Cruises
8 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! 🔥 8-daagse cruise Spanje, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension incl. vlucht, havengelden & meer!

Costa Toscana - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
669,-
totaal: 1370,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een 8-daagse cruise vanuit Barcelona naar Mallorca, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension of all-inclusive en incl. vlucht

Eindelijk begint jouw avontuurlijke cruise! Zodra je aankomt in het prachtige Barcelona, stap je aan boord van een schitterend schip genaamd de Costa Toscana. Op dit schip is er van alles te doen. Er is een uitgebreid amusementsprogramma met indrukwekkende shows in het theater, en er is zelfs een speciaal kindergedeelte, zodat jij en je gezin kunnen genieten van een ontspannen vakantie. Daarnaast is er ook een fitnessruimte, wellnessruimte en spa aan boord, zodat gasten actief kunnen blijven en tegelijkertijd kunnen ontspannen tijdens de cruise. Het schip zal vertrekken vanuit Barcelona en vervolgens langs Palma de Mallorca, Palermo, Civitavecchia, Savona en Marseille varen voordat het weer terugkeert naar Barcelona. In Palermo, Sicilië, kun je de mix van historische invloeden en levendige markten verkennen, terwijl je in Civitavecchia toegang hebt tot een dag vol historie en cultuur in Rome. Savona verwelkomt je met een charmante haven en gezellige terrasjes, en in Marseille kun je de oude jachthaven, historische forten en lokale delicatessen ontdekken. Je cruise eindigt weer in Barcelona, waar het allemaal begon. Als je nog wat tijd over hebt, kun je deze bruisende stad verkennen met zijn indrukwekkende architectuur en levendige sfeer.

Let op! Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Cruises
8 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! 🔥 8-daagse cruise Spanje, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension incl. vlucht, havengelden & meer!

Costa Toscana - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Barcelona vanaf Amsterdam Schiphol Airport of Brussel Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden
  • Inclusief Hotel Service Charge
  • Ook te boeken inclusief het 'My Drinks' drankenpakket; onbeperkt bier, wijn, koffie, thee, cappuccino, frisdrank, sappen en selecteerde likeuren en cocktails
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: ankomst in Barcelona, Spanje
Het schip vertrekt om 18.00 uur

Eindelijk gaat jouw avontuurlijke cruise van start! Je arriveert in het schitterende Barcelona en gaat op eigen gelegenheid naar de haven, waar de Costa Toscana op jou ligt te wachten. Om 18.00 uur zal het schip de haven van Barcelona verlaten.

Dag 2: Palma de Mallorca, Spanje
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt weer om 18.00 uur

Palma de Mallorca, de hoofdstad van Mallorca, staat bekend om zijn gotische kathedraal La Seu, historische oude stad en levendige haven. De stad heeft prachtige stranden, een bruisend nachtleven, uitstekende restaurants en culturele attracties zoals het Es Baluard Museum voor Moderne Kunst. Met zijn combinatie van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid is Palma een geliefde bestemming voor toeristen.

Dag 3: op zee
Vandaag breng je een dag op zee door, wat absoluut geen straf is als je bedenkt wat je vandaag allemaal kunt gaan doen! Plan een rustige ochtend voor jezelf in met een lekker ontbijt, een kopje koffie en een goed boek. 's Middags maak je een wandeling over het schip en na het diner neem je nog een lekker drankje in je favoriete bar aan boord.

Dag 4: Palermo, Sicilië, Italië
Het schip komt aan om 08:00 uur en vertrekt weer om 16:00 uur

Buongiorno Palermo! Na een rustige opstart en hopelijk een heerlijke nacht, maak je je klaar voor een dag Palermo. Waar zullen we eens beginnen...Ga je voor de high lights van de stad? Bezoek dan zeker één van de vele openluchtmarkten, of de kathedraal van Palermo. In de kathedraal zie je een mix van alle invloeden op de stad door eeuwen heen. Zoals Arabisch, Romantisch, Gotisch en Renaissance. Wil je je liever onder de lokale bevolking mengen, ga dan naar bijvoorbeeld Verdi Palermo of Castelnuovo. Op deze pleinen leeft een ware pizza-cultuur, de hele dag door is het een komen en gaan van Italianen die elkaar treffen voor een babbeltje of zoals gezegd een pizza in één van de vele restaurantjes en barretjes.

Dag 5: Civitavecchia (Rome), Italië
Aankomst om 08.30 uur en vertrek om 19.00 uur

Je hebt vandaag de tijd om Civitavecchia te ontdekken! Je meert aan in de grote haven van Civitavecchia en feitelijk sta je direct bij de uitgang van de haven in deze stad. Er is een klein aantal historische gebouwen en een klein archeologisch museum. Wil je naar het strand? Het strand met kiezelstenen ligt aan de boulevard en bevat helder water. Het strandgebied is niet heel schoon, maar lekker om even van het water te genieten op een warme dag. Rondom zijn er wat strandtenten. De afstand van Civitavecchia naar de stad Rome is ongeveer 70 kilometer. Wanneer je Rome voor een dagje wilt bezoeken is dit de ideale kans

Dag 6: Savona, Italië
Het schip komt aan om 08:30 uur en vertrekt weer om 18:00 uur

Savona bevindt zich in de provincie met dezelfde naam en is de ideale plek om te ontsnappen aan het lawaai en de drukte van de stad. Vooral het havengebied is erg geliefd, ga zitten op een van de vele gezellige terrasjes en geniet van de prachtige jachten en de levendigheid om je heen. Niet ver van de haven staat een indrukwekkende toren waarvandaan je een schitterend uitzicht hebt over de kust en de stad.

Dag 7: Marseille, Frankrijk
Het schip komt aan om 08:30 uur en vertrekt weer om 18:30

Vandaag meert het schip aan in het prachtige Marseille, waar je de hele dag de tijd hebt om de stad in Zuid-Frankrijk te verkennen. Zorg er zeker voor dat je de oude jachthaven van de stad bezoekt. Hier vind je onder andere twee eeuwenoude forten die rond 1660 zijn gebouwd onder leiding van Lodewijk XIV, om de haven te beschermen tegen indringers. Ook de vuurtoren hier is zeker een bezoekje waard! Vergeet natuurlijk niet om te genieten van een lekker koud Frans rosétje terwijl je hier bent. In de oude haven zijn er tal van gezellige restaurantjes en terrasjes waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de jachten en plezierbootjes. Je kunt ook een bezoek brengen aan de foodhallen, waar je alle lokale gerechten kunt proeven. Als je aan Marseille denkt, denk je natuurlijk aan de heerlijke zeepjes uit de stad. Er is zelfs een museum aan gewijd! Aan de kade van de oude haven staat een monumentaal militair arsenaal uit de zeventiende eeuw. Het gebouw is voor verschillende doeleinden gebruikt, maar vandaag de dag vind je er het Museé du Savon de Marseille. In dit museum kom je alles te weten over de karakteristieke zeep uit de Provençaalse cultuur. Vergeet niet om een heerlijk geurend blokje zeep te kopen in het winkeltje.

Dag 8: Barcelona, Spanje
Aankomst om 08.00 uur

Vandaag kom je rond 08.00 uur weer aan in Barcelona, dit is helaas alweer de laatste dag. Vandaag vlieg je terug richting huis. Wanneer er nog genoeg tijd over is, ontdek dan Barcelona. De wereldstad Barcelona ademt passie en kunst uit. Deze stad is dé perfecte combinatie van een dag winkelen en relaxen op het strand. Het indrukwekkendst is ongetwijfeld La Sagrada Familia, de kathedraal waaraan sinds 1883 wordt gebouwd.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Toscana - afvaart Barcelona
Moll Adossat, 1, Palacruceros- Terminal D, E,
Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
Kaart
Moll Adossat, 1, Palacruceros- Terminal D, E, Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in de spa, waar je geniet van de behandelingen. Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk te beproeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Toscana. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Toscana is er een restaurant met speciale kindermenu’s. Er zijn vele verschillende menu’s in alle andere restaurants die de specialiteiten bieden, zoals de Teppanyaki, de Pummid’Oro Pizzeria en het Laboratorio del Gusto (Taste Lab), waar je kunt leren hoe je samen je eigen diner kunt maken met de chefs. Er zijn 19 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes uit Italië serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Font Màgica Montjuïc

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Plaça De Carles Buïgas 1

Tijdens de Grote Wereldtentoonstelling van 1929 werd er iets spectaculairs gebouwd: de Font Màgica Montjuïc. De fontein is tot vandaag de dag een van de populairste toeristische bestemmingen van Barcelona en een van de mooiste fonteinen in de wereld. Overdag is het er rustig, maar na zonsondergang komt de fontein tot leven.

Plaça Reial

Eten en drinken
Plaça Reial

Plaça Reial is een prachtig plein naast La Rambla in de gotische wijk Barri Gòtic. Hier vindt u gezellige restaurants met leuke terrasjes aan het plein.

Mercat de la Boqueria

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Shoppen
Les Rambles 91

Deze markt is de grootste en mooiste versmarkt van Spanje. Dit paradijsje voor wie van lekker eten houdt, prikkelt werkelijk alle zintuigen. De markt heeft internationale faam en wordt dagelijks bezocht door zeer veel toeristen en lokale klanten.

La Rambla

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Shoppen, Wijken
La Rambla

Via de Rambla werd vroeger water afgevoerd naar zee, wat van de bergen af kwam. Nu is dit een zeer gezellige boulevard waar altijd wat te beleven is. La Rambla loopt vanaf Plaça Catalunya tot aan de haven Port Vell. Via het meest zuidelijke stuk van de Rambla loopt u zo richting de haven.

Catedral de Santa Eulalia (Kathedraal van Barcelona)

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Pla De La Seu

De Kathedraal van Barcelona is het hart van de Gotische wijk. De Kathedraal is zeker de moeite waard om te bezoeken. Het is een belangrijk monument van zowel historisch als artistiek belang. Daarnaast is het ook het symbool van het bisdom van Barcelona.

Port de Barcelona

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijken
Port Of Barcelona

De Haven van Barcelona is net zo oud en belangrijk als de stad zelf. Aan het begin van de Ramblas bevindt zich de oude “plezier” haven ‘Port Vell’. U vindt hier diverse excursies en goede restaurants, barretjes en terrassen. Ook is er een groot winkelcentrum ‘Maremàgnum’ te vinden en Europa’s grootste aquarium gevuld met zes miljoen liter zeewater.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP: na het boeken van je cruise is een (volledige) terugbetaling niet meer mogelijk

Belangrijk
Houd altijd de inschepingsgegevens (adressen etc.) zoals vermeld in de documenten van Costa aan.

Deze reis is exclusief:

  • Transfers
  • Ruimbagage
  • Stoelreservering in het vliegtuig

Let op:

  • Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren, deze zijn 2-3 dagen voor vertrek beschikbaar in MyCosta.
  • 1-persoons-, 3-persoons- en 4-persoonshutten zijn op aanvraag (neem hiervoor contact op met ons service center).
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten. Een paspoort is een pré, alleen als je binnen de EU blijft kan je eventueel ook met ID kaart reizen, maar wordt sterk afgeraden i.v.m. langere wachttijden tijdens de inscheping.
  • Er wordt sterk aangeraden om in het bezit te zijn van een geldige creditcard, welke geschikt is voor internationale transacties. Indien je geen creditcard hebt, informeer dan bij ons service center.
  • Het is niet mogelijk om aan boord met een pinpas te betalen en in sommige gevallen is cash geld ook niet altijd mogelijk.

Let op!
Klik voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en maatregelen op: deze link.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro