Autovakanties
8 dagen
Incl. ontbijt

8-daagse rondreis langs Levico meer en Prosecco-regio Valdobbiadene incl. ontbijt en leuke extra's

Tour Levico meer & Valdobbiadene
Levico Terme, Dolomieten, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
535,-
totaal: 1117,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 28 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 8-daagse rondreis langs het Levico meer en de Prosecco-regio Valdobbiadene incl. ontbijt en leuke extra's

Beleef de betoverende pracht van Noord-Italië tijdens een onvergetelijke 8-daagse rondreis langs het Levico meer en Valdobbiadene. Je verblijft in twee charmante hotels, elk gelegen in een schilderachtige omgeving die je hart zal veroveren. Je avontuur begint in het idyllische Levico Terme, waar je comfortabel verblijft nabij het serene Levico meer. Geniet van de rustgevende sfeer en de prachtige natuurlijke omgeving. Daarna reis je door naar Pieve di Soligo, gelegen in het hart van de Prosecco-regio. Hier verblijf je te midden van glooiende wijngaarden en pittoreske dorpjes. Laat je verrassen door de adembenemende landschappen en de warme Italiaanse gastvrijheid die je overal zult ervaren.

Autovakanties
8 dagen
Incl. ontbijt

8-daagse rondreis langs Levico meer en Prosecco-regio Valdobbiadene incl. ontbijt en leuke extra's

Tour Levico meer & Valdobbiadene
Levico Terme, Dolomieten, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • 4 nachten in 3* hotel Bio Elite, 3 nachten in 4* hotel Contà
  • Ontvangst met een welkomstdrankje bij beide hotels
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Pizza diner + 1 drankje bij: Pizzeria Al Conte (Hotel Bio Elite)
  • 1 x 2-gangen diner +1 glas Prosecco bij Hotel Contà
  • 1 x een wijnproeverij in Cantina Romanese (Hotel Bio Elite)
  • 1 x een wijnproeverij in de wijnkelder (Hotel Contà)
  • 1 x massage per 1 volledig betalende persoon/verblijf (Hotel Bio Elite)
  • Inclusief Trentino Gastenkaart voor leuke extra's en kortingen
  • 1 dag gratis gebruik van een E-bike bij beide hotels
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij beide hotels (openbare ruimtes)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Levico Terme
Je verblijft 4 nachten in Hotel Bio Elite
Ontsnap naar het prachtige Levico Terme en verblijf in het milieuvriendelijke Hotel Bio Elite. Dit charmante hotel biedt de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie in Noord-Italië. Tijdens je verblijf kun je genieten van diverse extra's die inbegrepen zijn, waardoor de reis nog specialer wordt. Begin je culinaire avontuur met een heerlijk pizza diner bij Pizzeria Al Conte, inclusief een verfrissend drankje. Proef de authentieke smaken van Italië en laat je smaakpapillen verwennen. Voor de wijnliefhebbers staat er een bijzondere wijnproeverij op het programma bij Cantina Romanese. Ontdek de lokale wijnen en leer meer over het productieproces terwijl je geniet van de prachtige omgeving. Ontspan volledig met een massage, inbegrepen per volledig betalende persoon per verblijf. Laat de stress van het dagelijks leven van je afglijden terwijl je wordt verwend door ervaren therapeuten. Voor de actieve reizigers biedt het hotel één dag gratis gebruik van een E-bike. Verken de schilderachtige omgeving van Levico Terme op je eigen tempo en geniet van de frisse berglucht en adembenemende uitzichten. Hotel Bio Elite in Levico Terme biedt een perfecte mix van ontspanning, culinaire hoogstandjes en avontuur.

Pieve di Soligo
Je verblijft 3 nachten in Hotel Contà
Ontdek de charme van Pieve di Soligo en verblijf in het prachtige Hotel Contà. Dit sfeervolle hotel, gelegen in het hart van de Prosecco-regio, biedt de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in Noord-Italië. Tijdens je verblijf profiteer je van diverse inbegrepen extra's, die je reis nog onvergetelijker maken. Bij aankomst word je verwelkomd met een heerlijk 2-gangen diner in het restaurant van Hotel Contà, vergezeld van een glas sprankelende Prosecco. Geniet van de lokale culinaire hoogstandjes en laat je smaakpapillen verwennen door de verse, regionale ingrediënten. Voor de wijnliefhebbers is er een exclusieve wijnproeverij in de wijnkelder van het hotel. Ontdek de rijke smaken van de lokale wijnen en leer meer over het productieproces van de beroemde Prosecco. Deze ervaring biedt een unieke kans om de cultuur en tradities van de regio te proeven. Daarnaast biedt het hotel één dag gratis gebruik van een E-bike. Verken de prachtige omgeving van Pieve di Soligo op je eigen tempo en geniet van de adembenemende uitzichten over de glooiende wijngaarden en pittoreske dorpjes. Fiets langs de schilderachtige routes en ontdek de verborgen schatten van deze betoverende regio. Hotel Contà in Pieve di Soligo brengt ontspanning, culinaire verwennerij en avontuur op een unieke manier samen.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Tour Levico meer & Valdobbiadene
Viale Roma 19,
Levico Terme, Italië
Kaart
Viale Roma 19, Levico Terme, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek de betoverende schoonheid van Noord-Italië tijdens een onvergetelijke 8-daagse rondreis langs het Levico meer en Valdobbiadene. Je verblijft in twee charmante hotels, elk gelegen in een schilderachtige omgeving die je hart zal veroveren. Je avontuur begint in Levico Terme met een comfortabel verblijf nabij het Levico meer. Vervolgens verblijf je in Pieve di Soligo, midden in de Prosecco-regio. Laat je verrassen door de adembenemende landschappen en de warme Italiaanse gastvrijheid.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Castello del Buonconsiglio

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Bernardo Clesio 5

Castello del Buonconsiglio is een imposant kasteel in het centrum van Trentino. Het is vandaag de dag ook een museum.

Trento

Steden
Via Giovanni Segantini 27

Trento is de elegantste en mooiste stad van de regio. Het stadsbeeld met zijn vele torens en paleizen doet helemaal Italiaans aan.

Cima Tosa

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
San Lorenzo

Cima Tosa is een berg met een hoogte van 3173 meter. De eerste beklimming vond plaats op 20 juli 1865.

Riva del Garda

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Viale Liberazione 1

Bij Riva del Garda ligt een burcht aan het water die alleen maar via een brug te benaderen is: de Rocca. Vroeger een belangrijke vesting, tegenwoordig doet het dienst als stadsmuseum.

Lago di Caldaro

Outdooractiviteiten
Lago Di Caldaro

Lago di Caldaro is niet alleen het warmste Alpenmeer dat er is (de temperatuur kan ’s zomers oplopen tot 28°), het is ook een van de schoonste meren uit Italië, en is daarom erg geliefd bij zwemmers.

Val di Non

Natuur & Parken
Via Roma 21

Dit gebied is gevormd door drie opeenvolgende hoogvlaktes, glooiende hellingen bedekt met appelboomgaarden, diepe canyons dorpjes en kastelen en bossen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro