Cruises
8 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! 🔥 8-daagse cruise vanaf Tenerife naar de Canarische Eilanden en Madeira incl. vlucht en o.b.v. volpension

MSC Opera - afvaart Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
859,-
totaal: 1750,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een 8-daagse cruise o.b.v. volpension of all-inclusive vanaf Tenerife naar de Canarische eilanden en Madeira

Eindelijk is het zover! Je bent aangekomen in het zonnige Spanje en gaat op eigen gelegenheid naar de haven van Santa Cruz de Tenerife, waar een prachtig schip op je wacht. Zodra je aan boord stapt, begint jouw avontuur. Je eerste bestemming is Las Palmas de Gran Canaria, een bruisende stad met een rijke geschiedenis en prachtige stranden. Hier kun je de hele dag doorbrengen met het verkennen en genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Daarna ga je naar Puerto del Rosario in Fuerteventura, een stad die bekend staat om haar mooie stranden en culturele bezienswaardigheden. Hier kun je heerlijk van de zon genieten en de lokale cultuur opsnuiven. Na een dag op zee kom je aan in Funchal, Madeira, een stad die bekend staat om haar prachtige tuinen en heerlijke gerechten. Deze bestemming biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en culinaire hoogstandjes. Vervolgens bezoek je Santa Cruz de La Palma, een stad vol geschiedenis en levendige cultuur. De schilderachtige straatjes en koloniale gebouwen zorgen voor een unieke sfeer. Je laatste stop is Arrecife op Lanzarote, waar je kunt genieten van de prachtige kustlijn, moderne voorzieningen en culturele attracties. Ten slotte keer je terug naar Santa Cruz de Tenerife, vol met mooie herinneringen aan een onvergetelijke cruise.

Cruises
8 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! 🔥 8-daagse cruise vanaf Tenerife naar de Canarische Eilanden en Madeira incl. vlucht en o.b.v. volpension

MSC Opera - afvaart Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Tenerife vanaf Schiphol Amsterdam Airport of Luchthaven Düsseldorf
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden en tax
  • Inclusief hotel service charge
  • Ook te boeken o.b.v. all-inclusive: incl. 'Easy' Drankenpakket; onbeperkt wijn, koffie, thee, cappuccino, frisdrank, sappen en selecteerde likeuren en cocktails
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: aankomst in Santa Cruz (Tenerife), Spanje
Om 22:00 zal het schip uit de haven van Santa Cruz de Tenerife verlaten.

Eindelijk is het zover! Je komt aan in Tenerife waar een mooi schip op je ligt te wachten. Je gaat op eigen gelegenheid naar de haven van Santa Cruz de Tenerife waar je na al dat wachten eindelijk aan je reis kan beginnen. Ga aan boord van het schip en laat het avontuur maar komen!

Dag 2: Las Palmas (Gran Cranaria), Spanje
Om 06:00 uur komt het schip aan en zal weer vertrekken om 22:00 uur

Las Palmas de Gran Canaria is een bruisende stad aan de noordoostkust van Gran Canaria, een van de Canarische Eilanden (Spanje). De stad heeft een mild, subtropisch klimaat met het hele jaar door aangename temperaturen. Opgericht op 24 juni 1478 heeft Las Palmas een rijke geschiedenis, inclusief een bezoek van Christoffel Columbus. Het stadsstrand Las Canteras is geliefd, net als de oude wijk Vegueta met zijn historische gebouwen. De stad staat ook bekend om het kleurrijke carnaval. De haven van Las Palmas is een belangrijk knooppunt voor internationale scheepvaart en toerisme speelt een grote rol in de lokale economie. De stad herbergt de Universiteit van Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC), wat bijdraagt aan de levendige sfeer van de stad. Las Palmas de Gran Canaria combineert historische charme met moderne voorzieningen, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor zowel bewoners als toeristen.

Dag 3: Puerto Del Rosario (Fuerteventura), Spanje
Om 09:00 uur komt het schip aan en zal weer vertrekken om 20:00 uur

In het hart van Fuerteventura, omringd door de glinsterende Atlantische Oceaan, ligt de betoverende hoofdstad Puerto del Rosario. Deze stad, doordrenkt van geschiedenis en bruisend van leven, is een ware schat op het Canarische eiland. Met een mild klimaat en zonovergoten stranden is Puerto del Rosario een paradijs voor zowel bewoners als bezoekers. Maar het is niet alleen de natuurlijke pracht die deze stad zo bijzonder maakt; het is ook de schat aan culturele bezienswaardigheden die haar karakter vormen. Neem bijvoorbeeld het Casa Museo de Unamuno, een eerbetoon aan de Spaanse schrijver Miguel de Unamuno. Hier kunnen bezoekers zich verdiepen in zijn leven en werk te midden van artefacten en documenten, een ware reis door de literaire geschiedenis. Of stap terug in de tijd bij het Ecomuseo La Alcogida, waar het landelijke leven van Fuerteventura tot leven komt. Dit openluchtmuseum biedt een fascinerend inzicht in traditionele architectuur en ambachtelijke tradities, waardoor bezoekers een glimp kunnen opvangen van het verleden van het eiland. Maar Puerto del Rosario is niet alleen een museumstad; het is ook een bruisende havenstad met een hedendaagse energie. De haven is een cruciale schakel in de economie van het eiland en een levendige ontmoetingsplaats waar bezoekers kunnen genieten van de bedrijvigheid van de scheepvaart en verse zeevruchten kunnen proeven in lokale restaurants. En laten we de natuurlijke schoonheid van Fuerteventura niet vergeten. Op korte afstand van Puerto del Rosario liggen enkele van de meest adembenemende stranden van het eiland, zoals Playa Blanca en Playa Chica. Met hun glinsterende zandstranden en kristalheldere wateren zijn deze kustplaatsen een waar paradijs voor zowel ontspanning als avontuur.

Dag 4: op zee
Op de MSC Opera is er altijd iets te beleven Geniet van geweldige shows en livemuziek in het theater, waag een gokje in het casino en dans de hele nacht door in de discotheek. Ontspan met een drankje in de chique bars en lounges, of neem een verfrissende duik in de zwembaden en jacuzzi's. Blijf in vorm in het moderne fitnesscentrum of laat je verwennen met massages en schoonheidsbehandelingen in de spa. Culinaire hoogstandjes vind je in de verschillende restaurants met internationale gerechten en specialiteitenrestaurants voor unieke eetervaringen. Voor kinderen en tieners zijn er speciale clubs en activiteiten, zodat ook zij zich geen moment vervelen. Daarnaast kun je belastingvrij winkelen in de boetieks, ontspannen met een goed boek in de bibliotheek of deelnemen aan kooklessen en workshops.

Dag 5: Funchal (Madeira), Portugal
Om 07:00 uur komt het schip aan en zal weer vertrekken om 18:00 uur

Funchal, de bruisende hoofdstad van het Portugese eiland Madeira, is een plek die bekend staat om haar prachtige mix van kleurrijke bloemen, weelderige landschappen en historische charme. Elk jaar trekken duizenden bezoekers naar Funchal vanwege haar adembenemende schoonheid. Er is zoveel te ontdekken in deze betoverende stad, van de weelderige botanische tuinen tot de levendige markten en de schilderachtige kabelbaanrit naar de top van de Monte. Voor iedereen is er wel iets te doen en te zien. Bovendien staat Funchal bekend om haar heerlijke gerechten en wereldberoemde Madeira-wijn, waardoor het een onvergetelijke bestemming is voor fijnproevers en levensgenieters.

Dag 6: Santa Cruz de La Palma (La Palma), Spanje
Om 11:00 uur komt het schip aan en zal weer vertrekken om 18:00 uur

Santa Cruz de la Palma is de hoofdstad van La Palma, een van de Canarische Eilanden in Spanje. Gelegen aan de oostkust, is het een stad met een rijke geschiedenis en prachtige architectuur. De smalle geplaveide straatjes, kleurrijke koloniale gebouwen en schilderachtige pleinen geven de stad een unieke charme. Langs de haven ligt de levendige boulevard Avenida Marítima, waar bezoekers kunnen genieten van het uitzicht op de oceaan en de imposante zeilschepen. Santa Cruz de la Palma heeft ook een rijk cultureel erfgoed, met historische gebouwen zoals de Iglesia de El Salvador en het Casa Principal de Salazar. Naast de architectonische pracht staat de stad bekend om haar levendige sfeer en traditionele festivals, zoals de Bajada de la Virgen. Met haar historische charme, adembenemende landschappen en levendige cultuur is Santa Cruz de la Palma een bestemming die zeker een bezoek waard is!

Dag 7: Arrecife (Lanzarote), Spanje
Om 09:00 uur komt het schip aan en zal weer vertrekken om 18:00 uur

In het hart van betoverend Lanzarote ligt de bruisende hoofdstad Arrecife, omringd door azuurblauwe wateren van de Atlantische Oceaan. Hier komen verleden en heden samen in een unieke mix van maritiem erfgoed, levendige boulevards en adembenemende natuurlijke landschappen. Arrecife staat bekend om zijn iconische riffen langs de kustlijn en ademt nog steeds de sfeer van zijn glorieuze maritieme verleden. Maar de stad is ook modern en kosmopolitisch, met een scala aan winkels, restaurants en bars langs de boulevards en promenades. Cultuurliefhebbers zullen genieten van de musea en galerijen die een boeiend inzicht geven in de kunst, geschiedenis en cultuur van Lanzarote. En met prachtige stranden en natuurlijke landschappen in de omgeving is Arrecife een paradijs voor strand- en natuurliefhebbers.

Dag 8: terugkomst in Santa Cruz (Tenerife), Spanje
Je komt aan om 05:00 uur in Santa Cruz de Tenerife

Helaas zit je reis er weer op. Na een week vol plezier en avontuur komt er een einde aan je reis. Hoewel het voorbij is, heb je nog steeds mooie herinneringen aan een onvergetelijke cruise Je gaat op eigen gelegenheid naar het vliegveld, waar je al je herinneringen mee kunt nemen.

Er zijn meerdere afvaartdata mogelijk voor deze reis. Hieronder een overzicht van de afvaarten met een afwijking in de route en/of bestemmingen t.o.v. bovenstaande:

3 November 2024: Tenerife - Gran Cranaria - Fuerteventura - Madeira - Op zee - La Palma - Lanzarote - Tenerife
10 November 2024: Tenerife - Gran Cranaria - Fuerteventura - op zee - La Palma - Madeira - Lanzarote - Tenerife
24 November 2024: Tenerife - Gran Cranaria - Fuerteventura - Lanzarote - Lanzarote - Madeira - op zee - Tenerife
22 December 2024: Tenerife - Gran Cranaria - Fuerteventura - La Gomera - Madeira - La Palma - op zee - Tenerife

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MSC Opera - afvaart Santa Cruz de Tenerife
Cruise terminal Santa Cruz de Tenerife,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje
Kaart
Cruise terminal Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De MSC Opera is in 2015 volledig gerenoveerd volgens de huidige moderne maatstaven. Het is een middelgroot schip dat ruimte biedt aan ca. 2600 passagiers. Aan boord van de MSC Opera zal het je aan niets ontbreken; geniet van een cocktail aan de bar van één van de zwembaden of relax in een bubbelbad in de Aurea Spa. De MSC Opera heeft diverse mogelijkheden om te dineren aan boord. Het La Carvella en L’Approdo restaurant is beschikbaar voor ontbijt, lunch en diner en heeft elke avond een ander thema. Buffetrestaurant Le Vele is open voor elke maaltijd en in Il Patio kan men genieten van snacks. Liever een espresso in de koffiebar of zelfgemaakte Italiaans ijs? Geniet dan in de ijssalon. Na het diner kun je genieten van een show in de Teatro dell' Opera. Ook kun je een gokje wagen in het casino, dansen tot in de late uurtjes bij Byblos Discoteca of naar één van de diverse bars voor een heerlijke cocktail. Kijk in de Sotto Vento Pub naar live-uitzendingen van sportevenementen. Voor kinderen zijn er diverse kinderclubs.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Wellnessfaciliteiten
  • Lounge
  • Disco / Nightclub
  • Casino
  • Waterpark
  • Live entertainment
  • Sportveld
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Bubbelbad
  • Specialiteiten restaurant
  • Bar
  • Solarium
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP: na het boeken van je cruise is een (volledige) terugbetaling niet meer mogelijk

Let op:

  • Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.
  • 1-persoons- of meerpersoonshutten zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact op met ons service center.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven.
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.
  • Transfers, ruimbagage en stoelreservering in het vliegtuig is niet inbegrepen.

Gezondheid & veiligheid MSC:
Dankzij de versoepeling van de reisbeperkingen wereldwijd, kunnen alle gasten weer aan boord van de schepen worden verwelkomd zonder testvereisten of zorgen over vaccinatiestatus. Vergeet niet dat het de verantwoordelijkheid van elke gast is om ervoor te zorgen dat zij voor, tijdens en na de cruise voldoen aan de vereisten van elk land waar zij doorheen reizen.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 08:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro