Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

All-inclusive 4*-resort in Monastir incl. vlucht en transfer

Monarque Club Rivage Monastir
Monastir, Golf van Hammamet, Tunesië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
349,-
totaal: 739,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
6-, 8-, 11-, of 15-daagse all-inclusive vakantie aan de Tunesische kust in Monastir incl. 4*-resort, vlucht en transfer

Welkom in Monastir, een stralende parel aan de Tunesische kust die wacht om ontdekt te worden tijdens jouw zonovergoten vakantie! Stel je voor: zachte zandstranden die zich uitstrekken langs de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee, historische bezienswaardigheden die wachten om verkend te worden, en een warme, gastvrije sfeer die je hart zal veroveren vanaf het moment dat je aankomt. Laat je betoveren door de rijke geschiedenis en cultuur van Monastir terwijl je door de oude medina slentert, waar kleurrijke markten, smalle steegjes en eeuwenoude gebouwen op elke hoek op je wachten. Proef van de heerlijke lokale gerechten in de gezellige restaurants en breng ontspannen dagen door op het prachtige strand van Monastir. Voor de avontuurlijke types biedt Monastir tal van activiteiten, van jetskiën en parasailen tot paardrijden langs de kustlijn. En als je wat meer wilt weten over de rijke geschiedenis van de regio, breng dan een bezoek aan de historische bezienswaardigheden zoals de Ribat van Monastir, het Mausoleum van Bourguiba en het kasteel van Ribat. Dus pak je koffers en laat je betoveren door de charme van deze prachtige kustplaats aan de Middellandse Zee!

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

All-inclusive 4*-resort in Monastir incl. vlucht en transfer

Monarque Club Rivage Monastir
Monastir, Golf van Hammamet, Tunesië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tunis vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.00 - 10.00 uur)
  • Dagelijks uitslapers ontbijtbuffet (10.00 – 11.00 uur)
  • Dagelijks lunchbuffet (12.30 – 14.30 uur)
  • Dagelijks dinerbuffet (19.00 – 21.30 uur)
  • Avondsnacks (23.00 – 00.00 uur)
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan lokale sterke drank (10.00 – 00.00 uur)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Tips tijdens je verblijf in Monastir

Bezoek de Ribat
Verken de oude Ribat van Monastir, een imposant fort dat dateert uit de 8e eeuw. Beklim de torens voor een prachtig uitzicht over de stad en de omliggende kustlijn.

Bezoek de Bourguiba-moskee
Bewonder de prachtige architectuur van de Bourguiba-moskee, een van de belangrijkste religieuze gebouwen van Monastir. Vergeet niet om de serene sfeer van de binnenplaats en de gebedsruimte te ervaren.

Verken de medina
Dwaal door de smalle straatjes en levendige markten van de medina van Monastir, waar je kunt winkelen voor lokale ambachten, souvenirs en traditionele lekkernijen. Onderhandel met de vriendelijke verkopers en geniet van de kleurrijke sfeer van de oude stad.

Maak een boottocht
Verken de kustlijn van Monastir vanaf het water tijdens een ontspannende boottocht. Vaar langs schilderachtige baaien, kliffen en grotten, en geniet van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Monarque Club Rivage Monastir
Monastir skanes,
Monastir, Tunesië
Kaart
Monastir skanes, Monastir, Tunesië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Monarque Club Rivage Monastir is een heerlijk resort direct gelegen aan het privéstrand in Monastir. Het resort beschikt over meerdere buitenzwembaden inclusief diverse glijbanen. Als je van sporten houdt ben je ook hier aan het juiste adres met tennisbanen, volleybalvelden, watersportactiviteiten en een fitnessruimte. Voor de kinderen is er een kinderzwembad, speeltuin en miniclub aanwezig. Ook is er dagelijks entertainment (voor jong en oud) met live muziek, shows en thema-avonden. Voor culinaire uitspattingen en verfrissende drankjes kun je terecht in één van de restaurants en bars. Met vele faciliteiten zorgt het Monarque Club Rivage ervoor dat je een onvergetelijk verblijf hebt vol plezier, ontspanning en comfort.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Terras
  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Televisie
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Waterpark / splashpark
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op
Voor internationale dranken, cocktails, verse sappen en "capsule" koffie geldt een toeslag.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro