Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van een heerlijke all inclusive zonvakantie in Tunesië incl. vlucht en transfer

Calimera Delfino Beach Resort & Spa
Mrezga, Hammamet, Tunesië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
609,-
totaal: 1260,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
6, 8, 11 of 15 dagen all inclusive genieten vanuit een luxe 4*- hotel in Tunesië incl. vlucht en transfer

Gelegen aan de prachtige kustlijn van de Golf van Hammamet, verwelkomt Calimera Delfino Beach Resort & Spa je met weelderige tuinen, schilderachtige uitzichten en een overvloed aan recreatieve voorzieningen. Bij aankomst word je begroet met warme Tunesische gastvrijheid en de betoverende ambiance van het resort. De ruime en comfortabele kamers bieden een oase van rust, terwijl moderne voorzieningen zorgen voor het nodige comfort voor het hele gezin. Met een scala aan accommodaties, van gezinsvriendelijke suites tot luxe kamers met uitzicht op de zee, vindt iedereen hier zijn perfecte toevluchtsoord.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet van een heerlijke all inclusive zonvakantie in Tunesië incl. vlucht en transfer

Calimera Delfino Beach Resort & Spa
Mrezga, Hammamet, Tunesië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tunis vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunchbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (van 08:00 uur tot 24:00 uur)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • 4*- hotel direct aan het strand
  • Veel te doen voor kids en tieners!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Calimera Delfino Beach Resort & Spa en omgeving

Het resort
Wat Calimera Delfino Beach Resort & Spa onderscheidt, is de uitgebreide lijst van activiteiten voor alle leeftijden. Terwijl ouders ontspannen bij het zwembad of genieten van een verkwikkende spa-ervaring, vermaken de jongste gasten zich in de kinderclub met leuke spelletjes en creatieve activiteiten onder toezicht van ervaren animatoren. Tieners hebben ook hun eigen ruimte, waar ze nieuwe vrienden kunnen maken en deelnemen aan leuke activiteiten. Voor de avontuurlijke gast biedt het resort een scala aan watersportmogelijkheden, van snorkelen tot jetskiën, waardoor iedereen kan genieten van de kristalheldere wateren van de Golf van Hammamet. De gevarieerde culinaire ervaring in de verschillende restaurants van het resort, die een mix van lokale en internationale gerechten bieden, maakt het verblijf compleet.

Hammamet
Hammamet, met zijn rijke geschiedenis en bruisende markten, ligt op korte afstand en biedt de mogelijkheid om de lokale cultuur te verkennen. Een van de meest opvallende kenmerken van Hammamet is de historische medina, een doolhof van smalle straatjes vol kleurrijke kraampjes, ambachtelijke winkels en lokale eetgelegenheden. Hier kun je genieten van een authentieke Tunesische ervaring, waar handgemaakte souvenirs, specerijen en traditionele kunstnijverheidsproducten te vinden zijn. Het is ook de thuisbasis van de indrukwekkende Kasbah, een oud fort dat boven de stad uitkijkt en een panoramisch uitzicht biedt over de zee. Hammamet staat ook bekend om de weelderige tuinen en bloemenpracht, het is niet moeilijk te begrijpen waarom het de bijnaam "De Tuin van Tunesië" heeft gekregen. Wandel door geurige sinaasappelboomgaarden en geniet van de schaduw van palmbomen terwijl je langs schilderachtige paden slentert. De stranden van Hammamet behoren tot de mooiste van Tunesië, met gouden zandstranden die zachtjes aflopen in de heldere, azuurblauwe wateren van de zee. Ontspan onder de stralende zon, en geniet van verfrissende duiken in de zee!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Calimera Delfino Beach Resort & Spa
Zone Touristique,
Mrezga, Tunesië
Kaart
Zone Touristique, Mrezga, Tunesië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet met het hele gezin van een droomvakantie in het Calimera Delfino Beach Resort & Spa in Tunesië. Het hotel is direct aan het strand gelegen en biedt eersteklas voorzieningen zoals een overvloed aan wellness en ontspanningsmogelijkheden, tennisbanen, beachvolleybal en een fitnesscentrum. Speciaal voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. Professionele entertainers zorgen ervoor dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Na zonsondergang komt het resort nog meer tot leven en kun je genieten van livemuziek, themashows en de discotheek. De kamers zijn modern en licht ingericht en bieden alles voor een aangenaam verblijf op Calimera Delfino Beach Resort & Spa!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Marsala

Steden
Marsala

De stad Marsala ligt aan de kust en is bekend vanwege haar Marsala wijnen. Het historische centrum van Marsala is mooi gerestaureerd en heeft een prachtige uitstraling.

Zoutpannen in Trapani

Bezienswaardigheden
Via Giuseppe Garibaldi 138

De zoutpannen van Trapani zijn de oudste in Europa en zijn de thuisbasis van een aantal windmolens die werden gebruikt om het water af te voeren.

Poggioreale – Siciliaans spookstadje

Steden, Bezienswaardigheden
Poggioreale

Het lijkt alsof men hier net vertrokken is, hals-over-kop. U vindt de persoonlijke spullen nog in huis of op straat. Dit is met recht een spookstad!

San Vito Lo Capo

Steden, Stranden
San Vito Lo Capo

In de levendige badplaats San Vito Lo Capo zijn de stranden bijzonder mooi en de zee is smaragdgroen. Het wordt vaak genoemd als één van de mooiste stranden van Italië.

Vallei van de Tempels (Agrigento)

Bezienswaardigheden
Agrigento

De Vallei van de Tempels ligt net buiten Agrigento. De Vallei ligt onderaan de stad en is een overblijfsel van de bewoning in de 6e eeuw voor Christus.

Palermo

Steden
Palermo

Palermo is de hoofdstad en tevens grootste stad van Sicilië. Ervaar hier de authentieke sfeer in het prachtige oude centrum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Transferinformatie:
Bij aankomst op de luchthaven vind je aan de rechterkant een van de medewerkers met een bordje "Destination Touristic Services".

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro