Campingvakanties
Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Verblijf aan de kust in Funtana op een camping in een mobile home

Istra Premium Camping Resort
Funtana, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
4-, 6-, 8- of 15-daagse campingvakantie in een mobile home aan de kust in Funtana

Ontdek het Istra Premium Resort in het prachtige Istrië, Kroatië, een ultieme strandbestemming. Geniet van luxe accommodaties, de Adriatische Zee, een Aquapark van 1000 m2, kinderclubs, Istra Theater, en Lounge Club. Culinaire verrassingen, een Teen Lounge, en diverse sportfaciliteiten inclusief minigolf wachten op je. Verken de nabijgelegen steden Porec en Funtana, en bezoek bezienswaardigheden zoals de Euphrasiusbasiliek, de Brijuni-eilanden, het historische Rovinj, het adembenemende Limski Kanaal, het charmante middeleeuwse Motovun, het educatieve Aquarium Pula, en het avontuurlijke Glavani Park.

Campingvakanties
Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Verblijf aan de kust in Funtana op een camping in een mobile home

Istra Premium Camping Resort
Funtana, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Verbruik gas, water en elektriciteit
  • Bed- en badlinnen inclusief
  • Ideaal voor gezinnen!
  • Aan het strand gelegen!
  • Tip: bezoek het centrum van Poreč
Tips voor tijdens je verblijf

Euphrasiusbasiliek in Poreč
Deze basiliek is een schitterend voorbeeld van vroege Byzantijnse architectuur in Europa en staat sinds 1997 op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Het complex bestaat uit een reeks gebouwen, waaronder een basiliek, een sacristie, een doopkapel en het bisschoppelijk paleis. De basiliek is vooral beroemd om zijn prachtige mozaïeken, die tot de best bewaarde en meest indrukwekkende ter wereld behoren. Ze dateren uit de 6e eeuw en tonen een mix van religieuze iconografie en lokale kunst, waardoor ze een uniek inzicht bieden in de vroege christelijke kunst en cultuur. Een bezoek aan de Euphrasiusbasiliek biedt niet alleen een kans om deze prachtige mozaïeken van dichtbij te zien, maar ook om de sfeer van een plaats te ervaren die al meer dan 1500 jaar een centrum van spiritualiteit is.

Historisch centrum van Rovinj
Rovinj wordt vaak beschouwd als een van de meest pittoreske stadjes aan de Adriatische kust. Het historische centrum, gelegen op een schiereiland, is een labyrint van smalle, geplaveide straatjes en kleurrijke gebouwen die uit de Venetiaanse tijd dateren, wat bijdraagt aan de unieke charme van de stad. De klim naar de kerk van Sint-Eufemia biedt een adembenemend uitzicht over de rode daken van de stad en de azuurblauwe zee daarbuiten. De haven van Rovinj, vol met kleine vissersbootjes en omzoomd door cafés en restaurants, is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de levendige sfeer. Rovinj is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een centrum van cultuur en gastronomie, waar bezoekers kunnen genieten van uitstekende Istrische wijnen en zeevruchten.

Limski Kanaal
Dit natuurwonder, ook bekend als de Limfjord, is een estuarium dat zich over een lengte van ongeveer 10 kilometer uitstrekt. Het kanaal is omgeven door weelderige, groene heuvels en staat bekend om zijn heldere, blauwe wateren en rijke zeeleven, waaronder oesters en mosselen die hier in overvloed worden gekweekt. Een boottocht over het Limski Kanaal biedt een unieke kans om de ongerepte natuurlijke schoonheid van dit gebied te ervaren, terwijl je geniet van de vers gevangen zeevruchten rechtstreeks uit het water. Het kanaal heeft ook een plek in de folklore; het wordt gezegd dat het de inspiratie was voor het landschap van de Vikinghemel in de film "The Vikings" uit 1958. Het Limski Kanaal is een must-see voor natuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de rijke ecologie en culinaire tradities van Istrië.

Istra Premium Camping Resort
Grgeti 35,
Funtana, Kroatië
Kaart
Grgeti 35, Funtana, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek het Istra Premium Resort, een campingervaring in het betoverende Istrië, Kroatië. Neem een frisse duik in de Adriatische Zee of geniet van het Aquapark met 1000 m2 aan zwembaden en glijbanen. Kinderen vermaken zich in de club met zomeractiviteiten en op de speelplaats, terwijl entertainment in het Istra Theater en de Lounge Club wacht voor alle leeftijden. Culinaire ontdekkingen uit Italië wachten in de restaurants, met een speciale Teen Lounge voor jongeren. Actievelingen kunnen het sportpark verkennen of minigolf spelen. Verken de culturele en culinaire schatten van Porec en Funtana. Een vakantie vol schoonheid, plezier en gastvrijheid in Kroatië wacht in het Istra Premium Resort.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Dinopark Funtana

Attractieparken
Funtana

Dinopark Funtana is een leuke bestemming voor een spannend en afwisselend uitstapje. Dinopark Funtana is het eerste en het grootste themapark in Kroatië. Bewonder een show, bekijk de (bewegende!) dino's en ervaar de verschillende attracties.

Vrsar

Steden
Vrsar

Vrsar is een levendig vissersplaatsje met een bijna 2000 jaar oude geschiedenis. Tegenover het plaatsje ligt een archipel met 18 onbewoonde eilandjes.

Porec

Steden, Eten en drinken
Zagrebačka Ul. 2

Porec is een levendig havenstadje aan de westkant van het schiereiland Istrië. De beroemde Eufrasiusbasiliek in Poreč staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Rovinj

Steden
Rovinj

Het Kroatische Rovinj wordt de parel van de Adriatische kust genoemd. Volkomen terecht, want je komt zelden zo’n fotogenieke plek tegen! Rovinj is een prachtig geheel van smalle, kronkelende straatjes, romantische doorkijkjes, kleurrijke gevels, oranje daken, vissersbootjes en natuurlijk een helderblauwe, glinsterende zee.

Kamenjak National Park

Natuur & Parken
Premantura 52

Kamenjak ligt in Kroatië in het uiterste zuiden op het schiereiland Istrië meteen achter het dorp Premantura en tien kilometer ten zuiden van Pula. Kamenjak is een schiereiland, een kaap en een beschermd landschap maar wel gewoon toegankelijk.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
  • Eindschoonmaak: € 37,00 per accommodatie per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.36 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro