Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13, 15, 17 of 19 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Niets meer te wensen aan het strand van Punta Cana incl. vlucht en verblijf o.b.v. all-inclusive

Bahia Principe Grand Punta Cana
Bávaro, Punta Cana, Dominicaanse Republiek bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1419,01
totaal: 2870,47 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
9, 10, 11, 12, 14, 16, 18 of 20 dagen all-inclusive genieten op het strand van Punta Cana, Dominicaanse Republiek incl. vlucht

Terwijl de frisse, helderblauwe zee de eindeloze kustlijn van Bávaro Beach streelt, leun je achterover in de schaduw en dwaal je af in gedachten over hoe je deze perfecte dag kunt doorbrengen. Welkom in het paradijselijke Bávaro! Gelegen aan de adembenemende kust van de Dominicaanse Republiek staat dit stukje hemel op aarde synoniem voor ultieme luxe, verbluffende natuurlijke schoonheid en een ongeëvenaarde Caribische levensstijl. Bávaro verwelkomt je met zijn uitgestrekte stranden van poederachtig wit zand en kristalhelder turquoise water, perfect om te zwemmen, snorkelen of gewoon te genieten van de zon. Terwijl je langs de kustlijn wandelt, ontdek je charmante strandbars, waar je kunt genieten van exotische cocktails en de lokale smaken van de Dominicaanse keuken kunt proeven. Maar Bávaro biedt meer dan alleen zon en zee. Ontdek de opwindende wateractiviteiten zoals duiken, jetskiën of parasailen, en verken de prachtige onderwaterwereld van kleurrijke koraalriffen en tropische vissen. Of verken het weelderige binnenland van de Dominicaanse Republiek, met zijn prachtige regenwouden en indrukwekkende watervallen. Na een dag vol avontuur en ontdekkingen, kun je ontspannen en tot rust komen in je heerlijke hotel en genieten van heerlijke diners en entertainment.

Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13, 15, 17 of 19 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Niets meer te wensen aan het strand van Punta Cana incl. vlucht en verblijf o.b.v. all-inclusive

Bahia Principe Grand Punta Cana
Bávaro, Punta Cana, Dominicaanse Republiek bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 8, 9, 10, 12, 14, 16 of 18 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Dagelijks lunch(buffet)
  • Diverse snacks gedurende de dag
  • Dagelijks diner(buffet)
  • Onbeperkt geselecteerde (non)alcoholische drankjes
  • Toegang tot het waterpark voor kinderen in Bahia Principe Grand Turquesa.
  • 1 uur per dag gratis (afhankelijk van beschikbaarheid en op aanvraag) kajaks, tennis, catamarans te huur, snorkelen
  • Internationale amusementsprogramma's voor volwassenen en kinderen met livemuziek
  • Duikles in het zwembad (afhankelijk van beschikbaarheid en op aanvraag een les per persoon per verblijf)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Dit mag je niet missen:

Boottochten
Maak een boottocht naar nabijgelegen eilanden of koraalriffen, zoals Saona Island of Catalina Island, waar je kunt zwemmen, snorkelen en genieten van ongerepte natuur.

Indigenous Eyes Ecological Park
Verken dit prachtige natuurgebied met kristalheldere lagunes, weelderige vegetatie en wandelpaden die je langs spectaculaire uitzichten voeren.

Golfen
Bávaro staat bekend om zijn prachtige golfbanen. Breng een dag door op een van de vele golfbanen in de omgeving en geniet van een partijtje golf in het paradijs.

Shoppen
Ontdek de lokale markten en winkelstraten, zoals Palma Real Shopping Village of San Juan Shopping Center, waar je souvenirs, kleding, sieraden en lokale ambachten kunt vinden.

Paardrijden op het strand
Ervaar de schoonheid van Bávaro te paard tijdens een ontspannen strandrit met ervaren gidsen.

Zonsondergangen
Sluit je dag af met een romantische wandeling langs het strand en geniet van de betoverende zonsondergangen die Bávaro te bieden heeft.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Bahia Principe Grand Punta Cana
Carr. El Macao - Arena Gorda,
Bávaro, Dominicaanse Republiek
Kaart
Carr. El Macao - Arena Gorda, Bávaro, Dominicaanse Republiek
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gelegen aan de prachtige kust van Punta Cana, biedt dit vijfsterrenresort een idyllisch toevluchtsoord voor reizigers van alle leeftijden. Laat je verwennen met uitgestrekte zwembaden, weelderige tropische tuinen en een adembenemend wit zandstrand dat uitnodigt tot ontspanning en verfrissing. De ruime en elegant ingerichte kamers bieden alle comfort en voorzieningen die je nodig hebt voor een perfect verblijf, terwijl het vriendelijke personeel zorgt voor een warme en gastvrije sfeer. Geniet van een scala aan gastronomische ervaringen in de diverse restaurants van het resort, waar je kunt genieten van heerlijke lokale specialiteiten, internationale gerechten en verfrissende cocktails. Ook aan activiteiten geen gebrek. Er zijn diverse mogelijkheden voor watersporten, tennissen, diverse behandelingen in de uitgebreide spa of avondshows.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Casino
Ja
Ontbijtruimte
Ja
Waterpark / splashpark
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Midgetgolf
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:

De transfer is niet inbegrepen. Indien gewenst, kan op aanvraag een transfer worden bijgeboekt. Vraag bij ons service center naar de mogelijkheden en kosten.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro