Rondreizen
10 dagen
Incl. ontbijt

Hiken in Georgië! 10-daagse rondreis incl. vlucht, transfer, GPS-tochten en meer

Rondreis: hiken in Georgië
Tbilisi, Tbilisi, Georgië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1489,-
totaal: 3064,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 10 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
10-daagse rondreis in Georgië incl. vlucht, transfer, GPS-tochten, wandeling met gids en hotels met ontbijt

Maak je klaar voor een avontuurlijke reis door het prachtige Georgië tijdens onze 10-daagse rondreis! Van de bruisende straten van Tbilisi tot de majestueuze toppen van de Kaukasus, deze reis belooft een onvergetelijke ervaring vol ontdekkingen en adembenemende landschappen. De reis omvat niet alleen het verkennen van historische bezienswaardigheden en schilderachtige dorpjes, maar ook spannende wandeltochten met GPS en een deskundige gids. Trek door de weelderige bossen en bergpaden terwijl je de verborgen schatten van Georgië ontdekt, van oude kloosters tot spectaculaire watervallen. Tijdens deze rondreis wordt gezorgd voor alle details, inclusief accommodatie in comfortabele hotels, ontbijt en vervoer tussen de bestemmingen. Dus trek je wandelschoenen aan, pak je GPS en laat je leiden door de ongerepte natuur en rijke geschiedenis van Georgië tijdens deze onvergetelijke reis!

Rondreizen
10 dagen
Incl. ontbijt

Hiken in Georgië! 10-daagse rondreis incl. vlucht, transfer, GPS-tochten en meer

Rondreis: hiken in Georgië
Tbilisi, Tbilisi, Georgië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 9 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tiblisi vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief GPS-routes met gidsen voor wandelingen op dag 4, 5, 6, 7 en 8
  • Inclusief lokale gids bij Khada Gorge (dag 9)
  • Inclusief vervoer
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: aankomst Tbilisi
De komende 2 nachten verblijf je in Tbilisi

Vandaag kom je aan op de internationale luchthaven van Tbilisi. De transfer staat al voor je klaar om je naar je eerste hotel van deze onvergetelijke reis te brengen.

Dag 2: Tbilisi

Je kunt er vandaag voor kiezen om een optionele stadstour door Tbilisi met Engelssprekende gids te doen. Je verkent dan de hoofdstad van Georgië. Verken de oude wijken van de stad die als terrassen zijn gestructureerd, maar maak ook een wandeling door de stad met smalle straatjes om te genieten van kleurrijke huizen, balkons met patronen en prachtige voorbeelden van moderne architectuur. Deze tour start vanuit de Metekhi-kerk (13e eeuw) met prachtige uitzicht op het oude Tbilisi. Een wandeling langs kronkelende kleine straten nemen je mee naar de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Daarna geniet je van het panoramische uitzicht over de hele stad en door het oude Narikala-fort (4e eeuw).

Dag 3: Tbilisi - David Gareja - Sighnaghi
De komende nacht verblijf je in Sighnaghi

's Ochtends vertrek je vanuit Tbilisi en rijd je naar het grottencomplex van David Gareja (6e eeuw), gelegen in het grimmige, semi-woestijnlandschap. Vervolgens word je naar Sighnaghi gereden. Onderweg bezoek je het Bodbe-klooster (9e - 17e eeuw). Op het laatst van de dag bezoek je de 18e-eeuwse kleine en mooie stad-Sighnaghi. Het onderscheidt zich door zijn geplaveide smalle straatjes en charmante balkon huizen, oude stadsmuur en schilderachtige uitzichten. Vanaf hier kun je de landschappen van het indrukwekkende Alazani vallei en de uitgestrekte bergen van de Grote Kaukasus zien.

Dag 4: Sighnaghi - Lagodekhi-reservaat - Gremi - Telavi
De komende nacht verblijf je in Telavi

Vandaag is het tijd om het Lagodekhi-reservaat te bezoeken. Lagodekhi Reserve ligt op de zuidelijke hellingen van de hoofdberg van de Kaukasus. Op het gebied van biodiversiteit zijn de beschermde gebieden van Lagodekhi een van de belangrijkste plaatsen in de regio van Georgië en in de gehele Kaukasus-regio. Het is een van de best bewaarde, ongerepte, gevarieerde parken ter wereld met wilde dieren natuurlijke landschappen. Beginnend bij de gevallen bladeren, eindigend bij de grote rotsblokken met het mos, alles is hier mooi en zorgt voor een heerlijke sfeer. Dit park onderscheidt zich door de diversiteit aan landschap, flora en fauna. Je begint met een wandeling om de Rocho-waterval te bezoeken. Je komt over unieke haagbeuken die vrij zeldzaam zijn in de Kaukasus. De weg is behoorlijk stenig en heeft een goede fysieke conditie nodig. De laatste 30 minuten voor de waterval ga je langs de linkerhelling van de Ninigori-berg door een smal pad, dat uitkijkt op een luidruchtige rivier en kleine watervallen. Na dit bezoek rijd je verder naar Telavi. Onderweg kun je nog een fotostop maken bij het Gremi-complex (16e eeuw).

Lengte wandeling: 12 km, ↑↓350 M, wandeltijd: 4-5 uur

Dag 5: Telavi - Gombori-pas - Tianeti - Stepantsminda
De komende 4 nachten verblijf je in Stepantsminda

Vandaag bezoek je de berg “Tsiv Gombori”, gelegen op de top van de stad Telavi. De wandeling gaat door Tsiv bos van het Gombori-gebergte en gaat verder naar weilanden. Vanaf hier heb je zeer mooie en zeldzame uitzichten op de Kakheti-regio, Telavi en de Kaukasus-bergrug. De wandeling is zeer interessant bij mooi weer, zonder regen en onweer, omdat je in het bos bent en je alleen bij zonnig weer van het uitzicht kunt genieten. De route gaat langs het pad naar de kloof. Je keert terug via dezelfde weg. Na de wandeling rijd je verder via Tianeti richting de Georgian Military Highway. Onderweg bezoek je het Ananuri architectonisch complex (17e eeuw). De rit is zeer schilderachtig door het hoge Kaukasusgebergte.

Lengte wandeling: 14 km, ↑↓880 M, wandeltijd: 5 uur

Dag 6: Stepantsminda - Truso-kloof - Stepantsminda

Na het ontbijt rijd je richting Truso en voordat je aankomt passeer je de hoofdweg naar Kobi om Truso Valley te bezoeken. Je begint met wandelen in de ongerepte natuur van Truso Valley en passeert eeuwenoude bergdorpjes om uit te komen in Truso Valley, waar je een heel ander perspectief krijgt op de berg van Prometheus - Kazbegi. Hoe dieper je in de vallei komt, des te sterker is het gevoel van de charme van de ‘wilde Kaukasus’. Het pad voert je langs de mineraalwaterkleurige kliffen en afgelegen dorpen, nadat je in Traventinebi terug bent, zal de lokale 4wd-auto je ophalen en terugrijden naar Stepantsminda.

Lengte wandeling: 12 km, ↑↓ 400m, wandeltijd: 5 uur

Dag 7: Stepantsminda - Gergeti - Sabertse pas - Stepantsminda

Je maakt vandaag een ochtendrit door de pittoreske valleien en bossen naar de Gergeti Trinity Church op 2170 meter hoogte. Als het weer het toelaat, kun je een glimp opvangen van een van de hoogste gletsjers in de Kaukasus: de berg Kazbegi (5047 meter). Dan loop je verder naar de Sabertse - die naar de gletsjer leidt.

Lengte: 11,5 km, ↑770m ↓1210m; wandeltijd: 6,5 uur

Dag 8: Stepantsminda - Juta (Mount Chaukhebi) - Stepantsminda

In de ochtend rijd je door de spectaculaire Sno-vallei naar het dorp Juta (2165m). Rijden op een smalle weg brengt je dieper de bergen in waar het exotische kleine dorpje Juta op de reizigers wacht. Dit oude dorp verrast nog steeds de bezoekers met zijn bewaard gebleven oude manier van leven. Omringd door de prachtige bergen is het zes maanden lang volledig afgesneden van het hele land. Een bezoek aan dit dorp zal werkelijk een onvergetelijke ervaring zijn. Vanaf Juta begin je aan een aangename wandeling naar de voet (2550 m) van de berg Chaukhebi (3842 m), een voortzetting van de wandeling in de prachtige natuur. Je stijgt ongeveer een half uur en hier kan je de pittoreske berg Chaukhebi zien. Je vervolgt de wandeling door de fascinerende natuur tot aan de voet van de berg Chaukhebi en dan dezelfde weg terug naar het dorp Juta. Daarna rijd je terug naar Stepantsminda.

Lengte wandeling: 8 km, ↑↓ 360 m; wandeltijd: 3,5 uur

Dag 9: Stepantsminda - Khada-kloof - Tbilisi
De komende nacht verblijf je in Tbilisi

Vandaag belooft een onvergetelijke dag te worden. Je trekt door de Khada-vallei, die in de zomer adembenemend is door een tapijt van kleurrijke Kaukasische flora. Hier zul je zeker wilde orchideeën, europese bistorts, kievitsbloemen, mais-kokkels, campanula's, gigantische klokjesbloemen, gigantische inula's, margrieten en nog veel meer zien. Er staan middeleeuwse torens op de groene heuvels, die vroeger de loyale bewakers van de vallei waren. Je passeert oude dorpen, kerken, minerale waterbronnen, de bergrivier, en komt uit in Kvesheti, waar de transfer weer klaar staat om je naar Tbilisi te brengen.

Lengte: 12 km. ↑200m ↓1000m; wandeltijd: 6 uur

Dag 10: terugreis

Na flink wat kilometers in de benen zit je reis er helaas al weer op. Je wordt opgehaald bij je hotel door de transfer die je naar de luchthaven van Tbilisi brengt voor je terugvlucht.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis: hiken in Georgië
MX97+RV6,
Tbilisi, Georgië
Kaart
MX97+RV6, Tbilisi, Georgië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Verken Georgië (deels) te voet tijdens een 10-daagse hiking rondreis! Ontdek adembenemende landschappen, eeuwenoude cultuur en verborgen schatten terwijl je wandelt door de majestueuze Kaukasus. Laat je leiden door ervaren gidsen en ervaar de natuurlijke pracht van dit fascinerende land op een unieke en avontuurlijke manier. Hierbij slaap je in fijne accommodaties inclusief dagelijks ontbijt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Afhankelijk van de accommodatie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro