All-inclusive
Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Paradijselijk genieten op kleurrijk Jamaica incl. vlucht en verblijf o.b.v. all-inclusive

Azul Beach Resort Negril
Negril, Westmoreland, Jamaica bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
2309,-
totaal: 4650,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
9, 10, 11, 12, 14 of 16 dagen genieten van een all-inclusive zonvakantie op Jamaica incl. vlucht en vele extra's

Een zonovergoten paradijs aan de kust van Jamaica, waar luxe en ontspanning samenkomen in perfecte harmonie! Welkom bij het 5-sterren Azul Beach Resort Negril, gelegen aan een van de meest adembenemende stranden van het eiland. Hier, te midden van wuivende palmbomen en azuurblauwe wateren, omarm je de ware essentie van een Caribische vakantie. Laat je betoveren door de luxe van het resort, waar elke behoefte en wens voor je wordt vervuld. Ontdek de culinaire hoogstandjes in de diverse restaurants en laat je smaakpapillen verwennen met overheerlijke gerechten. Verwen jezelf nog verder met een verjongende behandeling in de weelderige spa, waar ontspanning de ultieme prioriteit is. Betreed je prachtig ingerichte suite, compleet met een gezellige zithoek en verfrissende airconditioning. Of het nu gaat om een ​​uitzicht op de oceaan of de tropische tuinen, elke hoek van het resort ademt een sfeer van rust en comfort. Voor de avontuurlijke zielen zijn er tal van activiteiten om aan deel te nemen. Van verkwikkende yogalessen tot energieke bootcamps op het strand, er is voor elk wat wils. Laat je creatieve kant zien tijdens een cocktail workshop of dans in de nacht op opzwepende live muziek. Dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van Azul Beach Resort Negril en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Hier is elke dag een viering van het goede leven, onder de stralende zon en met de zachte bries van de Caribische Zee. Welkom in je eigen stukje paradijs!

All-inclusive
Zonvakanties
Verre reizen
8 t/m 11, 13 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Paradijselijk genieten op kleurrijk Jamaica incl. vlucht en verblijf o.b.v. all-inclusive

Azul Beach Resort Negril
Negril, Westmoreland, Jamaica bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 8, 9, 10, 12 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Montego Bay vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ontvangst met mousserende wijn of lokaal drankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.00-11.00 uur)
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte (12.00-15.00 uur)
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte (18.00-21.00 uur)
  • Dagelijks snacks in de ochtend, middag en avond
  • Inclusief alle lokale en geselecteerde international (non)alcoholische dranken en sappen (10.00-23.00 uur)
  • Inclusief minibar (naar wens bijgevuld)
  • Gebruik van 7 zwembaden en kinder splash park
  • Inclusief gebruik van kajaks, hobie cats en kano's
  • Inclusief yoga, aqua aerobics, dansles, rumproeverij, kookles en meer
  • Inclusief gebruik van het fitnesscenter
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en internationale telefoongesprekken
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Dit mag je niet missen:

Seven Mile Beach
Geniet van het prachtige witte zand en het heldere turquoise water van Seven Mile Beach. Het is een geweldige plek om te zwemmen, zonnebaden, snorkelen of gewoon te ontspannen.

Ricks Café
Dit is een beroemde plek in Negril, vooral bekend om zijn prachtige zonsondergangen. Je kunt hier ook klifduiken zien en zelfs meedoen als je avontuurlijk bent!

Watersporten
Negril biedt tal van watersportactiviteiten, waaronder snorkelen, duiken, zeilen, jetskiën en parasailen. Je kunt gemakkelijk excursies regelen om de onderwaterwereld te verkennen.

Kajakken en kanoën
Verken de kustlijn van Negril per kajak of kano. Het is een geweldige manier om verborgen baaien en afgelegen stranden te ontdekken.

Dolphin Cove
Dit is een dolfinarium waar je de kans hebt om te zwemmen met dolfijnen en andere zeedieren te ontmoeten. Het is een leuke ervaring voor het hele gezin.

Blue Hole Mineral Spring
Een natuurlijke bron die bekend staat om zijn therapeutische eigenschappen. Je kunt hier een verfrissende duik nemen en genieten van de omringende natuur.

Ys Falls
Hoewel het iets buiten Negril ligt, is het de moeite waard om de prachtige Ys Falls te bezoeken. Hier kun je zwemmen in natuurlijke zwembaden omgeven door weelderige groene vegetatie.

Zonsondergangzeiltochten
Geniet van een romantische zonsondergangzeiltocht langs de kust van Negril. Het is een perfecte manier om de dag af te sluiten en te genieten van het adembenemende uitzicht op de Caribische Zee.

Culturele tours
Verken de lokale cultuur en geschiedenis met rondleidingen naar historische bezienswaardigheden zoals de Negril Lighthouse en de Appleton Rum Distillery.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Azul Beach Resort Negril
Norman Manley Blvd,
Negril, Jamaica
Kaart
Norman Manley Blvd, Negril, Jamaica
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 5* Azul Beach Resort Negril by Karisma ligt aan het wereldberoemde Seven Mile Beach van Negril, aan de westkust van het eiland en combineert de all-inclusive luxe met een waar Caribisch paradijs en spectaculaire zonsondergangen. Verover de kunst van lekker eten in de zes Gourmet Inclusive® restaurants en drie Gourmet Corners met wereldkeuken om de smaakpapillen te verwennen. Kom nog meer tot rust in de heerlijk spa. De suites van Azul Beach Resort Negril zijn prachtig ingericht en zijn onder andere voorzien van een zithoek en airconditioning. Wanneer je even genoeg hebt van het liggen op het strand of aan het zwembad, kun je deelnemen aan een van de vele activiteiten die worden georganiseerd in het resort. Haal de innerlijke sommelier in jezelf naar boven tijdens de cocktail lessen en ga met je voetjes van de vloer tijdens de optredens en live muziek om je dag af te sluiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Ontbijtruimte
Ja
Waterpark / splashpark
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro