Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Hotel in de terminal van Eindhoven Airport met uitzicht op de luchthaven incl. ontbijt

Tulip Inn Eindhoven Airport
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
46,-
totaal: 118,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 22 aankomstdagen beschikbaar!
Overnacht 2, 3 of 4 dagen in een hotel in de terminal van Eindhoven Airport incl. ontbijt

Verblijf in Tulip Inn Eindhoven Airport en ervaar het unieke gevoel van slapen tussen de vliegtuigen. Dit moderne hotel, direct verbonden met de terminal, biedt een ongekend gemak voor reizigers. Of je nu vroeg moet vertrekken of laat aankomt, je bent altijd op de juiste plek. Begin je dag met een heerlijk ontbijt in het restaurant, werk je in het zweet in de fitnessruimte, of ga vliegtuigen spotten en ontspan met een drankje in de gezellige bar. Met directe toegang tot de luchthaven en uitstekende verbindingen naar het centrum van Eindhoven, is dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor zowel doorreizigers als mensen die een paar dagen in de stad willen doorbrengen. Ontdek de nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het Philips Museum en de High Tech Campus, of geniet van een dagje naar de Efteling, op slechts 30 km afstand.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Hotel in de terminal van Eindhoven Airport met uitzicht op de luchthaven incl. ontbijt

Tulip Inn Eindhoven Airport
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Inclusief 2 welkomsthapjes per persoon
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel zit in de terminal van Eindhoven Airport
  • Vanaf het hotel heb je een mooi uitzicht over de luchthaven
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ontdek de creatieve wijk Strijp-S
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek het Philips Museum
Ontdek de rijke geschiedenis van Philips, een van de meest iconische bedrijven van Nederland. Het museum biedt interactieve tentoonstellingen en een kijkje in de innovaties die het bedrijf door de jaren heen heeft gebracht. Perfect voor technologie- en geschiedenisfanaten.

Geniet van de natuur in het Philips de Jongh Wandelpark
Dit prachtige park biedt een rustige ontsnapping uit de stad. Met uitgestrekte wandelpaden, vijvers en veel groen is het een ideale plek voor een ontspannen wandeling of een picknick. Het park is vernoemd naar Anton Philips en biedt een serene omgeving voor een middagje ontspanning.

Ontdek de creatieve wijk Strijp-S
Strijp-S, een voormalige Philips-fabriekslocatie, is nu een bruisend centrum van creativiteit en innovatie. Je vindt er kunstgalerijen, hippe cafés, boetieks en evenementenruimtes. Het is een geweldige plek om de lokale cultuur en creativiteit te ervaren.

Tulip Inn Eindhoven Airport
Luchthavenweg 27,
Eindhoven, Nederland
Kaart
Luchthavenweg 27, Eindhoven, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tulip Inn Eindhoven Airport is uniek gelegen aan de terminal van Airport Eindhoven. Het hotel heeft een fitnessruimte, bar en een restaurant voor ontbijt. De bar kijkt uit op de terminal. Alle kamers zijn uitgerust met een flatscreen-televisie, radio en telefoon, en er is gratis Wi-Fi. De inrichting stijlvol en modern, met een decoratiewand achter de bedden en eenvoudig, zwart meubilair.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, beperkt aantal parkeerplaatsen. (Op aanvraag en tegen betaling)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Green Key
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Strijp S

Wijken
Strijp-S

Het voormalige Philipsterrein met verschillende historische gebouwen is omgevormd tot creatieve stad. Voorheen stond het bekend als ‘verboden stad’ en was het terrein enkel toegankelijk voor Philips medewerkers. Je vindt er nu o.a. hippe winkels, luxe lofts en diverse werkplekken.

De Blob

Shoppen
Nieuwe Emmasingel 12

Misschien wel het toonbeeld van Eindhoven. Midden op het '18 Septemberplein' staat dit futuristische gebouw. Het doet dienst als toegang tot het winkelcentrum 'De Admirant'.

Sint-Catharinakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kerkstraat 1

De Sint-Catharinakerk is een rooms-katholieke kerk gelegen aan het Catharinaplein. Het opvallendste kenmerk van de kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, de David-toren en de Maria-toren.

Van Abbemuseum

Musea
Bilderdijklaan 10

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend.

Bottle Distillery

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Bleekweg 1

Bottle Distillery bereidt op kleinschalige en ambachtelijke wijze bierbrand, gin, likeuren en wodka. Je kunt hier terecht voor een rondleiding, workshop of een proeverij.

Oisterwijk

Shoppen, Bezienswaardigheden
Oisterwijk

Oisterwijk heeft prachtige natuur en een sfeervol dorpscentrum met chique winkels en boetiekjes, gezellige terrasjes en vele restaurants.

Belangrijke informatie

Let op! De city tax voor de stad Eindhoven wordt verhoogd naar €4,50 per persoon per nacht per 1 januari 2025.

Parkeren

Ja, beperkt aantal parkeerplaatsen. (Op aanvraag en tegen betaling)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro