Autovakanties
3 t/m 6, 8 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in een 4*-boutique hotel in het Sloveense Dobrna o.b.v. halfpension!

Boutique Hotel Dobrna
Dobrna, Savinjska, Slovenië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
178,-
totaal: 385,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 106 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4, 5, 6, 8 of 11 dagen in een een 4*-boutique hotel in het Sloveense Dobrna o.b.v. halfpension

Dobrna is een charmante gemeente in Slovenië, gelegen in de regio Savinjska. Boutique Hotel Dobrna ligt op slechts 350 meter van het dorpscentrum. Het is ideaal om de omgeving te verkennen, waaronder de nabijgelegen Beer Fountain Žalec. Na een dag vol avontuur en ontdekkingen, is er niets beter dan terugkeren naar je hotel. Ontspan in de wellnesscentrum, neem plaats het restaurant of kom bij in je ruime kamer. Boutique Hotel Dobrna biedt een perfecte balans tussen comfort en luxe!

Autovakanties
3 t/m 6, 8 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in een 4*-boutique hotel in het Sloveense Dobrna o.b.v. halfpension!

Boutique Hotel Dobrna
Dobrna, Savinjska, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5, 7 of 10 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Onbeperkt toegang tot de thermale zwembaden in Hotel Vita
  • Onbeperkt toegang tot de 'Arbora Spa'
  • Dagelijks uitgebreid dinerbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de Postojna-grot en het Predjama-kasteel
Steden in de buurt van Dobrna

Celje
Op ongeveer 20 km van Dobrna ligt Celje, een stad met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden zoals het kasteel van Celje, het Regionaal Museum van Celje en het oude stadscentrum.

Velenje
Deze stad ligt op ongeveer 15 km van Dobrna en staat bekend om het Velenje-meer, het Kasteel van Velenje en het Museum van Moderne Kunst.

Ljubljana
De hoofdstad van Slovenië ligt op ongeveer 80 km van Dobrna en biedt een breed scala aan culturele en historische bezienswaardigheden, zoals het kasteel van Ljubljana, de Drakenbrug en het Tivoli-park.

Postojna Cave en Predjama Castle
Deze beroemde bezienswaardigheden liggen iets verder weg, maar zijn zeker een bezoek waard. De Postojna-grot is een van de grootste grottenstelsels in Europa, en het nabijgelegen Predjama-kasteel is uniek omdat het in een klif is gebouwd.

Boutique Hotel Dobrna
Dobrna 50,
Dobrna, Slovenië
Kaart
Dobrna 50, Dobrna, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Boutique Hotel Dobrna, gelegen in het hart van Slovenië, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1862. Oorspronkelijk onderdeel van een kuuroordcomplex, verwelkomde het hotel destijds vooraanstaande gasten uit heel Europa. In 2020 opende het hotel opnieuw zijn deuren en biedt het nu een combinatie van historische charme en moderne luxe. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele, luxe bedden voor een goede nachtrust. Blijf verbonden met gratis Wi-Fi in het hele hotel. Geniet van de gemakken van roomservice, beschikbaar voor alle gasten. Elke kamer heeft een goed gevulde minibar met een selectie van drankjes en snacks (tegen betaling). Voor een aangenaam verblijf zijn alle kamers uitgerust met airconditioning.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Velenje

Bezienswaardigheden, Steden
Velenje

Velenje wordt ook wel mijnwerkersstadje genoemd omdat het leeft van kalksteenwinning. De stad ligt tussen het kasteel van Velenje & het kasteel van Salek.

Celje

Bezienswaardigheden, Steden
Celje

bezichtig de indrukwekkende stad Celje, de op twee na grootste stad van Slovenië. Bewonder er een mooi klooster uit de 13e eeuw en de burcht van de graven van Celje.

Rogaška Slatina

Steden, Spa en Wellness
Rogaška Slatina

Dit kuuroord aan de uitlopers van de Alpen was in de oudheid bekend vanwege zijn weldadige bronnen. Je kunt hier genieten van vele badhuizen en thermaalbaden.

Thermen Olimia

Spa en Wellness, Waterparken
Zdraviliška Cesta 24

Thermen Olimia beschikt over meerdere zwembaden met glijbanen en een prachtig wellnesscentrum. Het resort is leuk voor jong en oud!

Marburg an der Drau

Bezienswaardigheden, Steden
Marburg An Der Drau

Maribor is de gezellige hoofdstad van de regio Štajerska. Geniet hier van monumentale gebouwen, statige straten en pleinen, kastelen, musea, middeleeuwse torens en mooie stadsparken

Ptuj

Bezienswaardigheden, Steden
Ptuj

Ptuj is de oudste stad van Slovenië met goed intact gebleven bouwwerken en een bijzonder sfeervolle binnenstad. Ontdek de oude straatjes, het indrukwekkende kasteel, de mooie pleinen en de vele religieuze gebouwen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 uur - 19:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro