Kerstmarkten
dagen

Beleef de magie van de kerstmarkten in Aken en Maastricht vanuit Vijlen incl. ontbijt en optioneel diner

Hotel Restaurant Cuba Libre
Vijlen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Beleef 2, 3, 4 of 5 dagen de magie van de kerstmarkten in Aken en Maastricht vanuit Vijlen incl. ontbijt en optioneel diner

Je verblijft in het kleine dorpje Vijlen dat is gelegen tussen Maastricht en Aken. Ideaal om de kerstmarkt in Aken te bezoeken! Wanneer de mooiste tijd van het jaar, wanneer de straten van Aken zich hullen in de warme gloed van kerstverlichting en de geur van glühwein en gebraden kastanjes de lucht vult. Welkom bij de betoverende Kerstmarkt van Aken, waar traditie, gezelligheid en feestvreugde samenkomen om de kerstgeest te vieren.

Op deze sfeervolle markt, die zich uitstrekt over het historische stadscentrum, kun je genieten van een betoverende reis door de magische wereld van Kerstmis. Laat je leiden door de betoverende lichtjes en de klanken van vrolijke kerstliederen terwijl je de kraampjes verkent, die schitteren als fonkelende sterren in de nacht. Warm jezelf op met een kopje dampende glühwein, gekruid met specerijen, of proef de heerlijke Duitse worstjes en geroosterde kastanjes die de smaken van het seizoen belichamen.

Kerstmarkten
dagen

Beleef de magie van de kerstmarkten in Aken en Maastricht vanuit Vijlen incl. ontbijt en optioneel diner

Hotel Restaurant Cuba Libre
Vijlen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Optioneel incl. 1 x 3-gangendiner
  • Hotel ligt ca. 35km rijden van Maastricht
  • Hotel ligt ca. 11km rijden van Aken
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Tip! Bezoek aan de kerstmarkt in Maastricht!
Meer over de kerstmarkten

Kerststad Valkenburg Van 17 november 2023 t/m 7 januari 2024 is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Geniet van de gezellige en vele lichtjes, de muziek en al het lekkers, boven- én ondergronds! In Kerststad Valkenburg valt zoveel te beleven! Laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de kerstgrotten met de gezelligste kraampjes, sfeervolle lichtjes, het kerstverhaal verteld in groot en klein en meterslange miniatuurdorpjes. Het hele stadje is in kerstsferen gehuld voor dat onvervalste kerstgevoel.

Vrijthof Maastricht Betreed tijdens de kerstperiode het betoverende Vrijthof in Maastricht, dat verandert in een betoverend winterlandschap. Lichtshows dansen op de gevels, en kraampjes bieden een overvloed aan traditionele lekkernijen en ambachtelijke schatten. De ijsbaan in het hart van het plein nodigt uit tot vrolijk schaatsen, terwijl de warme gloed van vuurkorven een gezellige sfeer creëert. Vrijthof wordt het kloppende hart van feestelijke vieringen, waar families samenkomen en bezoekers worden verwelkomd in een wereld van wonderlijke festiviteiten.

Hotel Restaurant Cuba Libre
Mamelisserweg 16-18,
Vijlen, Nederland
Kaart
Mamelisserweg 16-18, Vijlen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Restaurant Cuba Libre is het eerste hotel in Nederland dat is ingericht in de Cubaanse stijl. Het hotel is gelegen in het dorpje Vijlen dat is gelegen in het zuidelijke puntje van Limburg tussen Maastricht en Aken. In het hotel vind je een restaurant met Cubaanse gerechten, terras, bar en fietsverhuur met een fietsenstaling. Het restaurant is geopend op maandag en donderdag tot en met zondag. De kamers zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten, zithoek en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,50 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Zuid-Limburgse Stoomtrein

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Cultuur
Stationstraat 20-22

Maak een nostalgische rit met één van de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij en ervaar vroegere tijden.

Labyrint Drielandenpunt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt ligt op de grens van Nederland, België en Duitsland. Tevens is het het hoogste punt van Nederland, namelijk 323 meter boven NAP.

Drielandenpunt

Bezienswaardigheden
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt bij Vaals is een drielandenpunt waar de grenzen tussen Nederland, België, Duitsland samenkomen. Het punt is gelegen nabij de top van de Vaalserberg.

Gulpener Bierbrouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Rijksweg 16

Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij, een trotse en duurzame familiebrouwerij, en ontdek het bierbrouwproces en de Gulpener speciaalbieren.

Aken

Steden
Aken

Aken wordt veel bezocht om zijn waardevolle historische centrum met oude architectuur en de geneeskrachtige warmwaterbronnen. Maar het heeft nog zo veel mee te bieden.

Dom van Aken

Bezienswaardigheden
Domhof 1

De Dom van Aken is een van de beroemdste monumentale bouwwerken van het land. Het is o.a. de kerk waar meer dan 30 Duitse koningen zijn gekroond.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,50 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro