Zonvakanties
5, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Ontspannen aan het strand van Vlorë in Albanië incl. vlucht, transfer en ontbijt

Regina Garden Vlore
Vlorë, Vlorë, Albanië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
349,-
totaal: 730,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 5 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 5, 6, 8, 11 of 15 dagen van de Albanese stranden in Vlorë incl. vlucht, transfer en ontbijt

Vlorë is een leuke havenstad in het zuiden van Albanië aan de straat van Otranto, dat het smalste punt van de Adriatische Zee is. Het is een van de belangrijkste steden in Albanië, een belangrijke zeehaven én toeristische trekpleister. Geniet deze vakantie van de prachtige stranden aan de zuidwestkust van Albanië. Het bruisende stadscentrum wordt gekenmerkt door levendige pleinen, kleurrijke gebouwen en geplaveide straten en biedt tal van winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van de lokale keuken en de gastvrije sfeer. Een wandeling langs de waterkant biedt een panoramisch uitzicht op de azuurblauwe wateren van de Adriatische Zee en de levendige activiteit in de haven. Je hotel bevindt zich op loopafstand van het strand en de levendige boulevard en is dus de ideale uitvalsbasis voor je bezoek aan Vlorë!

Zonvakanties
5, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Ontspannen aan het strand van Vlorë in Albanië incl. vlucht, transfer en ontbijt

Regina Garden Vlore
Vlorë, Vlorë, Albanië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tirana vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Tips in de omgeving

Stranden
Vlorë staat bekend om zijn prachtige stranden. Een van de populairste stranden is Plazhi i Ri, met zijn gouden zand en helderblauwe water.

Kuzum Baba
Een heuvel aan de rand van de stad met een klooster en een spectaculair uitzicht over Vlorë en de omliggende kustlijn. Het is een populaire plek voor zonsondergangen.

Zvërnec Island en klooster
Dit kleine eiland ligt vlakbij de kust van Vlorë en is bereikbaar via een smalle dam. Het eiland is de thuisbasis van het Zvërnec-klooster, een oud klooster omgeven door weelderige vegetatie. Het is een rustige en schilderachtige plek om te bezoeken.

Oude stad Orikum
Orikum, gelegen op korte afstand van Vlorë, is een oude stad met een rijke geschiedenis. Bezoekers kunnen de overblijfselen van de oude stad verkennen, waaronder een amfitheater en andere archeologische vindplaatsen.

Karaburun-Sazan National Marine Park
Dit nationale marine park ligt in de Adriatische Zee, vlak bij de kust van Vlorë. Het park staat bekend om zijn biodiversiteit, met beschermde marine habitats en een verscheidenheid aan zeeleven. Hier kun je genieten van boottochten, duiken en snorkelen in dit prachtige gebied.

Dukat Castle
Dit middeleeuwse kasteel ligt op ongeveer 20 kilometer ten noorden van Vlorë, in de buurt van het dorp Dukat. Het kasteel dateert uit de 5e eeuw en biedt een fascinerend inzicht in de geschiedenis van de regio.

Het Kasteel van Kaninë
Dit middeleeuwse kasteel ligt op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de omgeving. Het dateert uit de 4e eeuw en is een belangrijk historisch monument.

Onafhankelijkheidsplein (Sheshi i Pavarësisë)
Een centraal plein in Vlorë, waar je het standbeeld van Ismail Qemali kunt vinden, een van de grondleggers van de Albanese onafhankelijkheid. Rondom het plein zijn ook verschillende cafés en restaurants te vinden.

Muradie-moskee
Deze moskee dateert uit 1542 en is een prachtig voorbeeld van Ottomaanse architectuur. Het is een van de oudste moskeeën in Albanië en is open voor bezoekers.

Archeologisch park van Orikum Net buiten Vlorë, deze archeologische site bevat overblijfselen van een oude Griekse stad en een amfitheater.

Llogara Pass
Gelegen op ongeveer 40 kilometer ten zuiden van Vlorë, is de Llogara Pass een spectaculaire bergpas die door het Llogara Nationaal Park loopt. De pas biedt adembenemende uitzichten op de Albanese Rivièra en de Ionische Zee, en er zijn verschillende wandel- en wandelpaden in de omgeving.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Regina Garden Vlore
Sheshi Pavaresia,
Vlorë, Albanië
Kaart
Sheshi Pavaresia, Vlorë, Albanië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Regina Garden Vlore bevindt zich in Vlorë, op slechts 5 minuten lopen van Vjetër-strand en de boulevard. Het hotel heeft een tuin, gratis privéparkeren, een gedeelde lounge en een restaurant. In de bar kun je terecht voor een lekker drankje. De kamers zijn voorzien van airconditioning, gratis WiFi, en een eigen badkamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
De transfer van de luchthaven naar het hotel (en v.v.) is ca. 150 km en zal ca. 2 uur duren.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro