Autorondreis
dagen

ZOMER LAST MINUTE! 🌞 15-daagse rondreis Finland; op weg naar de Poolcirkel incl. overtocht en hotels met ontbijt

Rondreis op weg naar de Poolcirkel
Mikkeli, Etelä-Savo, Finland bekijk op kaart
ZOMER LAST MINUTE! 🌞 Totale Finland beleving tijdens 15-daagse rondreis; op weg naar de Poolcirkel incl. overtocht en hotels met ontbijt

Laat je verrassen tijdens deze ontdekkingsreis door het veelzijdige Finland. Ervaar de rust, ruimte en pure natuur. Struin door het oude centrum van Helsinki, bezoek schilderachtige dorpjes en bezoek de eilanden archipel voor de Finse westkust. Onderweg geniet van je de lokale keuken, de Finse gastvrijheid en de zon die niet onder de horizon verdwijnt. In het comfort van je eigen auto rijd je naar Travemünde in het noorden van Duitsland voor de overtocht naar Finland. Na aankomst gaat je rondreis beginnen en ontdek je de prachtigste plekken in het zuiden, midden en oosten van Finland. Een totale Finland beleving die je niet snel zult vergeten!

Tijdelijk extra in prijs verlaagd!

Autorondreis
dagen

ZOMER LAST MINUTE! 🌞 15-daagse rondreis Finland; op weg naar de Poolcirkel incl. overtocht en hotels met ontbijt

Rondreis op weg naar de Poolcirkel
Mikkeli, Etelä-Savo, Finland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen op de heenweg aan boord van Finnlines in een binnenhut o.b.v. logies
  • 11 overnachtingen in verschillende hotels in Finland incl. dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Retourovertocht met Finnlines vanuit Travemünde (Duitsland) naar Helsinki (Finland)
  • Gratis auto mee aan boord (max. afmeting incl. eventuele dakbagage: H. 210cm x L. 600cm)
  • Gebruik van sauna/whirlpool aan boord van Finnlines
  • 1 overnachting op de terugweg aan boord van Finnlines in een binnenhut o.b.v. logies
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: vertrek vanaf Travemünde, Duitsland
De komende 2 nachten verblijf je aan boord van Finnlines

Je reist vandaag op eigen gelegenheid naar Travemünde in Duitsland. Als je op tijd bent kun je vandaag nog naar de nabij gelegen Hanzestad Lübeck. De sfeervolle binnenstad biedt diverse winkeltjes en een ruime keuze aan restaurants. In de avond zul je inschepen bij Finnlines. Je parkeert je auto op de aangewezen plek op de cruiseferry en kunt daarna een drankje nemen in de bar. Je reist gaat nu echt beginnen!

Dag 2: op zee

Vandaag kun je genieten van de prachtige vergezichten over de Oostzee. Aan boord kun je genieten van een goed boek in de lounge, ontspannen in de sauna of whirlpool of lekker aan de bar zitten met een drankje.

Dag 3: aankomst Helsinki, Finland - Mikkeli (ca. 230 km)
Je verblijft de komende nacht bij Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli in Mikkeli

's Morgens kom je aan in de haven van Helsinki. Je kunt er voor kiezen deze stad te gaan ontdekken, maar hiervoor heb je later tijdens deze reis nog meer tijd voor. Voor een tussenstop in het schilderachtige Porvoo, volg je eerst de zuidelijke kustroute. De rode pakhuizen aan de rivier geven een mooie impressie van deze oude Hanzestad. Daarna rijd je door naar Mikkeli voor je eerste overnachting.

Dag 4 en 5: Mikkeli - Vuokatti (ca. 345 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Break Sokos Hotel Vuokatti in Vuokatti

Vuokatti, gelegen in het hart van Finland, is een veelzijdige bestemming. Dit charmante dorp biedt een scala aan activiteiten, variërend van wandelen en fietsen tot vissen. Met zijn prachtige natuurlijke omgeving en schilderachtige meren is Vuokatti de perfecte plek voor avonturiers en natuurliefhebbers om te verkennen en te ontspannen. Na een dag vol avontuur kun je er ook voor kiezen om heerlijk te ontspannen in Katinkulta Spa. Geniet van verwarmde zwembaden, jacuzzi's, sauna's en wellnessbehandelingen voor ultieme ontspanning en verwennerij.

Dag 6, 7 en 8: Vuokatti - Rovaniemi (ca. 345 km)
Je verblijft de komende 3 nachten bij Santa Claus Holiday Village in Rovaniemi

Je rijdt vandaag naar Rovaniemi, een betoverende stad aan de poolcirkel. Tijdens de warmere maanden biedt deze stad een scala aan activiteiten en ervaringen. Ervaar de magie van de middernachtzon, een natuurverschijnsel waarbij de zon 's nachts niet ondergaat. Geniet van eindeloze dagen met helder daglicht, perfect voor avonturen in de natuur en lange zomerse avonden. Verken de prachtige natuurlijke omgeving van Rovaniemi door te wandelen, fietsen, kajakken of vissen. Met uitgestrekte bossen, heldere meren en kronkelende rivieren is er volop gelegenheid om te genieten van de rust en stilte van de Finse wildernis.

Je verblijft 3 nachten bij een werkelijk unieke locatie in Rovaniemi: Santa Claus Holiday Village. Niet alleen een winterparadijs, maar ook een geweldige bestemming om te bezoeken in de zomer. Gelegen aan de poolcirkel, biedt dit vakantiedorp een scala aan activiteiten en ervaringen voor bezoekers die het hele jaar door de magie van de Kerstman willen ervaren. In de zomer kun je genieten van de prachtige natuurlijke omgeving rondom het dorp. Verken de uitgestrekte bossen en meren, maak wandelingen door de ongerepte natuur en geniet van de lange dagen met helder daglicht. Het vakantiedorp zelf biedt ook tal van attracties en activiteiten. Bezoek de werkplaats van de Kerstman en ontmoet de vriendelijke rendieren. Maak een ritje op een rendierslee of geniet van een ontspannen wandeling door het dorp. Voor de avontuurlijke reizigers zijn er ook mogelijkheden voor spannende excursies zoals raften op de rivier, quadrijden door de bossen en wandeltochten naar afgelegen locaties. Kortom, Santa Claus Holiday Village is een ideale bestemming voor gezinnen en reizigers die op zoek zijn naar een unieke en magische ervaring, zelfs buiten het traditionele winterseizoen.

Dag 9 en 10: Rovaniemi - Kokkola (ca. 420 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Sokos Kaarle in Kokkola

Je verlaat het noorden en reist na het ontbijt langzaamaan richting het zuidwesten naar de Botnische Golf. Maak onderweg een stop in Oulu bij de Kauppahalli markthal en kies voor de lunch voor een lokale zalmsoep. Eind van de dag kom je aan in Kokkola. De plaats staat bekend om zijn historische architectuur en pittoreske haven. Verken de oude stad met zijn houten huizen en smalle straatjes en geniet van de ontspannen sfeer aan de waterkant.

Dag 11: Kokkola - Turku (ca. 435 km)
Je verblijft de komende nacht bij Solo Sokos Seurahuone in Turku

Vandaag verlaat je het idyllische plaatse Kokkola en reis je naar Turku. Maak onderweg een stop in de plaats Vaasa. Deze plaats staat bekend om zijn maritieme geschiedenis en heeft enkele interessante bezienswaardigheden, zoals het oude stadcentrum en de kilometers lange stranden (een mooie plek voor de lunch van vandaag). Iets verderop passeer je Rauma. Oud-Rauma staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en het lijkt wel op een groot openluchtmuseum met alle gekleurde houten huisjes en kronkelende straatjes.
Aangekomen in Turku kijk je je ogen uit. De Aura rivier stroomt dwars door de stad en biedt de beste manier om een deel van de stad te ontdekken. Slenter over de kilometerslange kade van het kasteel naar de kathedraal. Langs de oever tref je tal van musea, chique gebrouwen, maar ook levendige bars en restaurants. Hierom wordt Turku ook wel het 'Parijs van Finland' genoemd. De veerboot (Föri) vaart je gratis naar de overzijde. Een andere mogelijkheid is om het Archipel te ontdekken, de vele eilanden en rode vissershuisjes brengen een heerlijke zomerse sfeer met zich mee. In voor een bijzondere avond? Ga dan dineren op een van de rivierboten.

Dag 12: Turku - Helsinki (ca. 168 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Solo Sokos in Helsinki

Vandaag rijd je door naar Helsinki. Hier vind je een complete mix van culturele bezienswaardigheden als de ivoren domkerk, het Senaatplein, het Atheneummuseum van Finse kunst en de Uspenski kathedraal. Veel leuke en unieke (design) winkeltjes en tal van restaurantjes. De oude haven vormt het bruisende hart van de stad. De straatartiesten, de dagelijkse markt op het Kauppaturiplein en de Old Market Hall zijn dan ook must see's. Hier vind je heerlijke lokale specialiteiten in een sfeervolle setting.

Dag 14: vertrek uit Helsinki en overtocht
De komende nacht verblijf je aan boord van Finnlines

Na het ontbijt heb je in de ochtend nog tijd om souvenirs te scoren en een koffie te drinken op het terras. In de loop van de middag ga je aan boord van Finnlines voor de terugvaart naar Duitsland.

Dag 15: aankomst in Travemünde, Duitsland

Na aankomst in Travemünde rijd je met een koffer vol herinneringen terug naar huis. De Finse ontdekkingen zullen je nog lang bijblijven.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis op weg naar de Poolcirkel
Porrassalmenkatu 9,
Mikkeli, Finland
Kaart
Porrassalmenkatu 9, Mikkeli, Finland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een heerlijke reis op je eigen tempo! 15 dagen genieten van de rust, ruime en prachtige natuur. Je verblijft de heenreis (2 nachten) en terugreis (1 nacht) aan boord van Finnlines tijdens de overtocht van Duitsland naar Finland. Eenmaal aangekomen in Finland verblijf je 11 nachten in verschillende accommodaties met elke ochtend een heerlijk ontbijt. Haal het meeste uit je reis door op eigen tempo de verschillende mooie steden en natuurparken aan te doen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Deze reis is o.b.v. eigen vervoer
  • Je auto mag gratis mee aan boord (max. afmeting incl. eventuele dakbagage: H. 210cm x L. 600cm)
  • Tegen een meerprijs van € 90,00 per persoon is een buitenhut op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons service center.

Overtocht:
Vaartijden van de overtocht met Finnlines zijn altijd onder voorbehoud. Onderstaande tijden zijn lokale tijden (In Finland is het 1 uur later dan in Nederland en België. De overtocht duurt ongeveer 29 uur en het vertrek is dagelijks. In Travemünde kun je inchecken vanaf 21:00 uur tot 2 uur voor vertrek. In Helsinki kun je inchecken tussen 3,5 en 2 uur voor vertrek):

  • Heenreis: vertrek Travemünde 02.00 uur (op zaterdag 02.30 uur), aankomst Helsinki (+1 dag) 10.00 uur.
  • Terugreis: vertrek Helsinki 15.00 uur, aankomst Travemünde (+ 1 dag) 21.00 uur
Inchecken

Vanaf 21:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro