Zonvakanties
5 t/m 6, 8, 10 t/m 11, 15 of 18 dagen
Kinderkorting

Heerlijke zonvakantie nabij het strand van Agadir incl. vlucht en optioneel ontbijt

Résidence Hotelière Fleurie
Agadir, Souss-Massa-Daraâ, Marokko bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
343,98
totaal: 728,41 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 5 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een 5-, 6-, 8-, 10-, 11-, 15- of 18-daagse zonvakantie in het Marokkaanse Agadir incl. vlucht en optioneel ontbijt

Welkom in Agadir, Marokko's betoverende kustplaats waar de zon altijd schijnt en de stranden uitnodigen tot ontspanning! Agadir is gelegen aan de prachtige Atlantische kust en biedt een heerlijke mix van culturele pracht, adembenemende landschappen en levendige sfeer. Geniet van uitgestrekte gouden zandstranden, verken kleurrijke souks gevuld met exotische waren, en proef de heerlijke Marokkaanse keuken in de lokale restaurants. Door het milde klimaat is Agadir de ideale bestemming voor een zonovergoten vakantie vol avontuur en ontspanning.

Zonvakanties
5 t/m 6, 8, 10 t/m 11, 15 of 18 dagen
Kinderkorting

Heerlijke zonvakantie nabij het strand van Agadir incl. vlucht en optioneel ontbijt

Résidence Hotelière Fleurie
Agadir, Souss-Massa-Daraâ, Marokko bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7, 9, 10, 14 of 17 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Agadir vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Hotel ligt op 25 minuten wandelen van Souk Al Had
  • Op loopafstand van het strand!
Tips in de omgeving

Souk El Had
Duik in de kleurrijke en levendige sfeer van de grootste markt in Agadir, waar je alles kunt vinden, van kruiden en specerijen tot handgemaakte ambachten en souvenirs.

Kasbah van Agadir
Beklim de heuvel naar de oude kasbah en geniet van een adembenemend uitzicht over de stad, de haven en de oceaan. Het is vooral spectaculair bij zonsondergang.

Excursie naar Paradise Valley
Ontsnap aan de drukte van de stad en verken de prachtige natuurlijke schoonheid van Paradise Valley, waar je kunt wandelen door weelderige valleien, zwemmen in natuurlijke zwembaden en genieten van een picknick in een rustige omgeving.

Watersporten
Agadir staat bekend om zijn fantastische watersportmogelijkheden, waaronder surfen, kitesurfen, jetskiën en parasailen. Huur een uitrusting en waag je op het water voor een avontuurlijke ervaring.

Crocoparc
Een geweldige activiteit voor gezinnen, Crocoparc is een botanische tuin waar je krokodillen en andere exotische dieren kunt zien terwijl je door prachtig aangelegde tuinen wandelt.

Geniet van de lokale keuken
Proef de heerlijke Marokkaanse gerechten in de vele restaurants en eetgelegenheden van Agadir, van tajines en couscous tot gegrilde vis en vers fruit. Vergeet niet om de lokale specialiteit, de vissoep genaamd "harira", te proberen!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Résidence Hotelière Fleurie
Rue de la Foire,
Agadir, Marokko
Kaart
Rue de la Foire, Agadir, Marokko
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Résidence Hotelière Fleurie ligt op 10 minuten wandelen van het strand en beschikt over 18 kamers waarvan sommige zijn voorzien van airconditioning. Geniet op de warme dagen van een duik in het zwembad. In het hotel kun je bij de snackbar terecht voor een scala aan Marokkaanse specialiteiten voor het ontbijt of in de avond voor snacks. Golfliefhebbers kunnen op de golfbaan "Golf Club Med les Dunes" terecht dat op 5 kilometer van het hotel te vinden is.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Minikoelkast
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lobby
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Hoogtepunten

Het Amazigh Museum

Musea
Agadir 80000

Voor wie cultuur wil snuiven en nader kennis wil maken met de rijke historie van Agadir kan een bezoek brengen aan het Amazigh Museum. Dit museum stelt je voor aan de oudste bevolking van het land, namelijk de Berbers.

De haven van Agadir

Bezienswaardigheden
Marina Agadir

Agadir heeft een prachtige haven die zeker een bezoek waard is. Deze haven doet dienst als zowel vissershaven als handelshaven. Het is er altijd gezellig druk en er is van alles te zien en te beleven.

Medina Polizzi

Cultuur, Shoppen
Hay, Aghroud

Bij de Medina Polizzi zijn talloze (souvenir)winkeltjes te vinden en je kunt hier een bezoek brengen aan diverse werkplaatsen van ambachtslieden waar je ook producten kunt kopen.

De Menara tuinen

Natuur & Parken
Aïn Mezouar

De tuinen zijn zo uniek vanwege de ambiance en omdat er wel 40 soorten olijfbomen en andere rijkgeurende fruitbomen staan die stammen uit oude tijden.

Souks

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen, Eten en drinken
Jemaa El Fna

De Souks vind je naast het bekende Djemaa el Fna plein. Souks zijn typisch Marokkaanse winkelstraatjes. Al deze straatjes bij elkaar vormen één grote markt. Hier vindt je werkelijk alles.

Djemaa el Fna plein

Bezienswaardigheden, Cultuur, Eten en drinken
Derb Chtouka

Het Unesco Djemaa el Fna plein is het grootste en bekendste plein van Marrakech. De hele dag door wordt er een markt gehouden. Geniet van de geuren en kleuren van versgemalen kruiden, proef de verse vruchten of koop een handgemaakt tapijtje.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:

  • De transfer is niet inbegrepen. Indien gewenst, kan op aanvraag een transfer worden bijgeboekt. Vraag bij ons service center naar de mogelijkheden en kosten.
Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro