Familiedeals
Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

GLOEDNIEUW 4*-hotel nabij het Gardameer in Italië o.b.v. halfpension

Hotel Riva del Sole
Moniga del Garda, Brescia, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
265,-
totaal: 558,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 30 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een verblijf van 4, 6, 8, 11 of 15 dagen in een GLOEDNIEUW 4*-hotel nabij het Gardameer in Italië o.b.v. halfpension

Hotel Riva del Sole, gelegen direct aan het betoverende Gardameer in het pittoreske Moniga del Garda, verwelkomt je in het gloednieuwe hotel dat zijn deuren opent in mei. Dit charmante dorpje staat bekend om zijn historische bezienswaardigheden, gezellige straatjes en heerlijke lokale wijnen, biedt een perfecte achtergrond voor een verblijf in het prachtige hotel. Vanuit het hotel heb je een adembenemend uitzicht op het meer en de omliggende bergen, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het gloednieuwe Hotel Riva del Sole combineert elegantie met comfort, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere ervaring aan het Gardameer. In de omgeving van het hotel is er van alles te beleven. Bezoek het historische stadje Sirmione, beroemd om zijn middeleeuwse kasteel en thermale baden, of maak een uitstapje naar de charmante stadjes Limone sul Garda en Malcesine, waar je kunt genieten van pittoreske straatjes en lokale markten. Voor de avontuurlijke gasten zijn er tal van watersportmogelijkheden, zoals zeilen, windsurfen en kajakken. Kortom, de omgeving van Hotel Riva del Sole biedt voor ieder wat wils.

Familiedeals
Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

GLOEDNIEUW 4*-hotel nabij het Gardameer in Italië o.b.v. halfpension

Hotel Riva del Sole
Moniga del Garda, Brescia, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • NIEUW hotel geopend in mei!
  • 4*-hotel nabij het Gardameer!
  • Het hotel ligt op een prachtige locatie
  • Het hotel beschikt over een buitenzwembad
  • Gratis fietshuur (naar beschikbaarheid)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: Huur een fiets en verken de prachtige omgeving van Moniga del Garda
Wat is er te doen in de omgeving?

Wijnproeverijen
In het hart van Moniga del Garda, genesteld aan de schilderachtige westoever van het Gardameer, ligt een wereld van verfijnde smaken en tradities die wacht om ontdekt te worden door wijnliefhebbers. De lokale wijnhuizen, trots op hun erfgoed, openen hun deuren voor bezoekers die de kunst van het wijnmaken willen ervaren. Van de delicate verzorging van de wijnstokken tot het zorgvuldige fermentatieproces, elke stap vertelt een verhaal van passie en toewijding. De hoofdrolspeler in deze regio is de Chiaretto, een lichtroze rosé die de lokale keuken perfect aanvult. Tijdens een wijnproeverij krijg je niet alleen de kans om deze en andere lokale variëteiten te proeven, maar ook om de verhalen achter elke fles te horen. Het is een reis door de tijd en smaak, waarbij elk glas een nieuw hoofdstuk onthult.

Maak een boottocht op het Gardameer
Een boottocht op het Gardameer biedt een unieke kans om de schoonheid en de historische plekken van de regio vanaf het water te bekijken. Terwijl je over het heldere water vaart, krijg je een prachtig uitzicht op de omliggende dorpjes, bergen en kastelen. Het is een ontspannen manier om de omgeving te verkennen, met genoeg kansen om foto's te maken van de indrukwekkende landschappen. Je zult langs verschillende bezienswaardigheden varen, waaronder afgelegen baaien en historische bouwwerken die de oevers van het meer sieren. Ook kom je waarschijnlijk andere boten tegen, van zeilboten tot windsurfers, die allemaal genieten van de idyllische omstandigheden die het Gardameer te bieden heeft.

Bezoek Isola del Garda
Het bezoeken van Isola del Garda, een verborgen juweel in het hart van het Gardameer, is als het betreden van een andere wereld. Omringd door het azuurblauwe water van het meer, onthult het eiland een rijke geschiedenis en een adembenemende natuurlijke schoonheid. Zodra je voet aan land zet, word je verwelkomd door de weelderige tuinen en de indrukwekkende architectuur van de villa die het eiland domineert. Deze villa, een perfecte mix van gotische, barokke en Venetiaanse stijlen, vertelt het verhaal van de adellijke familie die het eiland generaties lang heeft bewoond. Wandelen door de botanische tuinen van Isola del Garda is een ervaring op zich. Je wordt omringd door een overvloed aan kleurrijke bloemen, zeldzame planten en oude bomen, elk zorgvuldig geplaatst om een oase van rust te creëren.

Hotel Riva del Sole
Via Porto 21/23,
Moniga del Garda, Italië
Kaart
Via Porto 21/23, Moniga del Garda, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Riva del Sole, een charmant viersterrenhotel, ligt op een steenworp afstand van de oevers van het Gardameer. Omgeven door glooiende heuvels vol wijngaarden en olijfboomgaarden, biedt deze locatie de perfecte mix van natuur, geschiedenis en gastronomie. Het hotel biedt een scala aan faciliteiten, die je verblijf onvergetelijk maken. Geniet van adembenemende uitzichten vanaf de terrassen, ontspan bij het zwembad en proef de lokale gerechten in het restaurant met uitzicht op het meer. De kamers zijn ontworpen om je een gevoel van rust en ontspanning te geven, en uitgerust met faciliteiten om je verblijf compleet te maken. Geniet van gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv en een minibar met drankjes. De kamers beschikken ook over een kluisje, airconditioning en een luxe badkamer met premium toiletartikelen. Hotel Riva del Sole biedt een onvergetelijk verblijf met comfort en schoonheid!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per hond per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
E-bike verhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Grotten van Catullus

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Orti Manara 4

U vindt er geen grotten zoals de naam doet vermoeden, maar de overblijfselen van een grote Romeinse villa gelegen in een enorme olijfgaard.

Sirmione

Steden
Via Caio Valerio Catullo 7

Dit gezellige dorp is één van de drukst bezochte plaatsjes aan het Gardameer. Het is gelegen op een schiereiland. Bezoek Castello de Sirmione en klim naar de top voor een prachtig uitzicht.

Rocca Scaligera

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Castello 34

Rocca Scaligera is een kasteel in Sirmione aan het Gardameer. Het kasteel wordt omringd door een slotgracht en bevindt zich op het smalste stukje van het schiereiland Sirmione.

Brescia

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Steden, Eten en drinken
Corso Giuseppe Garibaldi

Brescia bezit ondanks zijn overwegend moderne uiterlijk, een aantrekkelijk oud centrum, waarin de Middeleeuwen en Renaissance de toon aangeven.

Castelvecchio

Cultuur
Corso Castelvecchio 2

De burcht gebouwd met rode bakstenen stamt uit de veertiende eeuw na Christus en ligt aan de Adige. Een groot deel is ingericht als museum, waar vooral veel kunst te bewonderen is.

Scaligero Brug

Bezienswaardigheden, Cultuur
Corso Castelvecchio 2

Een prachtige oude brug, die je naar het oude gedeelte van de stad brengt .

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per hond per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro