Verre reizen
Fly & Drive
15 dagen
Incl. ontbijt

Pura Vida! Onvergetelijk 16-daags avontuur in Costa Rica incl. vlucht, huurauto, transfers, ontbijt en extra's

Fly & drive Costa Rica
San José, San José, Costa Rica bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
2529,-
totaal: 5090,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 15 dagen en voor 8 aankomstdagen beschikbaar!
Ultiem Costa Ricaans avontuur tijdens een 16-daagse fly & drive incl. vlucht, huurauto, transfers, ontbijt en extra's

Pura Vida! Beleef de ultieme Costa Ricaanse avontuur tijdens een 15-daagse fly & drive reis, die je meeneemt door enkele van de meest adembenemende en diverse landschappen van het land. Je avontuur begint in de bruisende hoofdstad San José, waar je kunt kennismaken met de rijke cultuur en geschiedenis van Costa Rica voordat je de weg op gaat. Vanuit San José ga je naar Tortuguero, een betoverend gebied dat bekend staat om zijn prachtige kanalen en weelderige regenwouden. Hier kun je genieten van boottochten door kronkelende waterwegen en de kans krijgen om bedreigde zeeschildpadden te zien nestelen op afgelegen stranden. Vervolg je reis naar Sarapiqui, waar je kunt wandelen door weelderige regenwouden. La Fortuna is de thuisbasis van de indrukwekkende Arenal-vulkaan. Hier kun je ontspannen in natuurlijke warmwaterbronnen en paardrijden. In Rincón de la Vieja kun je genieten van een adembenemende canopy tour en ontspannen in thermale modderbaden te midden van een prachtig vulkanisch landschap. Sámara is het idyllische kustplaatsje met witte zandstranden waar je kunt ontspannen, zwemmen en genieten van de relaxte sfeer. Tot slot bereik je Manuel Antonio, een van de meest geliefde nationale parken van Costa Rica, waar je kunt wandelen door weelderige regenwouden, luieren op ongerepte stranden en de kans krijgen om wilde dieren zoals apen, luiaards en toekans te zien in hun natuurlijke habitat. Deze reis door Costa Rica belooft een onvergetelijk avontuur te worden dat je voor altijd zult koesteren.

Verre reizen
Fly & Drive
15 dagen
Incl. ontbijt

Pura Vida! Onvergetelijk 16-daags avontuur in Costa Rica incl. vlucht, huurauto, transfers, ontbijt en extra's

Fly & drive Costa Rica
San José, San José, Costa Rica bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 14 overnachtingen in diverse accommodaties
  • Retourvlucht naar Costa Rica vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – accommodatie (dag 1 & 15)
  • 11 dagen huurauto (dag 4 t/m 15) incl. full cover verzekering (Suzuki Vitara of gelijkwaardig)
  • Inclusief transfer (dag 2 en 3)
  • Dagelijks goed ontbijt
  • 3 x lunch (dag 2 t/m 4)
  • 2 x diner (dag 2 en 3)
  • Inclusief entree Tortuguero National Park
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: aankomst San José
Je verblijft de komende nacht bij Hotel Presidente (of gelijkwaardig) in San José

Vandaag kom je aan op de internationale luchthaven van San José, de hoofdstad van Costa Rica. Een transfer zal je naar het eerste hotel van je reis in San José brengen. San José is het politieke en economische hart van het land. Vanwege de ligging met een hoogte van 1200 meter boven zeeniveau heeft een heerlijk klimaat; het gemiddelde temperatuur ligt rond de 25°C. De stad werd pas belangrijk na de onafhankelijkheid van Costa Rica in 1821. Hierdoor zul je geen koloniale gebouwen in het centrum vinden. De charme van San José komt door de vrolijke sfeer die er hangt waar je op straat van kunt genieten: de straatmuzikanten, de bomen bloeiend in alle kleuren van de regenboog tijdens het zomerseizoen en de verfrissende parken die als een oase van rust zijn in de bruisende stad.
Je hotel bevindt zich middenin San José. Een ideale locatie dus om de directe omgeving te verkennen (indien je hiervoor nog voldoende tijd hebt). Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de 'Central Market', waar je de echte Costa Ricaanse cultuur kunt ervaren. Een plek die je niet over mag slaan is Lolo Mora's (open van maandag t/m zaterdag). Hier hebben ze het lekkerste ijs! Het is maar 1 smaak, welke ze al meer dan 100 jaar produceren. De levendige wijk Barrio Escalante is perfect om te dineren.

Dag 2: San José - Tortuguero (ca. 120 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Laguna Lodge (of gelijkwaardig) in Tortuguero

Vandaag wordt je met de transfer richting de oostkust naar Tortuguero gebracht. Onderweg zul je ontbijten. Sommigen noemen Nationaal Park Tortuguero de ‘Costa Ricaanse Amazone’, vanwege de overvloed aan rivieren, lagunes en moerassen omgeven door een uitgestrekt, groenblijvend oerwoud. Tortuguero ligt in het noordoosten van Costa Rica. Het is dan ook alleen maar bereikbaar per boot (of vliegtuig). Boten vertrekken van een dok dat wordt bereikt na een slingerende weg door grote bananenplantages. Ondanks een vrij lange en soms vermoeiende rit, maakt Tortuguero deel uit van de meest populaire plekken voor toeristen die Costa Rica bezoeken. Het heeft bekendheid verworven als een van de belangrijkste broedplaatsen ter wereld voor de gigantische groene zeeschildpadden. Tortuguero is een van de beste plekken in Costa Rica voor het observeren van dieren in het wild. Tijdens het broedseizoen van de groene zeeschildpad, dat loopt tussen juli en oktober, is het mogelijk om een nachtelijke excursie te boeken waarbij je het nestelen van de vrouwtjes ziet. Tortuguero is het enige dorp in de wijdverspreide omgeving. Het heeft ongeveer 1200 inwoners, waarvan de meeste Afro-Caribisch zijn van herkomst. Verken het kleine stadje Tortuguero, leer de cultuur kennen, maak een praatje met de lokale bevolking en probeer het lokale eten voor de volledige ervaring!

Dag 3: Tortuguero

Vandaag breng je een bezoek aan Tortuguero National Park (entree en boottocht inclusief je reis).
(vergeet niet een kopie van je paspoort mee te brengen bij dit bezoek).
In de ochtend wordt er met een open boot onder begeleiding van een Engelstalige gids gevaren door de kanalen van Tortuguero National Park. Je ziet hier apen, kaaimannen, luiaards en verschillende soorten vogels. Altijd een schitterend moment om door de Amazone van Costa Rica te varen. Ook de Cerro Tortuguero (Tortuguero-heuvel) is absoluut een bezoek waard. Dit kun je in de middag op eigen gelegenheid doen. Je wandelt ongeveer 1,5 uur door het park van de inactieve vulkaan die ongeveer 1,8 miljard jaar geleden werd gevormd. Daarna word je beloond met een geweldig uitzicht over de wateren van Tortuguero.

Dag 4: Tortuguero - Sarapiquí (ca. 103 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Ara Ambigua (of gelijkwaardig) in Sarapiquí

Je kunt nog even rustig opstarten vandaag. Na het ontbijt vertrek je richting Sarapiquí. Onderweg maak je om 13.30 een stop bij Restaurant Rio Blanca in Guapiles, waar je je huurauto (Suzuki Vitara of gelijkwaardig) kunt ophalen. Je vervolgt je reis naar Sarapiquí op eigen gelegenheid.

Dag 5: Sarapiquí

​Puerto Viejo betekent: ‘oude haven’ en de naam doet denken aan de dagen dat de rivier Sarapiquí een belangrijke transportroute was voor mensen en koopwaar naar de Caribische Zee en zelfs Europa. De rivier heeft die functie verloren en de inwoners van Puerto Viejo vinden werk op de uitgebreide ananas, bakbanaan en banaan plantages in de regio. Natuur natuurbehoud en toerisme zijn hier begonnen met de oprichting van een aantal biologische stations die wetenschappers van over de hele wereld aantrekken. Hier onderzoeken ze de overvloedige tropische regenwouden.
Sarapiquí trekt vogelliefhebbers van over de hele wereld aan vanwege de uitzonderlijke soortenrijkdom. Het is een van de weinige plaatsen waar de prachtige grote Groene Ara kan worden waargenomen in Costa Rica. Boek een vogeltocht om het meeste uit je wandeling te halen! Een goede optie is ook om het nabijgelegen Tirimbina-regenwoud te bezoeken. Het is een biologisch onderzoeksstation met uitstekende biologen beschikbaar om je door het primaire en secundaire bos te begeleiden. Zij organiseren ook een zeer interessante en vermakelijke chocoladetour. Biologisch station La Selva is trouwens ook een plek waar een uitstekende bioloog je meeneemt op een fascinerende tocht door de jungle.
Voor wie meer spanning zoekt is raften op deze rivier een uitstekende keus!
Breng ook eens een bezoek aan een lokale biologische boerderij en leer meer over de verschillende soorten fruit, groenten en wortels die worden geteeld in Costa Rica. Je proeft ongetwijfeld de lekkerste ananas van je leven!"

Dag 6: Sarapiquí - La Fortuna (ca. 73 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Hotel Campos Arenal (of gelijkwaardig) in La Fortuna

Tijd om Sarapiquí te verlaten en richting La Fortuna te rijden. Dit is een bekend toeristisch centrum gelegen in de noordelijke laaglanden, in de schaduw van de beroemdste vulkaan van Costa Rica: El Arenal. Het dorp won veel populariteit tijdens de periode van extreme activiteit van de vulkaan (1968-2010). Ook al is de reus nu inactief, door de omliggende natuurlijke attracties is La Fortuna nog steeds een van de meest bezochte plaatsen in Costa Rica.

Vanuit je accommodatie heb je prachtig zicht op de El Arenal vulkaan!

Dag 7: La Fortuna

Vandaag heb je de hele dag om La Fortuna en omgeving te ontdekken. Je kunt het Nationaal Park Arenal bezoeken. Dit park is geopend van 08.00 uur tot 16.00 uur en biedt een aantal wandelroutes aan met een geweldig uitzicht over de vulkaan en het Arenal-meer. De toegangskaarten kun je direct bij de kassa kopen. Of maak een wandeltocht over de hangende bruggen. Deze bruggen maken het mogelijk om het regenwoud op verschillende niveaus te ervaren; van de grond tot het bladerdak. Ook kun je een bezoek brengen aan een van de warmwaterbronnen rond de vulkaan en genieten van een paar uurtjes ontspanning. Meer avontuur? Ga op zoek naar de prachtige 70 meter hoge La Fortuna-waterval. Om hier te komen zul je wel een pad van ongeveer 530 treden moeten passeren. Eenmaal aan de voet van de waterval kun je een verfrissende duik nemen in het heldere water van de Fortuna-rivier. Ook een leuke optie is om een koffie- en chocoladetour te doen. Je kunt het hele productieproces observeren en uiteraard het resultaat te proeven.

Dag 8: La Fortuna - Rincón de la Vieja (ca. 140 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Rinconcito Lodge (of gelijkwaardig) in Rincón de la Vieja

Je gaat vandaag naar het noordelijke deel van Costa Rica, Rincó de la Vieja, wat deel uitmaakt van de bergketen van Guanacaste. Het is een actieve vulkaan die van tijd tot tijd een uitbarsting heeft. De belangrijkste toegang tot het gebied is via de stad Liberia en de dorpen Curubandé en Cañas Dulces. De natuur binnen dit gebied staat in schril contrast met de regen- en nevelwouden aan de Atlantische kant van Costa Rica en de Stille Zuidzee. Hier domineert het tropische droge bos waar bomen hun bladeren laten vallen in de hete zomer en een savanneachtige vegetatie overheerst. Het is een heel ander ecosysteem.

Dag 9: Rincón de la Vieja

Tijd om activiteiten in de omgeving te ontdekken! De belangrijkste attractie in de omgeving is het Nationaal Park. Je geniet hier van de adembenemende schoonheid van tropisch droog bos gecombineerd met vulkanische activiteit in de vorm van kokende modderpotten en minivulkanen. Twee rangerstations, Las Pailas en Santa María, bieden uitgebreide routes voor wandelaars, maar ook een pad rond de vulkanische activiteit die geschikt is voor alle bezoekers. Het park is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 8.00-15.00 uur. De La Leona Waterval is ook absoluut een bezoek waard als je in de buurt bent. Het is een kleine blauwe waterval diep verborgen in de canyons en grotten van een prachtige blauwe rivier. Een gids kan je rondleiden door de canyons naar de waterval toe. Ook een niet te missen activiteit in Costa Rica is een canopy-tour! Hierbij ontdek je de weelderige jungle van Costa Rica vanuit een nieuw perspectief. Zweef hoog boven de boomtoppen en geniet van adembenemende uitzichten op de weelderige vegetatie en kronkelende rivieren. Voel de opwinding terwijl je door de lucht zoeft langs ziplines en hangbruggen, omgeven door de geluiden van de wildernis. Dit belooft een onvergetelijk avontuur te worden!

Dag 10: Rincón de la Vieja - Sámara (ca. 136 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Locanda (of gelijkwaardig) in Sámara

Vandaag rijd je naar de westkust van Costa Rica en overnacht je in Sámara. Sámara is een klein vissersdorpje aan de kust Schiereiland Nicoya in de provincie Guanacaste. Het ligt tegenover een rustige baai met uitgestrekte witte zandstranden en ondiepe wateren. De lokale bevolking van Playa Samara en omgeving leven van de visserij en landbouw. Het is gebruikelijk om een ‘sabanero’ (cowboy) te zien terwijl hij op zijn paard rijdt en het vee verzorgd op de hete weilanden of een visser die met zijn boot vol vers gevangen vis aan de kust arriveert. Het laatste decennia heeft het toerisme zich aanzienlijk ontwikkeld, maar Sámara handhaaft nog steeds haar standpunt; authentiek en rustig. De talrijke restaurants aan het strand bieden de bezoekers indrukwekkende zonsondergangen vanaf hun tafel, die bijdragen aan Sámara als droombestemming.

Dag 11: Sámara

De tijd aan jezelf vandaag! Eindelijk dat boek lezen wat je al heel lang hebt liggen? Zoek een plekje op een van de prachtige stranden in Sámara en het ontspannen kan beginnen. Liever actief vandaag? Kies dan voor een activiteit als surfen, paddleboarden, snorkelen, kajakken door de mangroven op Rio Oro of ga met een zeekajak naar Isla Chora, gelegen tegenover het strand.
Ook heb je de mogelijkheid om een dolfijnentour te boeken en een glimp van deze geweldige dieren op te vangen. Van juli tot oktober heb je misschien zelfs het geluk een bultrug tegen te komen. In het regenseizoen worden er excursies georganiseerd vanuit Sámara naar Playa Camaronal (mei-november) of Ostional (augustus-december) waar de Olive Ridgley-schildpadden aan land komen om hun eieren te leggen in het warme zand.

Dag 12: Sámara - Manuel Antonio (Quepos) (ca. 279 km)
Je verblijft de komende 2 nachten bij Hotel Noaz (of gelijkwaardig) in Manuel Antonio

Een lange rit voor de boeg vandaag. Maar wel een mooie! Je rijdt langs de Costanera, de oostelijke kustlijn richting het zuiden. Onderweg kom je allerlei lokale restaurants en soda´s tegen waar je heerlijk en voor een goede prijs kunt eten. Je verblijft de komende nachten in Manuel Antonio, gelegen aan de Centrale Pacifische kust. Het behoort bij de nabijgelegen stad Quepos, welke via een spectaculaire, 7 kilometer lange weg te bereiken is. De regio was oorspronkelijk een centrum van de bananenexport. Echter, deze industrie stortte in als gevolg van een ziekte die de bananenplanten heeft aangetast. Na de creatie van Nationaal Park Manuel Antonio in 1972 begon de toeristische activiteit te groeien. Het beroemde Nationale Park herbergt een grote verscheidenheid aan dieren in het wild, zoals apen, luiaards en neusbeertjes, welke vrij gemakkelijk zijn te spotten.

Dag 13: Manuel Antonio (Quepos)

Het Nationaal Park is uiteraard een hoofdattractie. Het is de moeite waard om met een natuurgids op zoek te gaan naar de overvloedige fauna in het park. Het park is op dinsdag gesloten. Een andere populaire activiteit is de catamarantocht bij zonsondergang, die vertrekt vanuit de haven van Quepos. Raften op de Naranjo rivier of Savegre rivier is een spectaculaire ervaring. Prachtige vissen en koraal zien? Breng dan een bezoek aan het verborgen strand Biesanz. Maar ook een chocoladetour, canopy-tour en paardrijtocht zijn mogelijk in de omgeving van Manuel Antonio en Quepos. Of boek een Wildlife Sanctuary-tour bij Kids Saving the Rainforest. De organisatie werd in 1999 opgericht door twee 9-jarige meisjes. De missie is het beschermen van de gevarieerde flora en fauna aan de Pacifische kust van Costa Rica met de natuurbehoudsprojecten, waaronder het eigen natuurreddingscentrum, waar ze gewonde, zieke en weesdieren redden, rehabiliteren en weer vrijlaten in het wild. Dieren die nooit kunnen worden vrijgelaten omdat ze in gevangenschap zijn grootgebracht (omdat illegale huisdieren voor hun voedsel afhankelijk zijn geworden van mensen), of permanent gewond of gehandicapt zijn, worden verzorgd in het eigen natuurreservaat.

Dag 14: Manuel Antonio (Quepos) - Alajuela (ca. 152 km)
Je verblijft de komende nacht bij Trapp Family Alajuela Country Inn (of gelijkwaardig) in Alajuela

Je rijdt vandaag weer terug het binnenland van Costa Rica in (eerste deel nog via de kust). Je eindbestemming vandaag is ​Alajuela of ‘de stad van de mango’s’, zoals het lokaal bekend is dankzij de prachtige mangobomen die op het centrale plein verrijzen. Rond de stad bestaat de belangrijkste agrarische activiteit uit koffie, suikerteelt, aardbeien en sierplanten. Je kunt er voor kiezen om de Poás-vulkaan te bezoeken, een actieve vulkaan met een van de grootste kraters ter wereld. De vulkaan ligt in het nationale park dat naar deze vulkaan is vernoemd. Vooraf tickets reserveren is aan te raden. Ook de La Paz Watervaltuinen is een geweldige aanrader! Er zijn vijf grote spectaculaire watervallen en in het park is er een dierenasiel, een vlindertuin en een kolibrie tuin! Ben je een koffieliefhebber? Leer meer over koffie, de oorsprong ervan, het brandproces en de brouwmethoden tijdens een rondleiding door de Doka-koffieplantage!.

Dag 15: vertrekdag

Helaas komt er dan toch echt een eind aan deze prachtige reis. Je huurauto dien je uiterlijk 13.30 uur inleveren bij het hotel waar je bent verbleven. Je wordt door de transfer opgehaald die je naar het vliegveld van San José brengt voor je terugvlucht. Je kunt terugkijken op een onvergetelijk avontuur!

Dag 16: terugkomst

Door het tijdsverschil en de duur van de vlucht zul je op de 16e dag aankomen in Nederland, België of Duitsland.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Costa Rica
Alajuela Province, Río Segundo,
San José, Costa Rica
Kaart
Alajuela Province, Río Segundo, San José, Costa Rica
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van een onvergetelijk avontuur in Costa Rica. Je verblijft op verschillende plekken in fijne accommodaties met dagelijks ontbijt. Geniet van de natuur, overstekende luiaards, prachtige stranden en de hartelijke bevolking. Dit wordt een reis om nooit te vergeten!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Geef je paspoortnummers en eventuele allergieën/dieetwensen door via het veld 'opmerkingen' in het boekingsproces.
  • Het is verstandig om een kopie van je paspoort mee te nemen (deze heb je nodig bij de toegang tot Tortuguero National Park).
  • Voor het reserveren van overige nationale parken kun je dit vooraf online doen via deze link.

Autohuur

Huurauto
De auto die gehuurd wordt, is een Suzuki Vitara (of vergelijkbaar) inclusief Wi-Fi hotspot en is voorzien van een full cover verzekering. De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Bij nalatigheid, zoals het rijden onder invloed van drank en/of drugs dekt de verzekering niets! Ook de auto parkeren bij zee met eb en dan weg willen rijden en vast komen te zitten als het vloed wordt, wordt ook gezien als nalatigheid.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren i.v.m. een borg van ca. $100. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan.

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro