het beeld staat hier al bijna vier eeuwen. Het is een plassend jongetje van slechts 58 cm en is op een sokkel geplaatst. Het beeld is uitgegroeid tot één van de beroemdste Belgische en Brusselse monumenten. En wist je dat er ook een Janneke Pis bestaat? Janneke Pis werd geboren in 1987 in opdracht van de eigenaar van het nabijgelegen restaurant. Je ziet haar glimlachend plassen in de buurt van Rue des Bouchers, in de kleine straat van Impasse de la Fidélité.

Dag 6: Antwerpen
Om 3:00 uur komt het schip aan in Antwerpen en vertrekt weer om 19:00

Na je ontbijt is het tijd om met een optionele city tour deze heerlijke stad te gaan verkennen! Met de imposante kathedraal en de altijd gezellige groenplaats worden vriendschappen makkelijk gesloten. Op "Het Eilandje" ligt de blikvanger van de stad het MAS (Museum aan de Stroom) Dit bijzonder vormgegeven museum heeft verschillende voorgaande musea samengepakt en er een aantrekkelijk geheel van gemaakt. Je leert er onder andere over de geschiedenis van Antwerpen en de haven. Een verborgen pareltje is het geheime steegje "De Vlaeykensgang", deze verbindt Pelgrimstraat met de Hoogstraat. Let goed op want je loopt er zo voorbij. Op de brede winkelstraat Meir kun je heerlijk shoppen of een bezoekje brengen aan de prachtige stadsfeestzaal of ga heerlijke chocolade kopen in het Paleis op de Meir.
Leuk weetje: zo her en der door de stad kun je hele grappige en vooral "nutteloze" bordjes tegenkomen. vlakbij de Draakplaats vind je een tunnel met daarin een klein deurtje, de meeste mensen lopen hier gewoon voorbij maar kijk eens goed...nog een leuke vind je in de Haarstraat vlakbij huisnummer 11 vlakbij de grond.

Dag 7: Dordrecht
Om 4:00 uur komt het schip aan in Dordrecht en vertrekt weer om 13:00 uur. Om 22:30 komt het schip aan in de ontschepingshaven

Tot ziens België en hallo Nederland! Dordrecht is een stad doordrenkt van karakter en geschiedenis. Het heeft de status van een van de oudste steden in Nederland en heeft de bijnaam "Venetië van Nederland" wat je zeker terugziet in de prachtig bewaarde historische architectuur en sfeervolle grachten. Het centrum is een echt juweeltje met geplaveide straten, prachtige grachtenpanden en historische kerken zoals de Grote Kerk, die hoog boven de stad uittorent. Slenterend door de smalle steegjes ontdek je charmante boetiekjes, gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van een lekkere snack of drankje.

Dag 7: terug in de haven

Deze avond breng je nog lekker door aan boord van de MS Crucevita, geniet nog een laatste keer van een heerlijk drankje en eventueel nieuw gemaakte vriendschappen want morgen zit je minicruise er helaas weer op.

Dag 8: terug naar huis
Om 9:00 uur check je uit

Nadat je bent uitgecheckt neem je afscheid van het schip en keer je huiswaarts of breng je nog een dagje door in de stad. Met nieuwe herinneringen kom je weer thuis en zit je hopelijk vol verhalen om te delen.

Let op!
De afvaart is vanaf Haarlem of Zaandam.
De afvaartplekken worden in januari bekend gemaakt.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MS Crucevita - afvaart Noord Holland
.,
., Nederland
Kaart
., ., Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

MS Crucevita staat bekend als een van de meest elegante en indrukwekkende rivierschepen van West-Europa. Zodra je aan boord gaat, word je ondergedompeld in een omgeving van comfort en luxe. met een persoonlijke service, gericht op detail, met vriendelijk en professioneel personeel. Op de Promenadebrug, gelegen rondom de grote wenteltrap die naar het Main Deck leidt, vind je de lobby en de receptie. In deze ruimte bevindt zich een grote bibliotheek met comfortabele stoelen en een open haard omgeven door grote banken. Het elegante en ruime restaurant bevindt zich op het hoofddek. De Solbrug is verdeeld in 2 ruimtes: een grote open ruimte met ligstoelen en een overdekte ruimte met een grote luifel. Het hoofddek en het promenadedek zijn met elkaar verbonden door een grote lift. De Sol-brug is vanaf de Promenadebrug bereikbaar via een stoellift buiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

 • Lounge
 • Live entertainment
 • Lift
 • Buffetrestaurant
 • A la carte restaurant
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP: na het boeken van je cruise is een (volledige) terugbetaling niet meer mogelijk

Let op:

 • Exclusief transfers van en naar de haven van inscheping / ontscheping
 • Exclusief excursies
 • Exclusief fooien, aanbevolen +/- € 13,00 pppn
 • Exclusief wifi

Informeer bij onze klantenservice voor optionele excursies

Je kunt een excursiepakket (Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen) afnemen voor € 225,00 per persoon.

De prijs van de cruise is inclusief de brandstofkosten voor het schip. Als de brandstofkosten met meer dan 5% stijgen ten opzichte van de berekende prijs, wordt een toeslag gerekend. Dit wordt uiterlijk 30 dagen voor vertrek bekend en bedraagt maximaal 5% van de verkoopprijs.

De afvaart is vanaf Haarlem of Zaandam. De definitieve afvaartplaats is nog niet bekend en kan per afvaartdatum verschillen. Er is een mogelijkheid dat de afvaartplaats verschilt van de aankomstplaats. Voor informatie over eventuele transferkosten kun je contact opnemen met ons service center.

Let op, beperkte mobiliteit:

 • Op Crucevita is er een lift tussen het hoofd- en promenadedek (195 cm hoog * 80 cm breed * 135 diep), er is ook een liftstoel tussen de promenade en het zonnedek (buiten).
 • De constructie van de schepen, de hutten, de gangboorden en de kades zijn niet aangepast om het vervoer van mensen met mobiliteitsproblemen mogelijk te maken.
 • Het ontwerp van het schip en de trappen zijn niet geschikt voor passagiers met mobiliteitsproblemen.
 • Houd er bovendien rekening mee dat bij de meeste excursies aan wal een aanzienlijke hoeveelheid wandelen nodig is; de rondleidingen zijn echter niet gehaast, maar kunnen wel klimmen en trappen omvatten.
Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro