EK 2024
dagen

⚽Oranje boven! Ervaar het EK gevoel in Berlijn met overnachting⚽

EK 2024: sfeerbeleving in Berlijn
Potsdam, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een hotel in Berlijn en ervaar de EK gekte van 2024 tijdens de wedstrijd Nederland-Oostenrijk

Zet in je agenda: 25 juni 2024! Er gaat niets boven de pure, uitzinnige oranjegekte wanneer het Nederlands elftal het voetbalveld betreedt om het op te nemen tegen Oostenrijk. Oranje vlaggen, shirts, hoeden en schmink vullen de straten, terwijl de opwinding en het nationale gevoel door de lucht gonst. Maar stel je voor dat je deze unieke ervaring combineert met een bezoek aan het bruisende hart van Duitsland: Berlijn. Dankzij de centrale ligging van je hotel is het historische stadscentrum van Potsdam gemakkelijk te bereiken. Vanaf het treinstation voor de deur bereik je het station Berlin Friedrichstraße in ongeveer 40 minuten!

EK 2024
dagen

⚽Oranje boven! Ervaar het EK gevoel in Berlijn met overnachting⚽

EK 2024: sfeerbeleving in Berlijn
Potsdam, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen o.b.v. logies
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Reis o.b.v. eigen vervoer
  • Tickets voor EK wedstrijden zijn niet inbegrepen.
  • Bezoek de fanzone en volg de wedstrijd op het grote scherm aan de Brandenburger Tor
Waar moet je zijn

Op eigen gelegenheid reis je naar je hotel in Berlijn. Eenmaal aangekomen ben je vanaf 14:00 uur van harte welkom op de fanzone bij de Brandenburger Tor om de wedstrijd Nederland - Oostenrijk te gaan bekijken! De Fan Mile tussen de Siegessäule en de Brandenburger Tor is dé plek voor voetbalfans om samen feest te vieren tijdens het Europees kampioenschap voetbal. Om in de stemming te komen wandelen honderden oranjefans achter de bekende oranje dubbeldekker aan om vast in de stemming te komen en "onze mannen" aan te moedigen! De Berlin Fan Mile, gelegen aan de Straße des 17. Juni in de wijk Tiergarten, is de grootste openlucht locatie in Duitsland voor het live bekijken van grote sportevenementen. Tussen de Brandenburger Tor en de Große Querallee biedt de bijna twee kilometer lange Fan Mile volop ruimte voor een gigantisch voetbalfanfeest! Met verschillende grote videoschermen heb je vanuit elke positie uitstekend zicht op de wedstrijd. Voor UEFA Euro 2024 wordt de Brandenburger Tor omgetoverd tot het grootste voetbaldoel ter wereld. Het iconische monument zal dienen als een scherm voor de wedstrijd, terwijl aan de Straße des 17. Juni een "pop-up park" met een groen gazon is aangelegd. Hier kunnen voetbalfans, bewoners en bezoekers tussen de wedstrijdvertoningen door ontspannen. De spanning is om te snijden terwijl de volksliederen galmen door de straten van Berlijn. Voor even voelt de stad aan als een stukje Nederland, vol leven en enthousiasme. En dan, eindelijk, begint de wedstrijd. Iedere pass, iedere schijnbeweging en natuurlijk elk doelpunt wordt met luid gejuich en zang gevierd. Het oranjegevoel is hier, midden in Berlijn, sterker dan ooit. Je wordt omhelst door wildvreemden, bier vloeit rijkelijk en de adrenaline stroomt door je aderen. Het is een ervaring die je nooit zult vergeten. Na de wedstrijd, ongeacht de uitslag, blijft de feeststemming hangen. Je trekt door de straten van Berlijn, die nu oranje lijken te gloeien in het avondlicht. Samen met je nieuwe vrienden zing je nog eens uit volle borst, wetende dat deze magische combinatie van oranjegekte en de charme van Berlijn een herinnering zal zijn om voor altijd te koesteren.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
EK 2024: sfeerbeleving in Berlijn
.,
Potsdam, Duitsland
Kaart
., Potsdam, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in een comfortabel 3- of 4*-hotel in de omgeving van Berlijn/Potsdam.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Je verblijft in een hotel in Berlijn/Potsdam. Denk hierbij aan 3 sterren Wyndham Garden Potsdam, 4 sterren NH Potsdam of een vergelijkbaar hotel.
  • Uiterlijk 2 weken voor vertrek ontvang je de definitieve details m.b.t. het hotel.
  • Het betreft enkel een verblijf in het hotel. Tickets voor EK wedstrijden zijn hierbij niet inbegrepen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro