Verre reizen
11, 14, 16 of 18 dagen
Kinderkorting

Geniet van een 4*-verblijf in Seminyak op Bali incl. vlucht en optioneel ontbijt

Paragon Hotel Seminyak
Seminyak, Bali, Indonesië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1139,25
totaal: 2310,95 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 11 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een 12-, 15-, 17- of 19-daagse strandvakantie op Bali incl. 4*-verblijf in Seminyak en vlucht en optioneel ontbijt

Seminyak is een bruisende badplaats aan de zuidwestkust van het betoverende eiland Bali in Indonesië. Langs de iconische "Eat Street" vind je een overvloed aan eetgelegenheden, variërend van lokale eetstalletjes tot internationale gastronomische restaurants. Seminyak staat ook bekend om zijn levendige nachtleven, met trendy bars en clubs die de avonden tot leven brengen. Het strand van Seminyak biedt een ontspannen omgeving om van de zonsondergang te genieten, compleet met surfers die de golven trotseren. Naast het bruisende stadsleven heeft Seminyak ook een artistieke kant, met galerijen en boetieks die lokale kunst en handwerk presenteren. Spa's en wellnesscentra bieden de mogelijkheid tot ontspanning en verjonging met traditionele Balinese behandelingen. Of je nu op zoek bent naar trendy winkels, culinair genot, een levendige nachtscène of gewoon wilt ontspannen op het strand, Seminyak is een plek waar de energie van de stad en de ontspannen strandcultuur samenkomen, waardoor het een geliefde bestemming zal zijn!

Verre reizen
11, 14, 16 of 18 dagen
Kinderkorting

Geniet van een 4*-verblijf in Seminyak op Bali incl. vlucht en optioneel ontbijt

Paragon Hotel Seminyak
Seminyak, Bali, Indonesië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 10, 13, 15 of 17 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Bali vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief dagelijks ontbijt
  • 4*-hotel met Indonesisch-fusion-geïnspireerd restaurant
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat te doen in Seminyak:

Seminyak biedt een diverse mix van activiteiten, van ontspannen op het strand tot winkelen in chique boetieks en het proeven van heerlijke lokale gerechten. Het is een bestemming die de behoeften van verschillende reizigers aanspreekt, of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of gewoon ontspanning. Hierbij een aantal tips:

Stranddag op Double Six Beach
Geniet van de zon en de zee op Double Six Beach, een prachtig stuk kustlijn in Seminyak. Huur een strandstoel, neem een duik in de oceaan en ontspan terwijl je geniet van de levendige sfeer.

Winkelen op Eat Street
Verken de beroemde "Eat Street" in Seminyak, ook bekend als Jalan Laksmana. Deze straat zit vol met boetieks, kunstgalerijen en trendy winkels. Het is de perfecte plek om te winkelen voor unieke souvenirs, kleding en lokale kunst.

Zonsondergang bij Potato Head Beach Club
Ervaar een onvergetelijke zonsondergang bij de Potato Head Beach Club. Deze stijlvolle strandclub biedt een geweldig uitzicht op de oceaan, verfrissende cocktails en een trendy sfeer.

Seminyak Square
Breng een bezoek aan Seminyak Square, een levendig winkel- en uitgaanscentrum. Hier vind je een mix van boetieks, restaurants en cafés. Het is een populaire ontmoetingsplaats en een geweldige plek om te genieten van lokale gerechten.

Surfen in Seminyak
Pak de golven en leer surfen op de stranden van Seminyak. Er zijn verschillende surfscholen beschikbaar voor zowel beginners als ervaren surfers die hun vaardigheden willen verbeteren.

Ku De Ta Beach Club
Bezoek de beroemde Ku De Ta Beach Club voor een luxe strandervaring. Met chique lounges, verfijnde gerechten en livemuziek biedt deze club een ongeëvenaarde ambiance.

Petitenget-tempel
Ontdek de historische Petitenget-tempel, gelegen aan de kust van Seminyak. Deze prachtige tempel is doordrenkt met lokale spiritualiteit en biedt een rustige omgeving weg van de drukte.

Canggu
Maak een korte trip naar Canggu, een nabijgelegen kustplaats die bekend staat om zijn surfcultuur, street art en relaxte sfeer. Hier kun je genieten van een meer rustige omgeving en het lokale Bali-gevoel ervaren.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Paragon Hotel Seminyak
Jl. Raya Batu Belig No. 555,
Seminyak, Indonesië
Kaart
Jl. Raya Batu Belig No. 555, Seminyak, Indonesië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Paragon Hotel Seminyak is gelegen op 2 minuten van het ongerepte en luxe strand van Batu Belig. Ook ligt het dichtbij alle hotspots van Bali, zoals Seminyak, Kuta, Canggu en Uluwatu. Een ideale locatie dus voor alle denkbare opties. Met een zwembad van 30 meter, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een Indonesisch-fusion-geïnspireerd restaurant en een traditionele Balinese spa zul je je ook in het hotel niet vervelen. De kamers zijn voorzien van alle moderne voorzieningen zoals airconditioning, gratis Wi-Fi, koffie- en theefaciliteiten, terras of balkon en een eigen badkamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Minikoelkast
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Spa
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:

  • Door het tijdsverschil zul je de 2e dag op Bali aankomen en vanaf de 2e dag zullen de hotelovernachtingen starten.
  • Er is geen luchthaven transfer inclusief. Indien dit gewenst is, kun je contact opnemen met ons service center en worden de kosten hiervoor opgevraagd.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro