Stedentrips
Overnachting + belevenis
Alles-in-1 deals
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

De ultieme Alles-in-1-Deal: PRAAG! 😱 | 4*-hotel in Praag incl. vlucht, transfer, ontbijt en dagexcursie met bustour, cruise en lunch t.w.v. € 155,00

U Divadla Hotel
Praag, Praag, Tsjechië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
359,-
totaal: 759,25 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 12 aankomstdagen beschikbaar!
De ultieme Alles-in-1-Deal: PRAAG! 😱 | Ontdek in 3, 4, of 5 dagen het historische Praag incl. vlucht, 4*-hotel met ontbijt en volledige dagexcursie met bustour, cruise en lunch t.w.v. € 155,00

Welkom in Praag, de schitterende hoofdstad van Tsjechië! Met zijn betoverende skyline, kronkelende straatjes en rijke geschiedenis is Praag een bestemming die de verbeelding prikkelt en harten verovert. Van de indrukwekkende Praagse Burcht tot de charmante Karelsbrug en het bruisende Oude Stadsplein, elke hoek van deze stad straalt een unieke charme en schoonheid uit. Ontdek het rijke culturele erfgoed, geniet van de heerlijke Tsjechische gerechten en maak onvergetelijke herinneringen in deze magische stad aan de Moldau. Welkom in Praag, waar geschiedenis, kunst en betovering samenkomen.

Exclusieve reis! De complete reiservaring met de beste prijsgarantie!

Stedentrips
Overnachting + belevenis
Alles-in-1 deals
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

De ultieme Alles-in-1-Deal: PRAAG! 😱 | 4*-hotel in Praag incl. vlucht, transfer, ontbijt en dagexcursie met bustour, cruise en lunch t.w.v. € 155,00

U Divadla Hotel
Praag, Praag, Tsjechië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Praag vanaf luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief dagexcursie van 6 uur (incl. bus- en wandeltour, Vltava riviercruise en lunch) t.w.v. € 155,00 per persoon
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Absolute must-sees in Praag:

Dagexcursie door Praag
Tijdens de dag excursie ontdek je de stad per bus, te voet en per boot. De tour begint met een busrit langs de Nationale Opera, het Wenceslasplein en het Nationaal Museum. Daarna volgt een wandeling door de oude binnenstad en de Joodse wijk, waar je bezienswaardigheden zoals de Astronomische Klok en de Oude Stadsbrugtoren zult zien. Na de wandeling geniet je van een traditionele Tsjechische lunch in een lokaal restaurant. De excursie wordt afgesloten met een ontspannende boottocht over de Vltava-rivier, waarbij je kunt genieten van prachtige uitzichten op de Praagse Burcht en de Karelsbrug.

Praag (hlavní město Praha)
De hoofdstad van Tsjechië is een historische en culturele schat van Europa. Opgericht in de 9e eeuw, heeft de stad een rijke geschiedenis en een indrukwekkend erfgoed. Beroemd om zijn prachtige architectuur, waaronder de Karelsbrug, de Praagse Burcht en het Oude Stadsplein, biedt Praag een mix van gotische, barokke en renaissance-invloeden. De stad staat ook bekend om zijn bruisende culturele scene, met tal van theaters, musea en muziekoptredens.

Astronomische klok (Pražský orloj)
De astronomische klok van Praag is een prachtig voorbeeld van middeleeuwse techniek en artistieke flair. Het werd geïnstalleerd in 1410 op de zuidelijke muur van het Oude Stadhuis van Praag. De klok bestaat uit verschillende wijzerplaten die de tijd aangeven, de beweging van de zon en de maan volgen, en de astrologische tijd weergeven. Elk uur, tussen 9 uur 's ochtends en 9 uur 's avonds, verschijnen bovenaan de klok figuren van de apostelen en wordt er een kort schouwspel van mechanische bewegingen getoond. Dit spektakel trekt dagelijks grote aantallen toeschouwers. De klok heeft een rijke geschiedenis en heeft veel restauraties en renovaties ondergaan door de eeuwen heen. Desondanks blijft het een van de meest geliefde en gefotografeerde bezienswaardigheden van Praag, en een symbool van de rijke culturele erfenis van de stad.

Naprstek Museum (Vojtěch Náprstek)
Het Naprstek Museum, vernoemd naar de Tsjechische etnograaf Vojtěch Náprstek, is een opvallend etnografisch museum gelegen in het centrum van Praag, Tsjechië. Het museum werd opgericht in 1862 en was een van de pioniers in Europa die zich richtte op het verzamelen en exposeren van artefacten en culturele objecten uit Azië, Afrika en Amerika. De verzameling van het Naprstek Museum is het resultaat van de toewijding en passie van Vojtěch Náprstek. Hij reisde naar verre en exotische landen om objecten te verzamelen die de diversiteit en rijkdom van menselijke culturen laten zien. De collectie bevat een breed scala aan voorwerpen, zoals textiel, sieraden, wapens, kunstvoorwerpen en gebruiksvoorwerpen. Hierdoor krijgen we een diepgaand inzicht in de traditionele levensstijlen, geloofsovertuigingen en artistieke uitdrukkingen van verschillende etnische groepen over de hele wereld.

Sint-Vituskathedraal (Katedrála svatého Víta)
Binnen de muren van de Praagse Burcht bevindt zich de indrukwekkende Sint Vituskathedraal. De oorsprong van deze kathedraal gaat terug tot het jaar 926, maar het was pas in de 14e eeuw dat Karel IV besloot om een nieuwe kathedraal te bouwen die de grootste van Europa moest worden. Wat begon als een ambitieus project heeft een langdurig evolutieproces ondergaan, waarbij verschillende architecten hun stempel hebben gedrukt op het ontwerp. Het heeft maar liefst zeshonderd jaar geduurd voordat deze voornamelijk gotische kathedraal haar volledige pracht en praal bereikte. Wist je dat de Sint Vituskathedraal niet alleen een meesterwerk van architectuur is, maar ook een schatkamer van historische en culturele betekenis? Het herbergt namelijk de kroonjuwelen van Bohemen en dient als laatste rustplaats voor vele Boheemse koningen, waaronder Karel IV, de heilige Wenceslaus en Rudolf II.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
U Divadla Hotel
U stare posty 247/6,
Praag, Tsjechië
Kaart
U stare posty 247/6, Praag, Tsjechië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel U Divadla is gelegen in een schitterend historisch art-nouveaugebouw in een traditionele woonwijk aan de rechteroever van de Vltava, met eenvoudige toegang tot het centrum van Praag. Je kunt genieten van gratis Wi-Fi-toegang tijdens jouw verblijf. Het hotel beschikt over een restaurant en een buitenterras waar gasten kunnen ontspannen en genieten. Of je nu met de auto of tram reist, het stadscentrum is gemakkelijk te bereiken. Bovendien zijn alle belangrijke snelwegen binnen enkele minuten bereikbaar vanaf het Hotel U Divadla.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Bubbelbad
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lobby
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Praag

Steden
Římská

Praag is de hoofdstad, en tevens grootste stad, van Tsjechië. Het historische deel van de stad is dermate goed bewaard gebleven dat je er bouwwerken en stijlelementen uit allerlei eeuwen terugziet in het straatbeeld.

Nationaal Theater

Bezienswaardigheden, Theater & concerten, Cultuur
Národní 2

Dit theater is gelegen in de Nieuwe stad van Praag. Bewonder hier ballet, opera en drama voorstellingen in de prachtige zaal met zijn majestueuze uitstraling.

Nationaal Museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Václavské Nám

In dit prachtige museum zijn wel 14 miljoen verschillende objecten te vinden. Deze zijn verdeeld over verschillende afdelingen waaronder diergeneeskunde, munten theater en prehistorie.

Karelsbrug

Bezienswaardigheden
Karlův Most

De Karelsbrug is de bekendste en oudste van Praag. De brug is ruim 500 meter lang en alleen toegankelijk voor voetgangers.

Het Oude Stadsplein Praag

Bezienswaardigheden, Cultuur
Staroměstské Náměstí

Het Oude Stadsplein is één van de bekendste van Praag. Je vindt hier onder andere gezellige terrasjes en een aantal belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Oude Raadhuis.

Petřin Uitkijktoren

Bezienswaardigheden, Cultuur
Petřínské Sady

Deze uitkijktoren vindt u in één van de oudste wijken van Praag, namelijk Malá Strana. De toren is 60 meter hoog en vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de hele stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro