All-inclusive
Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

All-inclusive kennismaken met Cancun in Mexico incl. vlucht en vele extra's

Azul Beach Resort Riviera Cancun
Bahía Petempich, Quintana Roo, Mexico bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1799,-
totaal: 3630,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
9, 10, 11, 12, 14 of 16 dagen all-inclusive zonnen, feesten en ontspannen op de stranden van Cancun in Mexico incl. vlucht en vele extra's

Daar waar de heldere wateren van de Caribische Zee samenkomen met de stralende zon en het eindeloze witte zand kun jij binnenstappen in een wereld van tropische weelde en betoverende schoonheid. Welkom in Mexico! Puerto Morelos is de perfecte mix van serene rust en opwinding, waar de laid-back sfeer van een slaperig vissersdorpje samensmelt met de opwindende mogelijkheden van een tropisch paradijs. Terwijl je over de met palmbomen omzoomde straten wandelt, word je begroet door vriendelijke locals die je verwelkomen met een warme glimlach en een oprechte "hola". Als je op zoek bent naar een ontspannende strandvakantie, een avontuurlijke duikervaring of een culturele reis door de oude geschiedenis van Mexico, dan kun je niets anders doen dan kiezen voor het heerlijke Azul Beach Resort Riviera Cancun!

All-inclusive
Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

All-inclusive kennismaken met Cancun in Mexico incl. vlucht en vele extra's

Azul Beach Resort Riviera Cancun
Bahía Petempich, Quintana Roo, Mexico bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 8, 9, 10, 12 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Cancun vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ontvangst met mousserende wijn
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (06.30-11.00 uur)
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte (12.00-16.00 uur)
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte (17.30-22.00 uur)
  • Dagelijks snacks in de ochtend, middag en avond
  • Inclusief alle lokale en geselecteerde international (non)alcoholische dranken en sappen (10.00-23.00 uur)
  • Dagelijks bijgevulde minibar met frisdranken, water en bier
  • Gebruik van 6 zwembaden inclusief Azulitos Pool met glijbaan
  • Inclusief gebruik van kajaks (exclusief ' marine park federal tax')
  • Inclusief Scuba duik clinic in het zwembad
  • Inclusief Spaanse les, aqua aerobics, dansles, kookles en meer
  • Inclusief gebruik van het fitnesscenter
  • Gebruik van tennisbanen inclusief rackets en ballen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en internationale telefoongesprekken
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Dit mag je niet missen:

Dansen tot de zon opkomt in nachtclub Coco Bongo
Coco Bongo is niet alleen een plek om te dansen. Het is een bestemming op zich! Het eerste dat opvalt bij het betreden van Coco Bongo is de opvallende atmosfeer. De club is ontworpen als een meeslepende entertainmentruimte, met verschillende thematische gebieden, enorme schermen, spectaculaire lichtshows en indrukwekkende special effects. De muziek is een mix van pop, rock, elektronische dansmuziek en Latijns-Amerikaanse hits, wat zorgt voor een opzwepende sfeer die de hele nacht aanhoudt. Een van de meest opvallende aspecten van Coco Bongo zijn de geweldige live-optredens en imitaties. Van acrobatische shows tot indrukwekkende dansnummers en verbluffende imitaties van beroemdheden, het entertainment bij Coco Bongo is van wereldklasse en houdt het publiek constant geboeid. Een hoogtepunt van een avond in Coco Bongo is de "show-stopping" momenten, waar bekende filmscènes worden nagebootst, inclusief personages als Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean en The Mask. Het publiek wordt actief betrokken bij de shows, wat zorgt voor een interactieve en meeslepende ervaring die je nergens anders zult vinden!

Snorkelen in de Cenotes
Als je de kans krijgt te gaan snorkelen in een van de vele Cenotes, pak hem dan met beide handen aan! Een cenote is een een grot of poel met water dat is ontstaan door het instorten van de kalksteenbeddingen. Hierdoor ontstaat een opening naar het grondwater eronder. De cenotes waren van groot belang in de Maya-cultuur, niet alleen als watervoorziening, maar ook als heilige plaatsen waar rituelen werden uitgevoerd en offers werden gebracht aan de goden. Ze werden beschouwd als toegangspoorten tot de onderwereld, bekend als Xibalba, en speelden een centrale rol in de religieuze overtuigingen van de Maya's. Tegenwoordig worden cenotes vaak gebruikt voor recreatieve activiteiten zoals zwemmen, snorkelen en duiken. Sommige cenotes zijn volledig open, terwijl andere gedeeltelijk of volledig ondergronds zijn. De cenotes staan bekend om hun kristalheldere water en vaak indrukwekkende stalactieten en stalagmieten die zich langs de randen en in de grotten vormen. Doe dit wel altijd georganiseerd!

De Maya tempels
In de regio Quintana Roo zijn nog diverse oude Maya tempels te vinden én te bezoeken. Elke tempel en site heeft zijn eigen unieke kenmerken en bijzonderheden, maar ze delen allemaal een gemeenschappelijke erfenis van schoonheid, vakmanschap en spirituele betekenis. Een bezoek aan deze magische plekken geeft je de kans om de rijke geschiedenis en cultuur van de Maya's te ervaren en te waarderen, te midden van de prachtige natuurlijke omgeving, en om een glimp op te vangen van de schittering van een oude beschaving die de tand des tijds heeft doorstaan.

Tulum
Gelegen aan de kust, is Tulum een van de meest iconische Maya-sites in Mexico. Wat deze tempel bijzonder maakt, is niet alleen zijn prachtige locatie met uitzicht op de Caribische Zee, maar ook zijn rol als een belangrijke handelspost voor de Maya's. De tempel is goed bewaard gebleven en biedt een fascinerende blik op de maritieme geschiedenis van de Maya's. Boven op de tempel zie je een "kleine" stenen uitsteeksel. Het verhaal gaat dat bij het aankomen van een orkaan, de wind om dit stenen torentje slaat en daardoor een hoog fluitend geluid maakt dat tot op heden in de wijde omgeving te horen is en zo de mensen kan waarschuwen.

Coba
Deze oude Maya-stad was ooit een belangrijk handelscentrum en huisvest enkele van de hoogste piramides in de regio, waaronder de beroemde Nohoch Mul-piramide. Hier kun je de tempels van Coba beklimmen voor een panoramisch uitzicht op de weelderige jungle.

Chichen Itza
Hoewel Chitzen Itza technisch gezien gelegen is in de naburige staat Yucatan, is Chichen Itza gemakkelijk bereikbaar vanuit Quintana Roo en is het een van de meest iconische archeologische vindplaatsen in Mexico. De Kukulcán-piramide, ook bekend als El Castillo, is een meesterwerk van Maya-architectuur en een van de Nieuwe Zeven Wereldwonderen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Azul Beach Resort Riviera Cancun
.,
Bahía Petempich, Mexico
Kaart
., Bahía Petempich, Mexico
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Azul Beach Resort Riviera Cancun beschikt over het befaamde Gourmet Inclusive® concept van Karisma, waarbij luxe faciliteiten worden gecombineerd met eindeloze activiteiten en services. Het resort beschikt over 435 ruime en luxe suites, elk elegant ontworpen in eigentijdse Caribische stijl met donkerhouten accenten en hemelbedden. Gasten kunnen genieten van uitzicht op het zwembad, de tuin, de oceaan of de oceaan. Elke accommodatie is voorzien van een dagelijks gevulde minibar. Laat je culinair verwennen in de zes Gourmet Inclusive® restaurants met een verscheidenheid aan wereldwijde keukens à la carte, van perfect gegrilde steaks tot verrukkelijke Mexicaanse, Caraïbische of authentieke Italiaanse gerechten. De bars bieden een scala aan dranken, waaronder een speciale plek voor mojito's. Het Vassa Spa & Fitnesscentrum beslaat een indrukwekkende 13.000 vierkante meter en omvat 13 behandelsuites, waaronder VIP-suites voor koppels, een bruidssuite, een kindersuite, een stoombad, een hydrotherapieruimte, een sauna en een ontspanningsruimte. De fitnessruimte is uitgerust met krachttrainingssystemen en cardioapparatuur. Naast deze voorzieningen biedt het resort een scala aan activiteiten en lessen, zoals kooklessen, danssessies en yogasessies, die zorgen voor een uitgebreide en verrijkende ervaring tijdens je verblijf.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Spa
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Handig om te weten
Het is mogelijk dat er een vorm van eco-belasting betaald moet worden als je gebruik maakt van de kayaks.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro