All-inclusive
4, 5, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

All-inclusive vakantie in de natuurlijke omgeving van het Harzgebergte

Carea Harzhotel Allrode
Thale, Saksen-Anhalt, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
139,29
totaal: 316,53 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 12 aankomstdagen beschikbaar!
4-, 5-, 6-, of 8-daagse all-inclusive vakantie in de natuurlijke omgeving van het Harzgebergte

In Allrode, een betoverend dorpje in het prachtige Harzgebergte van Duitsland, vind je de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke verkenning van deze adembenemende regio. Laat je betoveren door de weelderige bossen en schilderachtige berglandschappen tijdens wandelingen door de omgeving. Ontdek de rijke geschiedenis van de Harz in de nabijgelegen stad Quedlinburg, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, met zijn prachtige vakwerkhuizen. Of breng een bezoek aan de indrukwekkende druipsteengrotten van Rübeland, een natuurwonder dat je niet mag missen. Of je nu van avontuurlijke outdoor-activiteiten houdt of gewoon wilt ontspannen in de rustige omgeving, Allrode en de omliggende bezienswaardigheden zullen je hart veroveren.

All-inclusive
4, 5, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

All-inclusive vakantie in de natuurlijke omgeving van het Harzgebergte

Carea Harzhotel Allrode
Thale, Saksen-Anhalt, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks saladebar en soep van de dag
  • Dagelijks een namiddagsnack
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Dagelijks onbeperkt koffie, thee, frisdrank, bier en wijn (10.30 – 20.30 uur)
  • Gratis gebruik van het OV in de regio
  • Gratis gebruik van het wellnesscentrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. Beschikbaarheid
Tips voor tijdens je verblijf

Quedlinburg
Ontdek de betoverende middeleeuwse stad Quedlinburg, een schat in het Harzgebergte. Deze charmante plaats is beroemd om zijn uitstekend bewaarde vakwerkhuizen, kronkelende smalle straatjes en een indrukwekkend UNESCO-werelderfgoed, het kasteel van Quedlinburg. Terwijl je door de geplaveide straten slentert, waan je je in een andere tijd, omringd door historische pracht. Het kasteel, dat hoog boven de stad uittorent, biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving en biedt inzicht in de rijke geschiedenis van de regio.

Rübeland-druipsteengrotten
Stap in de ondergrondse wereld van Rübeland en verken de betoverende druipsteengrotten. Hier vind je een surreële omgeving vol met stalactieten en stalagmieten, gevormd door millennia van langzaam druppelend water. Terwijl je diep in de grotten afdwaalt, word je omringd door prachtige formaties die de verbeelding prikkelen en je zult versteld staan van de schoonheid van Moeder Natuur.

Thale
Maak een onvergetelijke reis naar Thale, waar avontuur en natuurlijke schoonheid samenkomen. Stap in de stoeltjeslift naar het Hexentanzplatz (Heksendansplein) en bewonder de panoramische vergezichten over de Harz. Het Hexentanzplatz herbergt ook een dierenpark waar je de gelegenheid hebt om verschillende inheemse dieren te bewonderen. Of je nu geniet van het adembenemende uitzicht of je verwondert over de wilde dieren, Thale biedt een boeiende ervaring in het hart van de Harzregio.

Carea Harzhotel Allrode
Teichstrasse 28,
Thale, Duitsland
Kaart
Teichstrasse 28, Thale, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Carea Harz Hotel Allrode, gelegen in Allrode, biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een tuin, gemeenschappelijke lounge, terras en een restaurant. Het hotel bevindt zich op slechts 13 km afstand van Hexentanzplatz, Friedrichsbrunn, en nog eens 13 km van Hexentanzplatz in Thale. Voor gezinnen is er een kinderspeelplaats en een sauna om te ontspannen. De hotelkamers zijn uitgerust met een bureau, flatscreen-tv, eigen badkamer, beddengoed en handdoeken. Bovendien kun je ter plaatse genieten van activiteiten zoals tafeltennis en minigolf, terwijl de omgeving uitstekende mogelijkheden biedt voor wandel- en ski-avonturen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€10,00 per huisdier per nacht.
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Blankenburg

Musea, Steden
Friedenstrasse 4

De bekende 20 km lange grillige rotsformatie de Duivelsmuur begint in Blankenburg. Buiten Blankenburg ligt kasteelruïne Regenstein die nu een openluchtmuseum is.

Quedlinburg

Steden
Quedlinburg

Quedlinburg heeft naast de historische binnenstad nog veel moois te bieden met o.a. de kasteelberg, het Renaissanceslot en de stichtskerk Sint Servatius.

Wernigerode

Steden
Wernigerode

De vakwerkstad Wernigerode werd in de twaalfde eeuw gesticht. Bewonder hier de prachtige vakwerkhuizen.

Halberstadt

Musea, Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Westendorf 24-26

Halberstadt is een plaats in de Duitse deelstaat Sasken-Anhalt. Er zijn vele musea te bezoeken in Halberstadt, zoals het literatuurmuseum Gleimhaus en het stadsmuseum.

Falkenstein

Bezienswaardigheden
Falkenstein

Falkenstein is een plaats met zo’n 6000 inwoners in de Landkreis Harz. Hoog boven de stad Falkenstein, zetelt een middeleeuwse burcht met dezelfde naam.

Nationaal Park de Harz

Natuur & Parken
Nationaal Park De Harz

Het Nationaal Park Harz is een natuurreservaat en bestaat uit bergen, moerassen, bossen en rivieren. Tevens is het een beschermd gebied waar talrijke diersoorten in het wild leven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€10,00 per huisdier per nacht.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro