Cruises
dagen

21-, 22- of 23-daagse reis: Barcelona - Brazilië incl. cruise o.b.v. volpension of all-inclusive, vlucht en hotel in Rio!

Costa Favolosa - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
CRUISE MANIA ACTIE! 🔥Beleef een onvergetelijke 21-, 22- of 23-daagse reis van Barcelona naar Rio de Janeiro incl. cruise o.b.v. volpension of all-inclusive, vlucht en hotel in Rio de Janeiro

Verheug je op een fantastische cruise met de Costa Favolosa die je van Barcelona all the way naar Rio de Janeiro zal brengen! Tijdens je cruise legt het schip aan op fantastische plekken waar je op je gemak de omgeving kunt gaan verkennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lissabon. Op het zonnige Lanzarote kun je gaan genieten van prachtige unieke stranden en wonderlijk natuurschoon om vervolgens in Recife Brazilië cultuur te gaan snuiven. Je cruise eindigt in Rio de Janeiro waar je als klap op de vuurpijl nog een aantal nachten in een hotel zal doorbrengen! Aan boord van de Costa Favolosa hoef je je tijdens de dagen op zee geen moment te vervelen. In een sprookjesachtige omgeving kun je volledig tot rust komen in bijvoorbeeld de spa en daarna afsluiten met een goed glas wijn. Elke avond wachten nieuwe spectaculaire shows op je in het theater om daarna moe maar voldaan je bed in te duiken.

Let op! Beperkte beschikbaarheid!

Cruises
dagen

21-, 22- of 23-daagse reis: Barcelona - Brazilië incl. cruise o.b.v. volpension of all-inclusive, vlucht en hotel in Rio!

Costa Favolosa - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 17 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • 2, 3 of 4 nachten in een hotel in Rio de Janeiro o.b.v. logies
  • Enkele vlucht naar Barcelona vanaf Amsterdam of Düsseldorf
  • Enkele vlucht naar Amsterdam of Düsseldorf vanaf Rio de Janeiro International Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner
  • Ook te boeken inclusief het 'My Drinks' drankenpakket; onbeperkt wijn, bier, koffie, thee, cappuccino, frisdrank, sappen en selecteerde likeuren en cocktails
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden
  • Inclusief Hotel Service Charge
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst Barcelona, Spanje
Het schip vertrekt om 13:00 uit Barcelona
Welkom in Barcelona en aan boord van de Costa Favolosa! Vandaag is het zo ver en gaat je cruise na een tijd van voorpret eindelijk écht beginnen.

Dag 2: op zee
Om op al die mooie bestemmingen te komen breng je natuurlijk ook wat dagen op zee door, is dat erg? Nee natuurlijk niet! Op het schip is namelijk ontzettend veel te doen. Begin je dag rustig met een lekker ontbijt en wandel daarna wat rond. Zo leer je het schip vast een beetje kennen en kun je bedenken wat je allemaal gaat doen aan boord.

Dag 3: Gibraltar, Brits overzees gebied
Om 07:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 13:00 uur

Gibraltar is een van de beroemdste plaatsen ter wereld, verbonden aan talloze legendes. Hier eindigde de Middellandse Zee en daarmee de wereld, maar gelukkig weten we vandaag dat dat niet het geval is. Breng een bezoek aan de 426 meter hoge Rots van Gibraltar met de kabelbaan en bekijk in het natuurpark de enige kolonie wilde apen in Europa. In de rost van Gibraltar zijn er meer dan honderdvijftig druipsteengrotten gevormd, waarvan ‘St. Michaels Cave’ de bekendste is. Rondom de Gibraltar komen veel dolfijnen en walvissen voor. Maak een boottocht en wie weet spot jij wel een dolfijn of walvis!

Dag 4: Lissabon, Portugal
Het schip komt om 08:00 uur aan en vertrekt weer om 15:00 uur

Lissabon heeft een prachtig centrum en enkele zandstranden waar je kunt genieten op de warme zomerdagen. In het centrum vind je schilderachtige, bochtige en smalle straatjes, maar ook een breed aanbod aan winkelstraten, bezienswaardigheden, pleinen en fonteinen. Door alle prachtige gebouwen in het centrum krijg je het gevoel alsof je in een openluchtmuseum loopt. De oudste wijk van Lissabon is Alfama, dat is gelegen aan de voet van het kasteel: Castelo de São Jorge. Denk bij deze wijk aan poorten, trappen, kleurige gevels met bont, straatjes met hangend wasgoed en vele bloempotten, waar in de middag een geur van verse knoflook en gebakken vis je tegemoet komt. Maak ook een ritje met tram 28 door de stad. De reden is simpel; hij laat je het mooiste van de stad in Portugal zien. En, ook nog eens op een goedkope manier.

Dag 5: op zee
Beproef vandaag je geluk in het gezellige casino aan boord! Speel blackjack of word duizelig van het roulettewiel...daarna geniet je in de loungebar van de perfecte cocktail die met liefde voor je is klaargemaakt.

Dag 6: Arrecife, Lanzarote
om 09:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 19:00 uur

Overvolle stranden en drukte? Niet in Arrecife! Lanzarote is in principe een rustig eiland met een ruig en authentiek landschap. Arrecife is de sfeervolle hoofdplaats van het eiland. Het heeft een gezellig en mooi centrum én een bijzondere boulevard met heel veel palmbomen! De Cueva de los Verdes is een indrukwekkend grottenstelsel op Lanzarote, gevormd door vulkanische activiteit. Bezoekers kunnen ondergronds wandelen en genieten van de natuurlijke concerthal met uitstekende akoestiek. De combinatie van verlichting, reflecterend water en grillige lava rotsen maakt de grotten tot een prachtig schouwspel. El Golfo is een pittoresk dorpje met witte huisjes tegen zwarte rotsen, met uitzicht op de zee. Hoewel het dorp zelf weinig biedt, is het adembenemende uitzicht de moeite waard. In de buurt ligt het groene meer, Lago Verde, dat zijn intense kleur dankt aan algen die in ondergronds zeewater leven. Een must-visit op Lanzarote is nationaal park Timanfaya, ontstaan ​​uit een enorme vulkaanuitbarsting in de 18e eeuw. Het park biedt een surrealistisch landschap van opgedroogde lava en vulkanische activiteit. Bezoekers kunnen een bustocht maken door het park en de unieke schoonheid van Timanfaya ervaren. Het dragen van bergschoenen wordt aanbevolen voor dit avontuur.

Dag 7 en 8: op zee
Om op je volgende bestemming te komen breng je een paar dagen op zee door. Pak deze dagen om lekker te luieren op het dek en uit te slapen.

Dag 9: St. Vincent/Mindelo, Kaapverdië
om 09:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 19:00 uur

Bij aankomst in de haven van Mindelo word je begroet door de opwindende mix van muziek, geuren en vriendelijke mensen die de stad kenmerkt. Mindelo staat bekend om zijn levendige muziekscene, met traditionele Kaapverdische muziek die door de straten klinkt. Verken de smalle straatjes en ontdek gezellige bars en restaurants waar lokale muzikanten optreden, waardoor je jezelf onderdompelt in de betoverende ritmes van de eilanden. Breng een bezoek aan de lokale markten, waar kleurrijke kraampjes een overvloed aan verse vis, exotisch fruit en handgemaakte ambachten aanbieden. Proef van de lokale lekkernijen en maak kennis met de gastvrije bevolking die met trots hun cultuur en tradities deelt. Vergeet niet om de prachtige stranden van St. Vincent te verkennen, waar het kristalheldere water uitnodigt tot verfrissende duiken en ontspannen momenten onder de stralende zon. Of maak een excursie naar de nabijgelegen eilanden om te snorkelen in kleurrijke koraalriffen en te genieten van de ongerepte schoonheid van de natuur.

Dag 10 t/m 13: op zee
Brazilië ligt natuurlijk niet direct om de hoek en je zult nu een aantal dagen op zee doorbrengen om op deze droomplek te komen! Neem deze dagen de tijd om lekker uit te slapen. Zoek een lekker plekje op en begin eindelijk aan dat ene boek dat je al zo lang wil lezen! Na al dat heerlijke eten aan boord wil je misschien even sporten. Wist je al dat er een hardloopbaan met een adembenemend uitzicht op zee aanwezig is! Liever aan de apparaten hangen? Ook dat kan. De fitnessruimte met nieuwste apparatuur wacht met een prachtig uitzicht op je.

Dag 14: Recife, Brazilië
Het schip komt aan om 7:00 uur en vertrekt weer om 13:00 uur

Welkom in Brazilië! Het land met een passie voor voetbal, kleuren en muziek! Maar helaas ook een land van sloppenwijken waar het zo geliefde voetbal vaak de enige uitweg is...Vandaag maak je kennis met de betoverende stad Recife. Het is een stad met een groot levendig cultureel centrum dat bol staat van de geschiedenis. De stad staat bekend om de waterwegen en kanalen en daarom ook wel de bijnaam "Venetië van Brazilië" heeft gekregen. Bezoek de historische wijk Recife Antigo dat aan de oever van de Capibaribe-rivier ligt. Hier staan prachtige gerestaureerde koloniale gebouwen, musea en kunstgaleries. Let ook vooral goed op de mooie straatkunst! Wil je nog even lekker ontspannen op het strand? Ga dan naar Boa Viagem. Geniet van de warme zeebries, azuurblauw water en goudkleurig zand. Doordat de koraalriffen natuurlijke zwembaden vormen is zwemmen hier een unieke ervaring. Let wel goed op waar je gaat zwemmen want er staan hier sterke stromingen!

Dag 15: Salvador Bahia, Brazilië
Om 14:00 uur komt het schip aan en vertrekt weer om 23:00 uur

Vandaag legt het schip aan bij een van de mooiste steden van Brazilië! De stad heeft een diepgaande band met zijn Afrikaanse erfgoed dat je dan ook overal terug zal vinden in bijvoorbeeld de muziek, culinaire tradities en kleurrijke architectuur. Het historische centrum staat met de geplaveide straten, felgekleurde huizen en prachtige barokke architectuur op de UNESCO werelderfgoedlijst. Hier komen de Afro-Braziliaanse invloeden tot leven in de vorm van Capoeira-demonstraties, candomblé-rituelen en gezellige markten. Muziek speelt een grote rol in de stad en overal waar je komt voel je de ritmes van de Samba en Reggae. Salvador Bahia is een heerlijke plek waar het verleden en heden naast elkaar bestaan en waar de levensvreugde op elke straathoek en met elke danspas gevierd wordt!

Dag 16: Ilhéus, Brazilië
Het schip komt aan om 8:00 uur en vertrekt weer om 16:00 uur

Ilhéus is een bestemming dat bekend staat om de prachtige natuur, historische charme en...cacao! De cacaoplantages hebben Ilhéus beroemd gemaakt als een belangrijk centrum voor de cacaoproductie in het verleden. De cacaoboom heeft de stad gevormd en is nog steeds een deel van de identiteit van Ilhéus. Een van de populairste plekken om te ontspannen en te genieten van de zon en het kristalheldere water is het prachtige strand van Praia dos Milionários.

Dag 17: op zee
Na inspanning komt... juist! Ontspanning. Boek een heerlijke behandeling in de spa of fris je kapsel op in de kapsalon om s' avonds fris en fruitig aan te schuiven bij het diner of in het theater voor een leuke comedy show.

Dag 18 en 19: Rio de Janeiro, Brazilië
Om 7:00 uur kom je aan in Rio de Janeiro

De eindbestemming van de Costa Favolosa is vandaag bereikt! Je checkt uit op het schip en reist op eigen gelegenheid naar je hotel. De komende dagen breng je door in de stad die al zo veel harten heeft weten te veroveren. Het iconische beeld van Christus de Verlosser op de top van de Corcovado-berg verwelkomt bezoekers met open armen! Met de kabelbaan bezoek je de top van de eveneens iconische "Suikerbroodberg". Je wordt hier beloond met een vergezicht van de regenwouden tot aan de glinsterende stranden. Nu we het toch over de stranden hebben...Sportievelingen joggen langs de vloedlijn van het wereldberoemde stranden Copacabana en Ipanema en genieten van de levendige sfeer en de zon. De straten langs het strand staan bol van muziek en kunst, en de beachbars serveren verfrissende caipirinha's die perfect passen bij de ontspannen sfeer. Rio de Janeiro is in het bezit van het grootste stadsbos ter wereld. Parque Nacional Tijcuca is ongeveer 3300 hectare groot en bestaat uit zeer bedreigd regenwoud. Bezoek in Rio een van de oudste kloosters van Brazilië: de Convento de Santo António. Het heeft een prachtige ligging en dito interieur. Op het verhoogde voorplein vind je een prachtig koor dat is versierd met indrukwekkend houtsnijwerk. Vanaf de kerk heb je een waanzinnig uitzicht over de stad! In de wijk Lapa ligt het opvallende aquaduct Acros de Lapa dat een van de weinige overblijfselen van het Portugese tijdperk in de stad is. In een ver verleden vervoerde het aquaduct het water van de Rio Carioca naar de stad, tegenwoordig kun je er met de tram van Rio naar Santa Teresa overheen.

Dag 20: naar het vliegveld
Hopelijk heb je vooral de mooie kanten van Rio ontdekt en kun je met een warm gevoel aan Brazilië terugdenken! Tijdens je cruise heb je mooie bestemmingen bezocht en prachtige herinneringen gemaakt. Vandaag reis je op eigen gelegenheid naar de luchthaven en vlieg je terug naar huis. Daarmee komt je reis helaas ten einde.

Dag 21: home sweet home
Nu is dan toch écht afgelopen...Vandaag kom je weer thuis na een bijzondere reis en kan het grote nagenieten beginnen.

Let op:
Bovenstaande reis is o.b.v. van 21 dagen inclusief 2 overnachtingen in Rio de Janeiro na afloop van de cruise.
- Als je kiest voor een 22-daagse reis verblijf je 3 nachten in Rio de Janeiro.
- Als je kiest voor een 23-daagse reis verblijf je 4 nachten in Rio de Janeiro.

Om een goede indruk te krijgen van de Costa Favolosa, bekijk je de video hieronder:

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Favolosa - afvaart Barcelona
Moll Adossat, 1, Palacruceros- Terminal D, E,
Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
Kaart
Moll Adossat, 1, Palacruceros- Terminal D, E, Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Costa Favolosa is sinds 2011 varend voor Costa Cruises. Het biedt plaats voor zo’n 3.800 passagiers. De Costa Favolosa heeft haar naam te danken aan het Italiaanse ‘fabuleus’ en haar inrichting is dan ook als in een sprookje en gotische stijl. Er zijn een aantal restaurants die zijn inbegrepen in de prijs, maar je kunt ook tegen een toeslag dineren in een specialiteiten restaurant, Club Favolosa. Met 4 zwembaden en 5 whirlpools kun je je vermaken op het dek, maar er is ook een 4D bioscoop, grote Spa en in de avonduren zijn er shows in het Teatro Hortensia. Liever meezingen in pianobar Camelot? Dit kan tot in de late uurtjes!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Wellnessfaciliteiten
  • Lounge
  • Disco / Nightclub
  • Casino
  • Live entertainment
  • Sportveld
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Bubbelbad
  • Kidsclub
  • Bar
  • Specialiteiten restaurant
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Minibar
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Deze reis is exclusief:

  • Transfers
  • Ruimbagage
  • Stoelreservering in het vliegtuig

Let op:

  • De terugvlucht is met een overstap.
  • De laatste nacht zul je in het vliegtuig doorbrengen.
  • Een 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden!
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten. Een paspoort is een pré, alleen als je binnen de EU blijft kan je eventueel ook met ID kaart reizen, maar wordt sterk afgeraden i.v.m. langere wachttijden tijdens de inscheping.
  • Er wordt sterk aangeraden om in het bezit te zijn van een geldige creditcard, welke geschikt is voor internationale transacties. Indien je geen creditcard hebt, informeer dan bij ons service center.
  • Het is niet mogelijk om aan boord met een pinpas te betalen en in sommige gevallen is cash geld ook niet altijd mogelijk.
  • 1-persoons-, 3-persoons- en 4-persoonshutten zijn op aanvraag (neem hiervoor contact op met ons service center).
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren, deze zijn 2-3 dagen voor vertrek beschikbaar in MyCosta.

Let op!
Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op deze pagina.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro