Zonvakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Heerlijke zonvakantie op Sardinië incl. vlucht en ontbijt

Sighientu Resort Thalasso & Spa
Quartu Sant'Elena, Sardinië, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
329,-
totaal: 690,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 6, 8, 11 of 15 dagen op het gemoedelijke Sardinië incl. vlucht en ontbijt

Welkom op Sardinië! Een wonderschoon eiland in de Middellandse Zee dat bekend staat om adembenemende landschappen, indrukwekkende geschiedenis en een unieke eiland cultuur. Het landschap van Sardinië is divers en vooral indrukwekkend. Van de prachtige kliffen langs de kustlijn tot de uitgestrekte zandstranden en de ruige bergen in het binnenland, het eiland is erg divers in het natuurschoon. Je verblijft in een prachtig resort dat op slechts 30 minuten van het centrum van Cagliari en het beroemde strand van Poetto ligt. Met de prachtige tuinen en uitzicht op de jachthaven biedt het Sighientu Resort een heerlijke sfeer om ultiem te ontspannen op Sardinië. Maak je verblijf nog specialer door de spa van het resort te bezoeken en ervaar de helende kracht van de behandelingen. Kom en geniet van een heerlijk en ontspannen verblijf op Sardinië!

Zonvakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Heerlijke zonvakantie op Sardinië incl. vlucht en ontbijt

Sighientu Resort Thalasso & Spa
Quartu Sant'Elena, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht Cagliari vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ook te boeken o.b.v. halfpension, volpension of all-inclusive
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
Wat is er te doen in de omgeving?

Cagliari
Deze plaats biedt een spannende mix van de moderne stad en de overblijfselen uit de middeleeuwen. Dankzij de vele overheersers heeft Cagliari een fascinerende architectuur. Het beste zicht op de stad is zonder twijfel bij aankomst over zee. Het havendeel van Cagliari stamt nog uit de zevende eeuw en hoog boven de stad torent het majestueuze kasteel uit. Bezoek de prachtige Botanische Tuin 'Orto Botanico', het Romeinse Amfitheater 'Anfiteatro Romano di Cagliari' of de arc de triomphe 'Bastione di Saint Remy'. Op slechts 15 minuten van het centrum van Cagliari vind je het zandstrand van Poetto. Het lange strand van ongeveer 6 kilometer is omgeven door strandbars. Een bezoekje aan het lange zandstrand van Poetto is echt een aanrader. Vlakbij vind je ook het moerasgebied Stagno di Montargius waar het hele jaar door roze flamingo’s te zien zijn in een prachtig beschermde natuurgebied.

Sestu
Dit verborgen en onbekende pareltje ligt op zo'n 13 kilometer van Cagliari en wordt gekenmerkt door een combinatie van historische charme en moderne voorzieningen. Sestu heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Nuraghi-beschaving, en deze historische invloeden zijn nog steeds zichtbaar in enkele van de architecturale overblijfselen die in de omgeving te vinden zijn. Wat ook direct opvalt is de warme en gastvrije sfeer! De lokale bevolking staat bekend om hun vriendelijkheid en trots op hun culturele erfgoed. Wandelend door de straten van Sestu kun je de lokale markten ontdekken, waar ambachtslieden hun waren aanbieden en traditionele producten te koop zijn. In Sestu kun je ook genieten van de lokale keuken, die doordrenkt is van de mediterrane smaken en verse ingrediënten. Probeer de lokale specialiteiten, zoals culurgiones (gevulde pasta), porceddu (geroosterd speenvarken) en seadas (een zoet dessert met kaas en honing).

Tip: als je ervoor kiest een auto te huren, kun je de mooiste plekken van het eiland gaan verkennen

Oristano (ongeveer 100 km)
Na Cagliari en Sassari is Oristano de derde grootste stad. Oristano werd gesticht in de 11e eeuw en in de stad zijn nog diverse restanten van middeleeuwse gebouwen te vinden. De Torre di San Cristoforo bij het Piazza Roma bijvoorbeeld, die fungeerde als toegangspoort tot de stad en deel uitmaakte van de verdedigingswal om het centrum. In de buurt van Piazza Roma staat het huis van Eleonora d’Arborea. Dit moet je echt gezien hebben! Eleonora is van grote invloed geweest op de geschiedenis van Sardinië. Rond 1400 was zij de machtigste en meest invloedrijke rechter op het eiland en ze regeerde over een groot gedeelte ervan. In 1395 hervormde Eleonora de rechtspraak en stelde de zogenaamde Carta de Logu op. Deze wetten waren hun tijd ver vooruit en zijn op Sardinië van kracht gebleven tot de eenwording met Italië in 1861.

Nuoro (ongeveer 180 kilometer)
De wegen naar Nuoro zijn heerlijk om ter rijden en je hebt de mooiste uitzichten en (vooral in het voorjaar) een prachtige bermflora. Dit stadje heeft een authentieke sfeer die nog niet is aangetast door de hoeveelheid van het toerisme. Bezoek in Nuoro de Chiesa della Madonna delle Grazie en geniet van de beste restaurants!

Olbia (ongeveer 274 kilometer)
Als je de tijd hebt en vroeg vertrekt is Olbia een stad met een interessant verhaal. De regio eromheen werd al in de prehistorie bewoond en de plaats van de huidige stad werd reeds door de Grieken en Feniciërs bezocht. Door de Grieken werd Olbia 'De Gelukkige Stad' genoemd en later kreeg de stad de naam “Terranova”, die het tot 1939 gehouden heeft. Nog zin om er op uit te te trekken? De omgeving van Olbia bezit een aantal prachtige kastelen of restanten daarvan. In het zuiden heb je de Castello di Pedres met een toren van wel 89 meter hoog die boven het zeelandschap uitsteekt. Het was hét ideale verdedigingsbolwerk, aangezien het door de natuurlijk ligging onmogelijk was het kasteel in te nemen. Het kasteel is gelegen op een steile heuvel, waardoor je na een klim beloond wordt met een prachtig uitzicht over het dal richting Olbia en de zee. Er loopt ook een pad van de parkeerplaats naar het begin van het trapvormige steile pad omhoog. Het is een stevige maar korte klim, in zo'n 10 minuten ben je boven.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Sighientu Resort Thalasso & Spa
Via Serchio 139,
Quartu Sant'Elena, Italië
Kaart
Via Serchio 139, Quartu Sant'Elena, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Sighientu Thalasso & Spa Sardegna ligt in Marina di Capitana aan de zuidelijke kust van Sardinië. Het hotel is voorzien van een groot zwembad met ligstoelen en parasols en ligt direct aan een privéstrand. Voor ontspanning kun je (tegen betaling) terecht in de spa van het hotel met o.a. een zwembad met zeewater, een bubbelbad, hydromassagestralen en een hottub. Liefhebbers kunnen een balletje slaan op de tennisbaan. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Bij het hoofdrestaurant Scirocco kun je terecht voor een heerlijk buffet met internationale en regionale gerechten. Bij restaurant Libeccio kun je a la carte genieten van een uitgebreide menukaart. Dit restaurant is uitgerust met een groot terras met panoramisch uitzicht op de zee, waar je kunt genieten van een bijzonder diner. Let op: als je hier wilt dineren, moet je van tevoren reserveren. De kamers van het hotel zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar, kluisje en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet. Sommige kamers beschikken over een balkon of terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Cagliari

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Bonaria, Cagliari

De veel bezochte hoofdstad van Sardinië met o.a. het indrukwekkende amfitheater en kathedraal di Bonaria

Nora

Bezienswaardigheden, Cultuur
Località Nora, Pula

Een gedeelte van de geschiedenis van Sardinië. Mooie archeologische opgravingen

Grotten van Neptunus

Natuur & Parken
Località Capo Caccia, Alghero

De druipsteengrotten ten westen van de stad Alghero. Bewonder de mooie en vaak raar gevormde stalagmieten en stalactieten.

Nuraghe Majori

Bezienswaardigheden, Cultuur
Tempio Pausania

Overblijfsels van huizen en gebouwen met gebruiksvoorwerpen die zelfs ouder dan 2000 jaar zijn.

Kathedraal di San Pietro

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Cattedrale, Tempio Pausania

In deze prachtige kathedraal uit het jaartal 1832 worden de stijlen gotiek en barok vermengd en versmolten.

San Simplicio

Bezienswaardigheden
Via Salvatore Fera, Olbia

De basiliek van Olbia behoort tot een van de meest best bewaarde Romaanse kerk op Sardinië. Hoewel de kerk er van buiten wat ingetogen uit ziet, zul je je verbazen over haar inhoud.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op
Bij een verblijf o.b.v. halfpension is geen sterke drank, cocktails of koffie/thee inbegrepen, wel huiswijn, prosecco, tapbier, softdrinks en water

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro