Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13, 15, 17 of 19 dagen
Kinderkorting

Ontdek Curaçao vanuit een heerlijk verblijf in Sabana Westpunt incl. vlucht en huurauto

Rancho El Sobrino
Sabana Westpunt, Westpuntbaai, Curaçao bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1349,-
totaal: 2730,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
8, 9, 10, 11, 13, 15, 17 of 19 dagen genieten op Curaçao incl. vlucht, huurauto en comfortabel verblijf in Sabana Westpunt

Een vakantie in Sabana Westpunt belooft een onvergetelijk avontuur te worden, vooral als je zoals bij deze reis de vrijheid hebt van een huurauto. Gelegen aan de ruige noordwestkust van Curaçao, biedt Sabana Westpunt adembenemende landschappen, afgelegen stranden en fantastische duiklocaties. Met je huurauto kun je gemakkelijk de prachtige stranden van Playa Forti, Grote Knip en Kleine Knip verkennen, waar je kunt zwemmen, snorkelen en ontspannen onder de Caribische zon. Breng ook een bezoek aan de nabijgelegen Christoffelberg en beklim deze voor een spectaculair uitzicht over het eiland. Voor duikliefhebbers biedt Sabana Westpunt enkele van de beste duiklocaties van Curaçao, waaronder Playa Kalki, waar je kleurrijke koraalriffen, zeeschildpadden en tropische vissen kunt bewonderen. Na een dag vol avontuur kun je terugkeren naar Rancho El Sobrino, waar je nog een duik kunt nemen in het zwembad of kunt genieten van een prachtige zonsondergang over de Caribische Zee.

Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13, 15, 17 of 19 dagen
Kinderkorting

Ontdek Curaçao vanuit een heerlijk verblijf in Sabana Westpunt incl. vlucht en huurauto

Rancho El Sobrino
Sabana Westpunt, Westpuntbaai, Curaçao bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 8, 9, 10, 12, 14, 16 of 18 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Curaçao vanaf een luchthaven naar keuze
  • 8, 9, 10, 11, 13, 15, 17 of 19 dagen dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: breng een bezoek aan de Christoffelberg
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips tijdens je verblijf op Curaçao

De stranden
Met je huurauto kun je gemakkelijk de prachtige stranden van Curaçao verkennen, zoals Playa Kenepa (Grote en Kleine Knip), Cas Abou, Playa Porto Mari en Playa Lagun. Elk strand heeft zijn eigen charme en biedt uitstekende mogelijkheden om te zwemmen, snorkelen en zonnebaden.

Nationale Parken
Rijd naar het Christoffelpark, het grootste nationale park van Curaçao, waar je kunt wandelen naar de top van de Christoffelberg voor een adembenemend uitzicht over het eiland. Vergeet ook niet Shete Boka National Park te bezoeken, bekend om zijn ruige kustlijn en indrukwekkende blowholes.

Willemstad
Breng een dag door in de kleurrijke hoofdstad van Curaçao, Willemstad, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Verken de historische wijken Punda en Otrobanda, bewonder de kleurrijke Handelskade en bezoek interessante bezienswaardigheden zoals het Kura Hulanda Museum en de Floating Market.

Duiken
Curaçao staat bekend om zijn spectaculaire duiklocaties, en met een huurauto kun je gemakkelijk naar verschillende duikplekken op het eiland rijden. Verken kleurrijke koraalriffen, scheepswrakken en ontmoet tropische vissen, schildpadden en ander zeeleven.

Lokale Lekkernijen
Rijd naar lokale eetgelegenheden en proef heerlijke Curaçaose gerechten zoals keshi yena (gevulde kaas), stoba (stoofpot) en pastechi (gevulde deeghapjes). Vergeet niet om ook een glas lokale likeur, zoals Blue Curaçao, te proeven!

Zonsondergangen
Sluit je dag af met een spectaculaire zonsondergang op een van de vele prachtige locaties op het eiland, zoals de Jan Thiel Baai, de Westpunt, of de Handelskade in Willemstad. Neem je huurauto mee en zoek een schilderachtige plek om te genieten van het adembenemende kleurenspel aan de horizon.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rancho El Sobrino
Weg naar Knip,
Sabana Westpunt, Curaçao
Kaart
Weg naar Knip, Sabana Westpunt, Curaçao
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Rancho El Sobrino is gelegen in Sabana Westpunt op 38km van Willemstad. Het hotel heeft een buitenzwembad, barbecue, zonneterras, eigen duikschool en een restaurant ´Cactus Cafe´ waar je kunt genieten van een heerlijk hapje of drankje. De studio's en appartementen beschikken over een balkon. In elke kamer vind je een kitchenette met een koffieapparaat, waterkoker en toaster. De kamers hebben een douche en gratis Wi-Fi. De Blue View studio's bevinden zich op slechts vijf minuten lopen van het resort, op de kliffen van Playa Forti met een geweldig uitzicht op de oceaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Televisie
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Koningin Emmabrug

Bezienswaardigheden
Koningin Emmabrug

Het feit dat deze brug over de Sint Annabaai de enige drijvende houten brug ter wereld is, maakt hem op zijn zachtst gezegd zeer bijzonder. Deze pontonbrug of liefkozend door de inwoners benoemde pontjesbrug, drijft op 16 pontons. Als er een boot door de Sint Annabaai moet, wordt de motor in werking gesteld en wordt iedereen per veerpont naar de overzijde gebracht.

Handelskade

Bezienswaardigheden
Handelskade

De Handelskade in de wijk Punda is het meest bekende en gefotografeerde plekje van Curaçao of Kòrsou zoals het door de inwoners wordt genoemd. De prachtig gekleurde in Hollandse koloniale sfeer gebouwde geveltjes brengen je direct in Caribische sferen.

Drijvende Markt

Tours & activiteiten
Waaigat

Om de hoek van de Handelskade in het Waaigat aan de Sha Caprileskade vind je de drijvende markt. Verschillende bootjes aan deze kade brengen de heerlijkste groente en fruit vanuit Venezuela naar Curaçao.

Wandelen door Scharloo

Wijken
Scharlooweg

Scharloo is een prachtige wijk in Willemstad met gerestaureerde eind 19e-eeuwse elegante herenhuizen in Italiaanse stijl, maar in Antilliaanse kleuren.

Duiken en snorkelen

Waterparken
Pletterijweg

Curacao is niet alleen mooi boven water, ook onder de waterspiegel is van alles te zien. Prachtige koraalriffen, kleurrijke vissen, bijzondere sponzen, de lijst is groot. Voor een groot gedeelte van de zuidkust van Curacao ligt het Curacao Underwater Park. Dit is een beschermd natuurgebied, waar je de mooiste duiktochten kunt maken.

Jan Thiel Beach

Stranden
Jan Thiel Beach

Jan Thiel beach is vooral bekend onder de Nederlanders. Op dit strand is werkelijk alles te vinden wat je maar nodig hebt. Diverse restaurants en snackbars. Van betaalbaar tot vrij prijzig.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 20.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 7% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro