Paasspecials
Natuur
dagen

⚡FLASHDEAL!⚡ Geniet in een hotelkamer met uitzicht over de Noordzee op Center Parcs Hotel Zandvoort incl. ontbijt

Center Parcs Park Hotel Zandvoort
Zandvoort, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
⚡FLASHDEAL!⚡ Geniet 2 of 3 dagen in een hotelkamer op Center Parcs Hotel Zandvoort incl. ontbijt

Bij Center Parcs Hotel Zandvoort vind je alles voor een bruisende weekendje weg! Zo ligt de Noordzee pal voor de voordeur en wandel je vanaf het hotel zo het strand op. Geniet van het prachtige uitzicht vanuit je kamer over de Noordzee en start je dag met een heerlijk ontbijt in het hotel! Vanuit het hotel kun je zeker genieten van de faciliteiten van het naast gelegen park! Ontdek de vele voorzieningen in de overdekte activiteitenhal ‘Action Factory’. In deze knotsgekke speelhal bruist het elke dag van de spel- en sportmogelijkheden. Of wat dacht je van een potje tennis of squash. Ook het zwembadparadijs van het park staat garant voor uren waterpret en kom helemaal tot rust in het bubbelbad. Zo kom je weer opgeladen thuis van een heerlijk weekendje weg!

Wegens succes verlengd!

Let op: deze deal is te boeken t/m 6 maart!

Paasspecials
Natuur
dagen

⚡FLASHDEAL!⚡ Geniet in een hotelkamer met uitzicht over de Noordzee op Center Parcs Hotel Zandvoort incl. ontbijt

Center Parcs Park Hotel Zandvoort
Zandvoort, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Direct aan het strand
  • Vrij toegang tot zwemparadijs Aqua Mundo op het naastgelegen park
  • Park beschikt over o.a. bowlingbaan, gamehal, restaurants en meer!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: er is een directe treinverbinding met Amsterdam
Spring Celebrations Center Parcs

Lente bij Center Parcs: een frisse start
Als de lente aanbreekt is het net alsof de wereld ontwaakt uit een diepe winterslaap. De bloemen beginnen te bloeien en schilderen een landschap aan kleuren. De vogeltjes fluiten vrolijk en de lammetjes dartelen in de wei. De bomen, die eerder kaal en rustig waren, hullen zich in frisse groene kleuren. Kortom, een heerlijke vakantie midden in de natuur. Kleurrijke bloeiende bloemen en veel leuke activiteiten wachten op je!

Ontdek de prachtige kleuren van de bloeiende lente tijdens Spring Celebrations. Naast vrolijke lentedecoraties ontdek je kleurrijke bloemen en planten op verschillende plekken in het park. De Spring Hotspot is dé place to be tijdens het ontwaken van de lente. Ontdek handgemaakte producten en unieke creaties die de essentie van de lente weergeven. De lentemarkt is een centrum van gezinsvriendelijk plezier! Van livemuziek tot interactieve workshops, er is voor ieder wat wils.

Puzzelfans opgelet! Start de lente Speurtocht en zoek de borden met de puzzelopdrachten in het park. Lukt het jullie om alle opdrachten op te lossen en de geheime locatie te vinden? Dan wacht er een kleine verrassing! Ook de kleintjes vermaken zich prima tijdens de verschillende Kids Workshops. Heb je ooit je eigen Bijenhotel gebouwd? Knutsel, verf en versier het huisje van je nieuwe vrienden. Of ontwerp je eigen Mini Boerderij: kies tussen een schaap of een lama en gebruik de wol om een heerlijk zachte vacht te maken. Even ontspannen? Pak een drankje en een snack en kom gezellig met de hele familie een film kijken bij de nieuwe lente bioscoop.

Spring Celebrations is van 1 maart t/m 31 mei 2024

Center Parcs Park Hotel Zandvoort
Vondellaan 60,
Zandvoort, Nederland
Kaart
Vondellaan 60, Zandvoort, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Center Parcs Hotel Zandvoort heeft een ideale locatie in Zandvoort aan de duinen en op loopafstand van het strand en de boulevard. Het naast gelegen Center Parcs Park beschikt over alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. Zo is er het zwemparadijs Aqua Mundo. Kom tot rust in het bubbelbad. Zin in een spetterende film? Dobber rond in een rubberband in de Aqua Cinema. Hier kun je een film kijken vanuit het water! Voor de sportliefhebbers heeft Center Parcs Park Zandvoort een Sport Center. Speel een partijtje badminton of versla je partner bij het tennissen. Voor een diner kun je terecht in The Market Dome. Hier vind je diverse restaurants. In het Rise & Shine Restaurant kun je dagelijks genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en 's avonds terecht voor een uitgebreid diner. Bij restaurant The Grill kun je genieten van de meest heerlijke vis- en vleesgerechten van de grill. Zin in een kleine snack of een snelle maaltijd om mee te nemen? Verwen jezelf met een hamburger en frietjes bij Snacks. De keuze is reuze!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€12,50 per auto per nacht
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Squash
Ja
Bowlen
Ja
Snackbar
Ja
Waterpark / splashpark
Ja
Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Zandvoort

Eten en drinken, Stranden
Boulevard Barnaart

Zandvoort heeft gedurende alle jaargetijden wel iets te bieden, variërend van een uitgestrekt strand, strandpaviljoens en leuke winkels, tot de rust van de omliggende duinen.

Bloemendaal aan Zee

Eten en drinken, Stranden
Zeeweg 97

In Bloemendaal vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag aan het strand. Het is een van de populairste badplaatsen van Nederland!

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Natuur & Parken
Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Het steeds verrassende duingebied, van landgoederen langs de buitenrand, via woeste duinen naar het Noordzeestrand, is het leefgebied van talloze bijzondere dieren en planten.

Amsterdamse Waterleidingduinen

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Eerste Leijweg 6

In de Amsterdamse Waterleidingduinen kun je volop genieten van alle rust en ruimte. Het is exclusief bestemd voor wandelaars en je mag hier lekker struinen buiten de paden.

De 'Jordaan' van Haarlem

Wijken
----

Wandel eens door de pittoreske Vijfhoek, de vijf straten in de 'Haarlemse Jordaan' en laat je verrassen. Eet een verse crêpe bij Ti Bisou, ga op de koffie bij Native of schuif aan bij restaurant Brick. Op eigen risico: want een weekendje Haarlem smaakt altijd naar meer.

Belangrijke informatie
  • Parkeerkosten €10,00 per auto per nacht
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€12,50 per auto per nacht

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro