Alles-in-1 deals
8 dagen
Incl. ontbijt

De ultieme Alles-in-1-Deal: EGYPTE! 😱 | 8-daagse rondreis Caïro, Aswan en Luxor incl. vlucht, treinreizen, ontbijt en vele excursies t.w.v. € 570,00!

Rondreis Cairo, Aswan en Luxor
Cairo, Giza, Egypte bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1129,-
totaal: 2290,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
De ultieme Alles-in-1-Deal: EGYPTE! 😱 | Geniet van een 8-daagse rondreis langs de hoogtepunten van Egypte in Caïro, Aswan en Luxor incl. vlucht, transfers, treinreizen, ontbijt en vele excursies t.w.v. € 570,00!

Beleef een onvergetelijk avontuur tijdens een 8-daagse rondreis langs de hoogtepunten van Egypte, waar oude beschavingen herleven en de mysteries van het verleden worden onthuld. Begin je reis in de bruisende stad Caïro, waar je de Grote Piramiden van Gizeh en de mystieke Sfinx kunt bewonderen, en duik diep in de geschiedenis in het fascinerende Egyptisch Museum. Vervolg je reis naar het serene Aswan, waar je de majestueuze Hoge Dam en de prachtige Tempel van Philae kunt verkennen, voordat je naar Luxor gaat. Daar wachten de adembenemende tempels van Karnak en Luxor, de mysterieuze Vallei der Koningen en de imposante Kolossen van Memnon om ontdekt te worden. Tijdens deze unieke rondreis zul je versteld staan van de rijkdom van de Egyptische cultuur en de pracht van zijn monumenten, terwijl je wordt meegenomen op een reis door de tijd naar een wereld van farao's, goden en mythen. Ervaar de betovering van Egypte zoals nooit tevoren tijdens deze onvergetelijke reis door een land doordrenkt van geschiedenis en mysterie.

Exclusieve reis! De complete reiservaring met de beste prijsgarantie!

Alles-in-1 deals
8 dagen
Incl. ontbijt

De ultieme Alles-in-1-Deal: EGYPTE! 😱 | 8-daagse rondreis Caïro, Aswan en Luxor incl. vlucht, treinreizen, ontbijt en vele excursies t.w.v. € 570,00!

Rondreis Cairo, Aswan en Luxor
Cairo, Giza, Egypte bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5 overnachtingen in verschillende 4- of 5-sterren hotels
  • 2 overnachtingen aan boord van de slaaptrein (Caïro - Aswan & Luxor - Caïro)
  • Retourvlucht naar Caïro vanaf een luchthaven naar keuze
  • Inclusief alle transfers tijdens de reis
  • Engelssprekende gidsen
  • Meet & assist bij aankomst en vertrek
  • Dagelijks ontbijt
  • 2 flesjes mineraalwater per persoon tijdens de excursies
  • Inclusief excursie naar Gizeh: bezoek aan de piramides, de sfinx en het Egyptische Museum (dag 2)
  • Inclusief Aswan tour met een bezoek aan de Hoge Dam en de Tempel van Philae (dag 3)
  • Inclusief treinrit van Aswan naar Luxor (dag 4)
  • Inclusief excursie naar de Vallei der Koningen, Hatshepsut-tempel en de Kolossen van Memnon (dag 5)
  • Inclusief excursie naar de Tempels van Karnak en Luxor (dag 6)
  • Totaal excursiepakket t.w.v. € 570,00 per persoon!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: aankomt Caïro
Je verblijft de komende nacht bij 4*-Baron Hotel of 5*-Sonesta Hotel (of vergelijkbaar) in Caïro

Vandaag gaat dan eindelijk je rondreis door Egypte beginnen! Je vliegt vanaf een luchthaven naar keuze naar Caïro. Hier staat de transfer al op je te wachten om je naar de eerste accommodatie van deze reis te brengen in Caïro.

Dag 2: Caïro
Je verblijft de komende nacht in de slaaptrein van Caïro naar Aswan

Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt ben je er klaar voor om de omgeving te ontdekken! Je gids rijdt je vandaag naar Gizeh voor een bezoek aan een van de wonderen van de antieke wereld, namelijk de piramides van Gizeh en de sfinx. Na dit indrukwekkende bezoek wordt er een stop gemaakt voor een lunch (niet inbegrepen). Na de lunch breng je een bezoek aan het Egyptisch Museum. Dit is het oudste archeologische museum in het Midden Oosten. Het is een schatkamer van oude artefacten en historische schatten die de rijke geschiedenis van Egypte tot leven brengen. Je kunt je onderdompelen in de prachtige collectie van faraonische kunstwerken, juwelen en andere artefacten die dateren uit verschillende periodes van de Egyptische beschaving. Het museum biedt een fascinerend inzicht in de cultuur, religie en dagelijkse leven van het oude Egypte en is een must-see attractie voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van deze mysterieuze en eeuwenoude beschaving. Na deze bezoeken wordt je met de transfer naar het treinstation gebracht waar je aan boord gaat van de slaaptrein richting Aswan.

Dag 3: Caïro - Aswan
Je verblijft de komende nacht bij 4*-Pyramisa Isis Island of 5*-Mövenpick Aswan (of vergelijkbaar) in Aswan

Deze ochtend wordt je wakker in de trein en zal er een lekker ontbijt voor je klaar staan aan boord van de trein. Aangekomen op het station van Aswan staat de gids voor je klaar om je met een tour door Aswan te begeleiden. Je brengt een bezoek aan de Hoge Dam en de Tempel van Philae, welke een adembenemend duo van architecturale en historische pracht vormen. De Hoge Dam, een technisch meesterwerk dat de Nijl beheerst, biedt een indrukwekkend staaltje van moderne ingenieurskunst, terwijl de Tempel van Philae, die op een eilandje in de Nijl ligt, een eerbiedwaardig symbool is van het oude Egyptische geloof en de rijke cultuur. Samen vormen ze een onmisbare bestemming voor degene die de millennia-oude glorie van Egypte willen ervaren.

Dag 4: Aswan
Je verblijft de komende 2 nachten bij 4*-Pyramisa Isis Luxor of 5*-Sonesta St. George (of vergelijkbaar) in Luxor

Vandaag is een dag ter vrije besteding. Geniet van een heerlijk ontbijt in het hotel en laat alle indrukken van de afgelopen dagen even bezinken of boek optioneel een tour om de tempels van Abu Simbel te bezoeken. (Deze tour is exclusief, maar zeker de moeite van het bezoeken waard)!
In de middag vindt er een transfer plaats naar het treinstation van Aswan, waar je op de trein stapt naar Luxor. Op het station van Luxor staat je transfer weer klaar om je naar het hotel voor de komende nacht te brengen.

Dag 5: Aswan - Luxor

Na een heerlijke nachtrust schuif je aan voor het ontbijt. Geniet van een lekkere bak koffie en maak je klaar voor een nieuwe dag! Je bezoekt vandaag de Westelijke oever van Luxor: Vallei der Koningen, Hatshepsut-tempel en de Kolossen van Memnon.

In de Vallei der Koningen kun je de koninklijke graven verkennen van farao's uit het oude Egypte en je laten betoveren door de prachtige muurschilderingen en tombes die eeuwenlang bewaard zijn gebleven.

Vlakbij ligt de majestueuze Hatshepsut-tempel, een meesterwerk van architectuur en een eerbetoon aan de enige vrouwelijke farao van Egypte. Met zijn imposante zuilen, ingewikkelde reliëfs en adembenemende ligging tegen de rotsen van de bergen, is deze tempel een van de hoogtepunten van elke reis naar Luxor.

En wie kan de Kolossen van Memnon vergeten, de gigantische standbeelden die al millennia lang de ingang van een oude tempel bewaken? Deze indrukwekkende beelden, die de legendarische koning Amenhotep III voorstellen, zijn een machtig symbool van de grootsheid van het oude Egypte en een must-see voor elke bezoeker van Luxor.

Na het bezoek aan de Westelijke oever brengt de transfer je weer terug naar het hotel in Luxor.

Dag 6: Luxor
Je verblijft de komende nacht in de slaaptrein van Luxor naar Caïro

Na het ontbijt check je uit bij het hotel. Je gaat vandaag naar de Oostelijke oever van Luxor waar je een bezoek brengt aan de majestueuze Tempels van Karnak en Luxor, twee van de meest indrukwekkende religieuze monumenten uit het oude Egypte. De Tempels van Karnak, met hun imposante zuilenhallen en heilige meren, getuigen van de grootsheid van de oude farao's. Aan de oever van de Nijl staat de Tempel van Luxor, een prachtig voorbeeld van Egyptische architectuur, met zijn monumentale obelisken en mysterieuze sfinxenallee. Samen vormen deze tempels een onmisbaar onderdeel van elke reis naar Luxor, waar geschiedenis en schoonheid samenkomen in een adembenemende ervaring.
Na het bezoek aan deze tempels wordt je door de transfer naar het treinstation van Luxor gebracht en kun je je klaarmaken voor de slaaptrein naar Caïro.

Dag 7: Luxor - Caïro
Je verblijft de komende nacht bij 4*-Baron Hotel of 5*-Sonesta Hotel (of vergelijkbaar) in Caïro

Na het ontbijt in de trein stap je uit bij station Gizeh waar je transfer al weer voor je klaar staat en je naar het hotel in Caïro brengt. De rest van de dag is ter vrije besteding en kun je Caïro nog op eigen gelegenheid gaan ontdekken en je laatste souvenirs inslaan voor het thuisfront.

Dag 8: Caïro - terugreis naar huis

Helaas zit vandaag je fantastische reis door Egypte er alweer op. Hopelijk kijk je terug op een heerlijke reis, waar je veel nieuwe indrukken hebt opgedaan. Na het ontbijt (afhankelijk van het tijdstip van je terugvlucht), check je uit bij het hotel en brengt de transfer je naar de luchthaven van Caïro.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Cairo, Aswan en Luxor
Cairo Governorate,
Cairo, Egypte
Kaart
Cairo Governorate, Cairo, Egypte
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ervaar de magie van Egypte tijdens een betoverende rondreis door Caïro, Aswan en Luxor, inclusief verblijf in luxe 4- of 5-hotels en een avontuurlijke reis per slaaptrein. Ontdek de eeuwenoude wonderen van de Grote Piramiden, de Tempel van Philae en de Tempels van Karnak, terwijl je geniet van het comfort en de gastvrijheid van de beste accommodaties. Laat je meeslepen door de geschiedenis en cultuur van dit fascinerende land tijdens een reis die je nog lang zult koesteren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Graag bij de reservering documentnummer/vervaldatum van het paspoort doorgeven.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste reisdocumenten en de juiste geldigheid hiervan. Evenals eventuele Visa.
Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro