Steden dichtbij
dagen

MEGADEAL!⚡ Overnachten in een uniek hotel in Amsterdam incl. ontbijt

Hotel Not Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
2, 3 of 4 dagen overnachten in een uniek hotel in Amsterdam incl. ontbijt

Hotel Not Hotel, gelegen ten westen van het Amsterdamse centrum, biedt unieke kamers ontworpen door jonge talenten, elk met een eigen verhaal en karakter. Hier overnacht je in een geheime kamer achter de boekenkast. Ontspan in de bar of gezellige zithoeken, waar Chesterfields wachten met boeken. In de buurt zijn diverse boetiekwinkels, eetgelegenheden en cafés te vinden. Met de bus of tram bereik je eenvoudig het stadscentrum, waar je attracties zoals het Van Gogh Museum kunt bezoeken, kunt genieten van een maaltijd in de Foodhallen en vintage kunt winkelen op de Haarlemmerdijk.

Steden dichtbij
dagen

MEGADEAL!⚡ Overnachten in een uniek hotel in Amsterdam incl. ontbijt

Hotel Not Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Inclusief ontbijt
  • Uniek overnachten
  • Het bus- en tramstation zit op 300 meter van het hotel
  • Tip: maak een wandeling door de Jordaan
Tips voor tijdens je verblijf!

De Bloemenmarkt
De Bloemenmarkt, gelegen langs de Singelgracht in het hart van Amsterdam, is een unieke en kleurrijke attractie. Wat deze markt zo speciaal maakt, is dat het een drijvende bloemenmarkt is, gevestigd op boten die aan de gracht zijn aangemeerd. De markt is wereldberoemd om zijn prachtige assortiment bloemen, planten en bloembollen, waaronder de beroemde Nederlandse tulpen. Of je nu op zoek bent naar een boeket om mee naar huis te nemen of gewoon wilt genieten van de geuren en kleuren, de Bloemenmarkt biedt een schilderachtige en geurige ervaring die typerend is voor de Nederlandse bloemencultuur.

De Jordaan
De Jordaan is een van de meest geliefde wijken in Amsterdam en staat bekend om zijn pittoreske charme en gezellige sfeer. Met zijn smalle straatjes, historische grachtenpanden en overvloed aan boetiekjes, antiekwinkels en ambachtelijke cafés, biedt de Jordaan een authentieke kijk op het leven in de stad. De wijk heeft ook een rijke geschiedenis en was ooit de thuisbasis van arbeidersgezinnen. Tegenwoordig is het een artistieke en creatieve buurt waar bezoekers kunnen dwalen langs geplaveide straten, genieten van live muziek in lokale kroegen en deelnemen aan de bruisende sfeer van de Jordaan.

Het EYE Filmmuseum
Het EYE Filmmuseum is een opvallend modern gebouw aan de noordelijke oever van het IJ, met een adembenemend uitzicht op het centrum van Amsterdam. Dit museum is gewijd aan de kunst en geschiedenis van film en biedt een boeiende reis door de wereld van cinematografie. Bezoekers kunnen genieten van een uitgebreide collectie films, tentoonstellingen over filmgeschiedenis en -technologie, en deelnemen aan interactieve displays. Het EYE organiseert ook regelmatig filmvertoningen, festivals en evenementen, wat het tot een must-visit bestemming maakt voor filmliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de magie van het witte doek.

Hotel Not Hotel Amsterdam
Piri Reïsplein 34,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Piri Reïsplein 34, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Not Hotel ligt in de Borgerbuurt van Amsterdam. Op 300 meter van het hotel zit een tram- en bushalte, waardoor je snel en gemakkelijk in het centrum komt. Het hotel heeft een unieke stijl, vol met kunst. Het hele hotel lijkt op een grote woonkamer met overal comfortabele zitjes. Bij de bar kan je terecht voor heerlijke drankjes en in het restaurant 'Kevin Bacon' serveren ze Thaise gerechten. Hier kan je ook terecht voor het ontbijt en een lunch. Je verblijft in een unieke kamer. Je hebt hierin een queen size bed, gratis Wi-Fi en maakt gebruik van een gemeenschappelijke badkamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
Openbaar betaald straat parkeren
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Van Gogh Museum

Musea
Museumplein 6

Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum met meesterwerken als Amandelbloesem en De slaapkamer.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Anne Frank Huis

Bezienswaardigheden
Prinsengracht 263-267

In het Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten. Zij schreef hier haar wereldberoemde dagboek.

The Amsterdam Dungeon

Attractieparken
Rokin 78

The Amsterdam Dungeon gaat over de donkere geschiedenis van Amsterdam. Er worden diverse shows gespeeld. Binnen gaat u de kerkers in en kunt u deze shows beleven.

Belangrijke informatie

Let op:

  • De kamer heeft een gedeelde badkamer!
  • In 2023 geldt naast de vaste toeristenbelasting (7% per verblijf) wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt € 3,00 per persoon per nacht en dient ter plaatse te worden voldaan. (voor 2024 geldt een toeristenbelasting van 12,5%, zonder extra toeristentax)
Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

Openbaar betaald straat parkeren

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06.00 - 23.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro