Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Bezoek de mooiste plekken op Cyprus en verblijf in een 4*- hotel incl. vlucht, huurauto en halfpension

Avlida Hotel
Paphos, Paphos, Cyprus bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
669,-
totaal: 1370,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek Cyprus in 6, 8, 11, of 15 dagen en verblijf in een 4*-hotel o.b.v. halfpension incl. vlucht en huurauto

Cyprus is een prachtig eiland in de Middellandse Zee met een rijke geschiedenis, adembenemende natuur en spannende avonturen. Ontdek oude archeologische vindplaatsen, zoals de indrukwekkende Tombe van de Koningen. Laat je betoveren door de schoonheid van de Adonis Baths Water Falls en beleef een avontuurlijk dagje uit in het Sayious Adventure Park. Proef de heerlijke lokale gerechten, zoals de smaakvolle souvlaki en de bekende halloumi-kaas. En vergeet niet te genieten van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Met zijn mix van geschiedenis, cultuur, natuur en avontuur is Cyprus de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie.

Winterzon
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Bezoek de mooiste plekken op Cyprus en verblijf in een 4*- hotel incl. vlucht, huurauto en halfpension

Avlida Hotel
Paphos, Paphos, Cyprus bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Larnaca vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • 6, 8, 11 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (Categorie A)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
De moeite waard om te bezoeken

De Graven van de Koningen
De Graven van de Koningen, gelegen in Paphos, Cyprus, zijn een opmerkelijke archeologische vindplaats die bezoekers terugvoert naar de oude begrafenispraktijken van het eiland. Ondanks de naam werden hier geen koningen begraven; in plaats daarvan dienden deze indrukwekkende ondergrondse graftombes als laatste rustplaats voor welgestelde individuen tussen de 4e eeuw v.Chr. en de 3e eeuw n.Chr. Wat deze plek zo bijzonder maakt, is niet alleen de prachtige architectuur, met zuilengalerijen en gedetailleerde decoraties, maar ook het inzicht dat het biedt in de oude samenleving en rituelen van Cyprus. Door rond te dwalen tussen de goed bewaarde tombes, kunnen bezoekers een reis maken door de geschiedenis van het eiland en de rijkdom van zijn erfgoed ontdekken.

Smigies Nature Trail
De Smigies Nature Trail is een prachtige wandelroute in het Troodos gebergte van Cyprus. Het pad loopt door weelderige bossen, langs rustige beekjes en biedt adembenemende uitzichten op de omringende natuur. Het is een geliefde keuze voor natuurliefhebbers en wandelaars die rust en stilte zoeken. De lengte van de Smigies Nature Trail is ongeveer 7 kilometer. Vanaf Paphos, gelegen aan de westkust van Cyprus, is het ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden naar het startpunt van de route. Het is zeker de moeite waard voor een dagje in de natuur, maar zorg ervoor dat je vroeg vertrekt om optimaal van de ervaring te genieten!

Sayious Adventure Park
Sayious Adventure Park is een spannende plek in Cyprus voor mensen die van avontuur en buitensport houden. Gelegen in het prachtige Troodos gebergte, biedt het park allerlei avontuurlijke activiteiten voor alle leeftijden. Het staat bekend om de uitdagende touwbanen, klimmuren, tokkelbanen en andere parcoursen die tussen de boomtoppen lopen. Bezoekers kunnen genieten van activiteiten zoals ziplining, boogschieten, klimmen en abseilen, allemaal onder begeleiding van ervaren instructeurs. Sayious Adventure Park is perfect voor gezinnen, vriendengroepen en avontuurlijke mensen die een leuke dag in de natuur willen beleven. Met zijn prachtige omgeving en opwindende activiteiten is het een must-visit voor iedereen die Cyprus bezoekt.

Tzelefos Bridge
De Tzelefos Bridge is een oud bouwwerk dat te vinden is in het Troodos gebergte op Cyprus. Deze prachtige stenen brug is gebouwd in de 15e eeuw en behoort tot de best bewaarde middeleeuwse bruggen op het eiland. De brug is vernoemd naar Tzelefos, een lokale edelman die naar verluidt heeft geholpen met de financiering van de bouw. Het is een indrukwekkend voorbeeld van Ottomaanse architectuur en trekt veel toeristen vanwege de schilderachtige locatie, omringd door weelderige bossen en kabbelende beekjes. Veel mensen komen naar de Tzelefos Bridge om te genieten van de prachtige natuur en om foto's te maken van dit historische monument. Het is ook een populaire plek voor wandelaars, omdat het deel uitmaakt van verschillende wandelroutes in het Troodos gebergte. Vanaf Paphos is het ongeveer anderhalf uur rijden naar de Tzelefos Bridge, maar de mooie omgeving en historische waarde maken het zeker de moeite waard voor een dagtrip.

Kykkos Monastery Troodos
Het Kykkos-klooster is een van de meest bekende en heilige kloosters op Cyprus. Het bevindt zich in het Troodos-gebergte, midden in het hart van het eiland. Het is een belangrijk centrum voor religie en cultuur, en elk jaar komen er duizenden bezoekers van over de hele wereld. Het klooster staat vooral bekend om zijn prachtige architectuur. De gouden koepels en gedetailleerde versieringen zijn echt indrukwekkend. Binnenin vind je ook een schat aan religieuze voorwerpen, iconen en fresco's, waarvan sommige zelfs uit de Byzantijnse tijd stammen. Een hoogtepunt van een bezoek aan het Kykkos-klooster is de mogelijkheid om de iconische icoon van de Maagd Maria te bewonderen. Volgens de legende zou deze icoon zijn gesneden door de apostel Lucas zelf. Daarnaast heeft het klooster ook een museum waar je een fascinerend inzicht krijgt in de geschiedenis en het religieuze erfgoed van Cyprus.

Adonis Baths Water Falls
De Adonis Baths Water Falls zijn een natuurlijke attractie in de buurt van Kili village, in de regio Paphos, Cyprus. Deze mooie watervallen zijn vernoemd naar de oude Griekse mythe van Adonis, die hier naar verluidt kwam om te baden in het heldere water. Het gebied rondom de watervallen is weelderig en groen, met prachtige planten die zorgen voor een idyllische sfeer. Bezoekers kunnen een verfrissende duik nemen in de natuurlijke zwembaden die door de watervallen zijn gevormd, of gewoon ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Om bij de Adonis Baths Water Falls te komen, moet je een korte wandeling maken vanaf de parkeerplaats, maar het prachtige landschap en het verfrissende water maken het de moeite waard. Het is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en mensen die op zoek zijn naar een rustige en mooie plek om te ontspannen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Avlida Hotel
Tombs of the Kings Road,
Paphos, Cyprus
Kaart
Tombs of the Kings Road, Paphos, Cyprus
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Avlida Hotel staat bekend om zijn gastvrijheid en comfortabele accommodaties. Gelegen in een prachtige omgeving nabij de Middellandse Zee, biedt het hotel een breed scala aan voorzieningen en activiteiten voor gasten van alle leeftijden. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een kinderbad, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de zon. Voor degenen die actiever willen zijn, zijn er faciliteiten zoals tennisbanen en een fitnesscentrum. Bovendien biedt het Avlida Hotel een verscheidenheid aan recreatieve activiteiten, zoals live-entertainment en thema-avonden, zodat gasten zich nooit zullen vervelen. Wat betreft dineren, zijn er verschillende eetgelegenheden in het hotel, variërend van buffetrestaurants tot à-la-carterestaurants, waar gasten kunnen genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten. Voor degenen die Cyprus willen verkennen, biedt het Avlida Hotel een gunstige locatie, dicht bij bezienswaardigheden zoals de archeologische vindplaatsen van Paphos en de pittoreske haven. Bovendien staat het vriendelijke en attente personeel van het hotel altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat gasten een onvergetelijk verblijf hebben.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Gratis
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lobby
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Pooltafel
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Choirokoitia

Choirokoitia

Choirokoitia is één van de belangrijkste prehistiosche opgravingen van Cyprus en het oostelijk mediterraan. De plaats staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Stavrovouni Monastery

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken, Cultuur, Eilanden
Larnaca

Het Stavrovouniklooster is een Cypriotisch-orthodox klooster op het eiland Cyprus. Het klooster staat boven op de berg Stavrovounix in het district Larnaca

Secret Paradise Beach

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Eilanden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Alaminyo

Secret Paradise Beach is een rustig en beschut strand waar u veilig met uw kinderen naar toe zou kunnen. Het wordt goed onderhouden en van alles georganiseerd.

Camel Park

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten, Dierentuinen en aquaria, Attractieparken
Mazotos

Het bezoek aan Camel park is een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten zoals kameel rijden, speel mogelijkheden en een zwembad.

Hala Sultan Tekke

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Cultuur, Eilanden
Tekke Road

Hala Sultan Tekke moskee, ook wel de moskee van Umm Haram genoemd, is een moskee aan het zoutmeer van Larnaca vlak bij de luchthaven Larnaca op het eiland

Larnaca Salt Lake

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Cultuur
Larnaca

Lanarca Salt Lake is het zoutmeer van Lanarca die bestaat uit ondiep water waar vaak roze flamingo's te vinden zijn. In de zomer kunt u een wandeling maken over het droge, maanachtige terrein terwijl in de winter het water een gemiddelde diepte van 1 meter heeft.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Goed om te weten
Je hotel is gelegen op ongeveer 1,5 uur rijden van het vliegveld.

Autohuur:
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd:
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv. American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Gratis

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro