Rondreizen
10 dagen
Incl. ontbijt

Balkan rondreis door 6 landen incl. vlucht, transfers, excursies en 4*-hotels o.b.v. halfpension

Balkan rondreis door 6 landen
Belgrado, Belgrado, Servië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1429,-
totaal: 2890,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 10 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Warme gastvrijheid in de Balkan tijdens een 10-daagse rondreis door 6 landen incl. vlucht, transfers, excursies en 4*-hotels o.b.v. halfpension

Verken de culturele rijkdom en natuurlijke pracht van de Balkan tijdens een betoverende rondreis. Begin je avontuur in Belgrado, de bruisende hoofdstad van Servië, waar oost en west samenkomen in een fascinerende mix van architectuur en cultuur. Vanuit Belgrado reis je naar Skopje, de levendige hoofdstad van Noord-Macedonië. Vervolg je reis naar Ohrid, gelegen aan het prachtige gelijknamige meer, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten en een rijke historie. Ontdek Tirana, de kleurrijke hoofdstad van Albanië. Hierna ga je naar Budva, een betoverende kustplaats in Montenegro, waar je kunt ontspannen op prachtige stranden en de charmante oude stad kunt verkennen. Vervolg je reis naar Neum, een pittoreske badplaats in Bosnië en Herzegovina, gelegen aan de prachtige Adriatische kust. Je rondreis eindigt in Sarajevo, de culturele hoofdstad van Bosnië en Herzegovina voordat je weer terugkeert naar Belgrado. Met zijn diverse landschappen, rijke geschiedenis en warme gastvrijheid, belooft deze rondreis door de Balkan een onvergetelijke ervaring te worden. Ontdek de unieke charme van elke bestemming en laat je betoveren door de schoonheid van deze fascinerende regio's.

Rondreizen
10 dagen
Incl. ontbijt

Balkan rondreis door 6 landen incl. vlucht, transfers, excursies en 4*-hotels o.b.v. halfpension

Balkan rondreis door 6 landen
Belgrado, Belgrado, Servië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 9 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Belgrado vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner(buffet)
  • Inclusief vele activiteiten en excursies
  • Inclusief busvervoer tijdens de gehele reis met Engelse sprekende gids
  • Je verblijft in fijne 4*-hotels
  • Inclusief traditioneel diner met muziek in Skopje (dag 2)
  • Inclusief een bezoek aan de St. Spas kerk in Skopje en de kleurrijke moskee in Tetovo (dag 3)
  • Inclusief een boottocht van ca. 20 minuten op het meer van Ohrid (dag 4)
  • Toegang tot de Sv. Peribleptos kerk in Ohrid (dag 4)
  • Bezoek aan fort Krujë & Nationaal Museum Krujë (dag 5)
  • Bezoek aan Rozafa fort in Shkodër (dag 5)
  • Inclusief een bezoek aan Stari Bar (dag 5)
  • Bezoek aan Cetinje en hamproeverij in Njeguši (dag 6)
  • Inclusief stadstour in Kotor (dag 7)
  • Boottocht van Perast naar 'Mary on the rock' (dag 7)
  • Stadstour Sarajevo (dag 8)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet het programma er uit

Dag 1: aankomst in Belgrado (Servië)
Je verblijft de komende nacht in een 4-hotel in Belgrado

Vandaag gaat je geweldige reis beginnen! Je vliegt naar Belgrado, waar de transfer voor je klaar staat om je naar het eerste hotel van deze reis te brengen. Kom bij in je hotelkamer of (afhankelijk van de tijd) zoek een fijn terras op proost op een mooie vakantie.

Dag 2: Belgrado (Servië) - Skopje (Noord-Macedonië)
Je verblijft de komende nacht in een 4-hotel in Skopje

Na het ontbijt kun je Belgrado nog even in om de bezienswaardigheden van de stad te bekijken zoals het fort Kalemegdan of de winkelstraat Knez Mihailova. Daarna rijd je langs Nis naar Skopje, de hoofdstad van Noord-Macedonië. 's Avonds staat er een typisch Macedonisch diner met muziek op je te wachten. Schuif aan en geniet van deze mooie avond.

Dag 3: Skopje (Noord-Macedonië) - Ohrid (Noord-Macedonië)
Je verblijft de komende nacht in een 4-hotel in Ohrid

In de ochtend verken je de Macedonische hoofdstad. Je zult de oude stad zien met het fort Kale en de grote bazaar en de nieuwe stad met de Alexanderfontein en het Moeder Theresahuis. In de middag op de route naar Ohrid stop je in Tetovo, waar je de zogenaamde "kleurrijke" moskee zult bezoeken. In de avond bereik je het hotel in de UNESCO-stad Ohrid.

Dag 4: Ohrid (Noord-Macedonië) - Tirana (Albanië)
Je verblijft de komende nacht in een 4-hotel in Tirana

Vandaag begin je met een boottocht op het meer van Ohrid. Het meer is een van de oudste en diepste ter wereld. Daarna verken je de UNESCO-stad Ohrid te voet en zie je hoogtepunten zoals de Sv. Periblebtos kerk. In de middag ga je via Elbasan naar het hotel in Tirana.

Dag 5: Tirana (Albanië) - Krujë (Albanië) - Shkodër (Albanië) - Bar (Montenegro) - Budva (Montenegro)
Je verblijft de komende 2 nachten in een 4-hotel in Budva

Vandaag rijd je naar het Albanese Krujë, de stad van de nationale held Skanderbek. Hier bezoek je het fort en Nationaal Museum Dan ga je verder naar de meest noordelijke stad van Albanië: Shkodër. Na een bezoek aan het fort Rozafa passeer je de grens met Montenegro en stop je in Stari Bar waar je meer informatie krijgt over het leven in voorgaande eeuwen. 's Avonds bereik je het hotel in Budva.

Dag 6: Budva (Montenegro)- Cetinje (Montenegro) - Njeguši (Montenegro) - Kotor (Montenegro) - Perast (Montenegro) - Budva (Montenegro)

Je rijd vandaag naar de oude hoofdstad Cetinje. Na het bezichtigen van de stad ga je verder naar het bergdorp Njeguši, waar je de mogelijkheid zult hebben om de beroemde rauwe hammen te proeven. Via een unieke panoramische weg rijd je naar het prachtige fjord van Kotor (feitje: het enige fjord in Zuid-Europa). Na de sightseeingtour ga je verder naar Perast waar je aan boord gaat van een schip en vaar je naar het kloostereiland 'Mary on the Rock'. In de avond keer je terug naar het hotel in Budva.

Dag 7: Budva (Montenegro) - Dubrovnik (Kroatië) - Neum (Bosnië en Herzegovina)
Je verblijft de komende nacht in een 4-hotel in Neum

Er wacht je nog een hoogtepunt! Nadat je de grens met Kroatië bent overgestoken, bereik je de "Parel van de Adriatische Zee": Dubrovnik. Tijdens een 2 uur durende rondleiding zien je hoogtepunten zoals de kathedraal en de stadsmuur. Daarna heb je vrije tijd om te ontspannen of de stad verder te bezichtigen. In de middag ga je verder naar het hotel in de Bosnische kustplaats Neum.

Dag 8: Neum (Bosnië en Herzegovina) - Mostar (Bosnië en Herzegovina) - Sarajevo (Bosnië en Herzegovina)
Je verblijft de komende nacht in een 4-hotel in Sarajevo

Vandaag rijd je naar de stad Mostar, waar je de beroemde brug zult zien als onderdeel van de sightseeingtour. Hierna ga je verder naar de Bosnische hoofdstad Sarajevo voor een gedetailleerde stadstour. Deze avond verblijf je in een hotel in Sarajevo. Je kunt er voor kiezen om de charmante oude binnenstad nog een in te duiken. Proef van heerlijke lokale gerechten en ontdek de rijke mix van Ottomaanse, Oostenrijkse en Slavische invloeden die de stad vormgeven. Sarajevo betovert met zijn unieke karakter en warme gastvrijheid.

Dag 9: Sarajevo (Bosnië en Herzegovina) - Tuzla (Bosnië en Herzegovina) - Belgrado (Servië)
Je verblijft de komende nacht in een 4-hotel in Belgrado

Voordat je Bosnië en Herzegovina verlaat, stop je nog in de stad Tuzla. De naam is afgeleid van zout, Tuzla was de grootste zoutleverancier in het oude Joegoslavië. Na een bezoek aan de oude stad ga je verder naar Servië en bereik je de, waar de reis ook begonnen is, de Servische hoofdstad Belgrado. Je kont nog even van de tijd gebruik maken om je laatste souvenirs voor het thuisfront te scoren, want morgen keer je helaas alweer huiswaarts.

Dag 10: terugreis

Het is voorbij gevlogen! Je fantastische reis voor al deze prachtige landen. Je wordt per transfer weer teruggebracht naar de luchthaven van Belgrado voor je terugvlucht naar huis.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Balkan rondreis door 6 landen
Aerodrom Beograd 59,
Belgrado, Servië
Kaart
Aerodrom Beograd 59, Belgrado, Servië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

10 dagen door maar liefst 6 verschillende landen van de Balkan reizen. Een unieke belevenis! Natuur, cultuur, historie en gastvrijheid komen samen in deze reis. Geniet van al het moois wat de Balkan de bieden heeft. Je verblijft in heerlijke 4*-hotels met dagelijks een ontbijt en een diner!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Het busvervoer tijdens de excursies zal in groepsverband met maximaal 30 personen zijn.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro