Minicruise
Kerstcruises
7 dagen
Incl. ontbijt

Stressvrij de kerstdagen vieren! Cruise langs diverse Nederlandse steden met verblijf o.b.v. volpension of all-inclusive

MS Olympia - vertrek Nijmegen
Nijmegen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
749,-
totaal: 1527,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 7 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een ontspannen 7-daagse kerstcruise langs verschillende Nederlandse steden en verblijf o.b.v. volpension of all-inclusive

Laat dit jaar de familiebezoeken aan je voorbijgaan óf neem je familie mee en stap tijdens de kerstdagen aan boord van het gezellige schip de MS Olympia! Geen stress over de boodschappen maar uitgebreid genieten en ontspannen. Je kiest zelf of je o.b.v. volpension of all-inclusive verblijft tijdens deze 7-daagse riviercruise langs maar liefst 6 verschillende Nederlandse (Hanze)steden. In de meeste gevallen zullen de steden feestelijk verlicht zijn en je al volledig in de kerststemming laten komen. Kerst vieren aan boord van de MS Olympia combineert het beste van comfort, culinair genot en culturele ontdekking, zonder de stress van het organiseren. Het is een ontspannen manier om de feestdagen door te brengen, met het prachtige landschap als achtergrond!

Minicruise
Kerstcruises
7 dagen
Incl. ontbijt

Stressvrij de kerstdagen vieren! Cruise langs diverse Nederlandse steden met verblijf o.b.v. volpension of all-inclusive

MS Olympia - vertrek Nijmegen
Nijmegen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangenlunch (aan tafel geserveerd)
  • Dagelijks 4-gangendiner (aan tafel geserveerd) inclusief een feestelijk kapiteinsdiner
  • Inclusief bagageservice bij in- en uitschepen
  • Inclusief haven- en scheepskosten
  • Geen feestdagenstress!
  • Ontspannen manier van reizen
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: vertrek vanuit Nijmegen
Vandaag word je om 16:00 uur aan boord verwacht van je drijvende hotel, welke in Nijmegen ligt. Na een hartelijk ontvangst worden je spullen en jijzelf naar je hut gebracht en kun je op je gemak je bagage uitpakken. In de loop van de avond zal het schip aankomen in Wijk bij Duurstede.

Dag 2: Hoorn
Hopelijk heb je een heerlijke nacht gehad en ben je klaar voor je ontbijt. In de vroege ochtend zal het schip via het Amsterdam-Rijnkanaal en het Markermeer aankomen in Hoorn waar je kunt rondwandelen. Het havenstadje Hoorn is gelegen aan het Markermeer en heeft een gezellig centrum waar je volop kunt winkelen in de kleine straatjes. Natuurlijk vind je er de grote winkelketens, maar ook leuke kleine boetiekjes en oude ambachtswinkeltjes. Alles is natuurlijk sfeervol versierd voor de aankomende feestdagen. Het museum van de 20e eeuw is gevestigd in een voormalige gevangenis en neemt je mee naar een tijd dat de telefoons geen touchscreens hadden maar draaischijven. Het geeft je een leuk kijkje in het dagelijks leven van 1900 tot 1980.

Dag 3: Lemmer
Slaap vandaag lekker uit want je komt in de middag pas aan op je volgende bestemming. Geniet van een kopje koffie in de lounge of lees een boek in een van de zitjes of in je comfortabele hut natuurlijk. Kerstmiddag breng je door in Lemmer. Een must see is het Ir. D.F. Woudagemaal, het grootste stoomgemaal ter wereld dat nog steeds in bedrijf is. Verken dit UNESCO-werelderfgoed en leer alles over de indrukwekkende geschiedenis en functie van dit prachtige technische hoogstandje. Maak een rondleiding door het gemaal en bewonder de krachtige stoommachines in actie. Voor degene die het leuk vinden een wandeling te maken, kun je via de VVV een mooie route aanschaffen "Dorpskuier Lemmer". De wandeling neemt je mee langs diverse bezienswaardigheden.

Dag 4: Kampen en Zwolle
Vandaag maak je kennis met de Hanzesteden Kampen en Zwolle. Bij aankomst in Kampen word je onmiddellijk gegrepen door de charme van deze middeleeuwse stad. De oude stadspoorten, zoals de Koornmarktpoort en de Cellebroederspoort, heten je welkom en geven een glimp van de rijke geschiedenis. Een wandeling door de smalle straatjes brengt je langs prachtige Hanzestadsgebouwen en de imposante Bovenkerk, waarvan de gotische torenspits al van verre zichtbaar is. Na Kampen vaar je een klein stukje verder naa Zwolle. Begin je verkenningstocht bij de Sassenpoort, een indrukwekkende middeleeuwse stadspoort die perfect bewaard is gebleven. Vervolgens wandel je door naar de Peperbus, de toren van de Onze Lieve Vrouwe Basiliek. Beklim de toren voor een adembenemend uitzicht over de stad en de omliggende natuur. Zwolle staat bekend om zijn bruisende markten en unieke winkels. Struin door de Luttekestraat en de Diezerstraat, waar je boetieks, antiekwinkels en speciaalzaken vindt. In de kerstperiode is de hele binnenstad prachtig verlicht. Voor de kunstliefhebbers is Museum de Fundatie een absolute must. Dit museum, gehuisvest in een prachtig pand, biedt een indrukwekkende collectie moderne en hedendaagse kunst.

Dag 5: Lelystad
Na een ontspannen ochtend aan boord kom je 's middags aan in Lelystad. Vanaf hier heb je de mogelijkheid een uitstapje naar Amsterdam te maken. Als je maar een paar uurtjes in Amsterdam hebt, begin dan bij het iconische Centraal Station en wandel richting de Dam. Hier vind je het Koninklijk Paleis en de Nieuwe Kerk. Vervolg je weg naar de nabijgelegen Jordaan, waar je door pittoreske straatjes en langs charmante grachten kunt slenteren. Om in een korte tijd zo veel mogelijk te kunnen zien van de stad, maak je een korte rondvaart door de grachten en geniet je van de prachtige verlichtingen die je overal om je heen ziet glinsteren!

Dag 6: Nijmegen
Welkom terug in Nijmegen, de oudste stad van Nederland, gelegen aan de oevers van de Waal! Deze stad combineert een rijke geschiedenis met een levendige, moderne sfeer. Nijmegen's oorsprong gaat terug tot de Romeinse tijd, wat nog steeds zichtbaar is in de overblijfselen van de oude stadsmuren en het Valkhofpark, waar ooit een Romeins fort stond. In de binnenstad vind je een charmante mix van historische gebouwen en eigentijdse architectuur. Bezoek de indrukwekkende Stevenskerk en wandel door de gezellige straatjes vol boetiekjes, cafés en restaurants. Houd nog wel een beetje energie over want vanavond geniet je van een gezellig kapiteinsdiner en aansluitend kun je met je voetjes van de vloer tijdens de dansavond!

Dag 7: afscheid
Helaas...Na het ontbijt zit je ontspannen cruise er op. Op eigen gelegenheid reis je terug naar huis en kun je nagenieten van een aantal heerlijk (feest)dagen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MS Olympia - vertrek Nijmegen
.,
Nijmegen, Nederland
Kaart
., Nijmegen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Welkom op de MS Olympia. Het schip heeft een lichte, warme maar ook moderne sfeer. Er is een ruime lounge met bar aan boord waar je rustig kunt zitten en van het uitzicht en je drankje kunt genieten. Ook tijdens het eten in het restaurant hoef je het uitzicht niet te missen door de grote ramen aan weerszijden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Bar
  • Lounge
  • A la carte restaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP: na het boeken van je cruise is een (volledige) terugbetaling niet meer mogelijk

Let op:

  • Vervoer naar Nijmegen is op eigen gelegenheid.
  • Voertaal tijdens de cruise is Duits.
  • Er zijn geen mindervalide hutten aanwezig. Wel is het mogelijk een inklapbaar hulpmiddel (rollator/rolstoel/scootmobiel) mee te nemen, echter is het wel noodzakelijk om je zonder hulpmiddel aan boord te kunnen verplaatsen.

Let op: Er is aan boord van de Olympia geen enkele lift/stoellift aanwezig. Het aantal treden van bovendek naar zonnedek:  11, van bovendek naar hoofddek: 11 treden en van bovendek naar restaurant: 10 treden.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro